• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar zor tup bebek bu da bizim kaderimiz..
Benimde cevremde herkes cocuk sahibi benden sonra evlenen bile bazen diyorum allahim ben sana ne yaptimda bu Haldeyim :(
Canim herkesin sınavı ayrı herşey çocuk demek değil saglik sıhhat olsun nasip olacaksa zaten olur.bizimde imtihanimiz evlat ile iste.Allahim başka acı keder vermesin

Ben sabah tekrar idrar testi yaptim yine negatif ( 6 gun oldu 5gun embryo transferi) o kadar kötuyumki dayanma gücum yok biliyirum sadece iki deneme yaptim ama kaldiramiyorum artik 😪
Canım daha kana yeni karışıyor , idrar geçmesi biraz zaman alır .Birde beta hcg değeri herkeste farklı çıkar .Erken gebelik testi mi yaptın ?Bende dün normal test yaptım 5.gündü çıkmadı , hayırlısı olsun bakalım

Kizlar herkez transferden sonra ne ilac kullandigini yazabilirmi her tedavi farklimi bnm ilaclarim glifor.esterefom.jel.folik asit.coraspin.prograf.enox igne.prolutan igne...
Canim ben sabah akşam prolutex igne vuruyorum.coraspin ve estrofem bir de pregno marin vitaminini kullanıyorum.glifor ne icin kullaniyosun?Ben de insulin direnci var glifor bıraktım transferden 2 gün önce insulin başladım

Kizlar herkez transferden sonra ne ilac kullandigini yazabilirmi her tedavi farklimi bnm ilaclarim glifor.esterefom.jel.folik asit.coraspin.prograf.enox igne.prolutan igne...
Folikasit x1 / estrofem x2 / coraspinx1 / crinone jel x2 / oksapar x1 iğne / progestanx1 iğne

Devlette aciller yapıyor mu gebelik testini Ya ?
Acil yapiir canim ozel bi durumum var ve pazar gunune denk geldi benim beta hcg bakirmam lazm de rica et ben 2 unde bir aildeyapirdim ve 1saat icinde cikior
Ayrica benimde kasiklarima ara ara sik sik agri giriyordu hamileyim insallah seninde oyledir dun hatta keseyi gorduk 👼

Acile gidip verme şansın var mı kuzum bugün biliyorum her ağrıda ikilem oluyor adet mi tuttu mu diye çok iyi anlıyorum seni
Canim devlwt hastanesinin acilde verdiginde ne kadar surede cikiyor sonucu biliyomusun..vede e nabiza dusuyormu..ben devlet hastanesinde vermeyi dusunuyorum..ozellerde yaptirmistim daha once..ama suanda..75 lira vermek istemiyorum..negatif sonucuna🤗🤗

Acil yapiir canim ozel bi durumum var ve pazar gunune denk geldi benim beta hcg bakirmam lazm de rica et ben 2 unde bir aildeyapirdim ve 1saat icinde cikior
Ayrica benimde kasiklarima ara ara sik sik agri giriyordu hamileyim insallah seninde oyledir dun hatta keseyi gorduk 👼
Hayırlı olsun canım.Yarın sabah sağlık ocağında yaptıracağım .Yarın 7.gün çıkar herhalde artık

Hayırlısı olsun canım erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi yapmıştın evde
Ikısınıde yaptım cnm ıkısındede silik cıktı doktoruma soledım çok erken ama test yapalım dedı yaptırdım cıktı şükür normal test gunundede yaptır dedı

Ikısınıde yaptım cnm ıkısındede silik cıktı doktoruma soledım çok erken ama test yapalım dedı yaptırdım cıktı şükür normal test gunundede yaptır dedı
Hayırlı olsun canım , Rabbim devamını getirsin inşallah🙂

Evet canım kan vereceğim , zaten 7.gün az çok çıkar birşeyler gebelik varsa
Herkesın farklı oluyo dıyolar ama bende erken olmasını beklemıyodum 2 embrıyo transfer edılmıstı ondan mı çabuk sonuç verdı bılmıyorum benımde 🤔 o zaman yarın senden Allah’ın ıznınle güzel haberler bekliyorum 🤲🏻

Back