• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaaaaaaaaaaa sen hangi ara tedaviye başladın? bi de sonuç pozitif yaa 😳😳😳 MaşaAllah canımmm. 🧿🧿🧿 Tebrik ederim çooook sevindim. Sağlıkla devam etsin.
Sea41 Sea41 sen ne yaptın canım? Son gelişmeler ne? Başladın mı tedaviye?? İnşaAllah sendende güzel haberler gelir. ❤❤
Başladım canım, 6 yumurta toplandı, 4ü döllendi,5.güne malesef 1 tane kaldı, o da genetiğe gitti ,inşallah sağlıklı gelir de transfer olurum ağustos sonu gibi ve inşallah tutunur bana.Dua et bana da canım, sağlıksız gelirse bütün emeklerim çöp olacak.Bir daha denemeyi düşünmüyorum da,bu son şansım..

Kızlar sizin ilaclariniz da çok mu? Günde 3 estrofem, gunde 3 progeston fitil, günde 1 lecostem igne, günde 1oxopor igne, gün aşırı progeston iğne, gunde 1 de folikasit.

Selam kızlar ben bugün doktora gittim kahve lekelenmem vardı azar azar damara denk gelmiş kese sanırım o büyüdükçe kanama olabilirmiş riskli bir durumum yokmuş çok şükür. 8 temmuzda transfer oldum kalp atışı göremedik sizde gören var mı acaba

Back