• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor bugün testi tekrarla demişti , sonuç 44,85 çıktı , en son sonucum 38,21 di . Benim sevincim kısa sürdü .sağlıklı bir artış yok . Doktor iki gün sonra tekrarla sonra konuşalım Belki artacak üzülme dese de benim hiç ümidim kalmadı . Aslında bugün içimde kötü bir his vardı hissetmiştim sanki . Böyle kendimi o kadar tuhaf hissediyorum ki ... bulup da kaybetmek çok kötüymüş . Ne diyeceğimi bilemiyorum .Rabbim kimseye yaşatmasın ....

Doktor bugün testi tekrarla demişti , sonuç 44,85 çıktı , en son sonucum 38,21 di . Benim sevincim kısa sürdü .sağlıklı bir artış yok . Doktor iki gün sonra tekrarla sonra konuşalım Belki artacak üzülme dese de benim hiç ümidim kalmadı . Aslında bugün içimde kötü bir his vardı hissetmiştim sanki . Böyle kendimi o kadar tuhaf hissediyorum ki ... bulup da kaybetmek çok kötüymüş . Ne diyeceğimi bilemiyorum .Rabbim kimseye yaşatmasın ....
Canım benim ya böyle durumlarda insan ne diyeceğini bilemiyor rabbim sabır versin tez zamanda acını dindirecek evlatlar nasip etsin inşallah

canım o kadar çok üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemiyorum , olana kadar deneyeceğiz başka çaremiz yok😞

Üzücü canım Allah yardımcın olsun.. sana güç kuvvet ve sabır versin zor gerçekten teselli edecek sözde yok ne desek boş 😔😔

hepinizden Allah razı olsun . umarım kimse böyle birşey yaşamaz . 2 gün sonra tekrarlayacağım ama bu kadar düşük artıştan sonra umudum yok .Bugün 10. günümdü. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim belki bir mucize nasip ederse paylaşırım sizinle 🙏

Canim cok uzgunum..ama hemen panik yapma ..sonra artis olabiliyo..bole olan arkadaslari ben gordum..yani 2. Testte artis az olup sonra artanlari gordum..ayni yerdemi yaptirdin testi..sen..

Kızlar merhaba transfer sonrası 3. Haftama girdim hala jele yapışık kahverengi lekeler geliyor normal mi sizde böyle bir durum var mı
Canım jelin lekeleri dimi bende kullanıyorum jel ilk baslarda pembe idi şimdi kahverengi sanırım içerde renk değiştiriyor bazen peceteye geliyor kahverengi tortu şeklinde

Cok cok uzgunum gebe kalanlari duyunca bnmde umudum artiyordu.snde belirtiler varmiydiki

hepinizden Allah razı olsun . umarım kimse böyle birşey yaşamaz . 2 gün sonra tekrarlayacağım ama bu kadar düşük artıştan sonra umudum yok .Bugün 10. günümdü. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız. Rabbim belki bir mucize nasip ederse paylaşırım sizinle 🙏
Canım çok geçmiş olsun Allahtan umut kesilmez yine dene belki yükselir bilemeyiz. Rabbim cok buyuk

Canım jelin lekeleri dimi bende kullanıyorum jel ilk baslarda pembe idi şimdi kahverengi sanırım içerde renk değiştiriyor bazen peceteye geliyor kahverengi tortu şeklinde
Benim hiç pembe gelmedi hep kahve aynen tortu gibi sizin kaçıncı haftanız hala olması beni tedirgin ediyor yarın doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur

Benim hiç pembe gelmedi hep kahve aynen tortu gibi sizin kaçıncı haftanız hala olması beni tedirgin ediyor yarın doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur
Benim bugün transferden sonra 10. Günüm ama jeli ben 10 temmuzdan beri kullanıyorum bence bişey yok tortu gibi jelden olduğu anlaşılıyor kan gibi değil yani sen yinede sor tabi bizide aydınlatırsın

kizlar o jel tortusunu sordum ben bende pembe gibi oluyor ara ara. doktor normal dedi. jeli yaprken ufacik bi yere degdirsen tahriş olir hafif kanar jel hemen akarsa pembe gelir, biraz bekleyip disari cikarsa da kan kuruyacagi icin kahverengi gelir dedi. korkacak bisey yok yani merak etmeyin.

Back