- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.661
Hayır vermedi insallahProgestan takviye vermediler o zaman size de her Dr farklı gerçekten hayırlısıyla güzel haberler alırız inş
Amin inşallah cnm rabbım dıleyen ısteyen herkese nasıp etsın güzel haberlerımızı alalım ınşallahHayırlı olsun canım sağlıklı ilerlersin inşallah çok sevindim
Benim doktorum da vermedi. İlk denemem hiç düşüğüm filan da yok. Pıhtılaşma için hiç bir risk faktörün yok o yüzden gerek yok dediKızlar bana kan sulandırıcı vermediler hiç benim gibi kullanmayan var mı
Anladım canım benim Dr öyle düşündü muhtemelen hayırlısı inş sorunsuz bir şekilde tutunur bebişlerBenim doktorum da vermedi. İlk denemem hiç düşüğüm filan da yok. Pıhtılaşma için hiç bir risk faktörün yok o yüzden gerek yok dedi
Canım 2 saate çıkıyor sonuç e nabıza düşer dediler benim düşmedi gidip bizzat aldık canım hiç ödeme bence devlete git ver canımCanim devlwt hastanesinin acilde verdiginde ne kadar surede cikiyor sonucu biliyomusun..vede e nabiza dusuyormu..ben devlet hastanesinde vermeyi dusunuyorum..ozellerde yaptirmistim daha once..ama suanda..75 lira vermek istemiyorum..negatif sonucuna
Ben de kullanmıyorum canımKızlar bana kan sulandırıcı vermediler hiç benim gibi kullanmayan var mı
Hayırlı olsun canım :)Canım bugün test yaptım silik çizgi cıktı kan verdım ondada çıktı şükür inşallah ıyı gıder bakalım
Evet canım ben yaptırdımDevlette aciller yapıyor mu gebelik testini Ya ?
Eşim geç saatlere kadar çalıştığı için eve tükenmiş halde geliyor zaten pek hali kalmıyor yardımcı olmaya çalışıyor ama pek fırsatı yok açıkcasıKizlar size sorum olucak kocalariniz size karsi nasil bnmki cok ilgisiz tam tersi su zamanlarda ilgili olmasi gerekirken hic ustume dusmuyo zaten stresli bi tedavi yanimda olmasina ihtiyacim var ama o hic orali degil
Sağolasın cnmHayırlı olsun canım :)
Valla ne dıyım kuzum herkesin kişiliği sevgisini gösterme şekli farklıdır ama benım en büyük destekçim eşim sağolsun hep tabıkı olmasını ısterım ama onemlı olan sensın Allah ne yazdıysa o olur hıc kafana takma dedı hep destek gösterdi gosterıyoda sağolsun bızde en çok kafaya takan bendım o rahatlatan taraf olduKizlar size sorum olucak kocalariniz size karsi nasil bnmki cok ilgisiz tam tersi su zamanlarda ilgili olmasi gerekirken hic ustume dusmuyo zaten stresli bi tedavi yanimda olmasina ihtiyacim var ama o hic orali degil
Cikar canim benim 7. Gunde kaset teste belki oluyordu zorda olsaHayırlı olsun canım.Yarın sabah sağlık ocağında yaptıracağım .Yarın 7.gün çıkar herhalde artık
Canım bu dönem de insan ilgi bekliyor cidden seni anlıyorum eşin keşke biraz daha ilgili olsa ama genel olarak erkekler kadınlara göre daha umursamaz oluyor maalesefKizlar size sorum olucak kocalariniz size karsi nasil bnmki cok ilgisiz tam tersi su zamanlarda ilgili olmasi gerekirken hic ustume dusmuyo zaten stresli bi tedavi yanimda olmasina ihtiyacim var ama o hic orali degil
Çıkar canım seninki sanırım 6.gün embiryosu daha erken çıkarHayırlı olsun canım.Yarın sabah sağlık ocağında yaptıracağım .Yarın 7.gün çıkar herhalde artık
Kizlar ben devletnhastanesi tahlik sonuclari yaziyorum orda bi ekran cikiyor tc giriyor butun sonuclarim cikiyor e nabizla ugrasmayin 1 saat sonra hemen cikiyorCanım 2 saate çıkıyor sonuç e nabıza düşer dediler benim düşmedi gidip bizzat aldık canım hiç ödeme bence devlete git ver canım
Eşim geç saatlere kadar çalıştığı için eve tükenmiş halde geliyor zaten pek hali kalmıyor yardımcı olmaya çalışıyor ama pek fırsatı yok açıkcası
Bnmki hic bna oyle bisey soylemez arayipda canin bisey istiyomu bile demez butun acilari ceken ben sadece ondan istedigim ilgi onu bile cok goruyoValla ne dıyım kuzum herkesin kişiliği sevgisini gösterme şekli farklıdır ama benım en büyük destekçim eşim sağolsun hep tabıkı olmasını ısterım ama onemlı olan sensın Allah ne yazdıysa o olur hıc kafana takma dedı hep destek gösterdi gosterıyoda sağolsun bızde en çok kafaya takan bendım o rahatlatan taraf oldu
Bugün kaçıncı gün canım 6.gün benim de 37 Di iki embiryoBenımde ılk canım. 32,90 çıktı
Bnce cocugumuz yok diye boyle oda yoruldu artikCanım bu dönem de insan ilgi bekliyor cidden seni anlıyorum eşin keşke biraz daha ilgili olsa ama genel olarak erkekler kadınlara göre daha umursamaz oluyor maalesef
AA cidden mi bakayımKizlar ben devletnhastanesi tahlik sonuclari yaziyorum orda bi ekran cikiyor tc giriyor butun sonuclarim cikiyor e nabizla ugrasmayin 1 saat sonra hemen cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?