Beta hcg kaç çıktı canım ?Benim tek embriyo .Kişiden kişiye değişiyormuş açıkçası beta hcg değerleri , kiminin daha erken kana geçerken kiminde daha geç oluyormuş

Fitil ve igne bende kullanıyorum ama Dr bana kan sulandırıcı vermedi hiç ondan merak ettim vermeyen başka drlar var mı diye
Benım doktorum genelde hastalarına verıyo sanırım benden başka hastalarında konuşmalarına şahıt olmustum hemsırelerın devam dıyolardı hep ama vardır bı bıldıgı doktorunun cnm

Kizlar herkez transferden sonra ne ilac kullandigini yazabilirmi her tedavi farklimi bnm ilaclarim glifor.esterefom.jel.folik asit.coraspin.prograf.enox igne.prolutan igne...
Estrofom. Crinone jel. Oksapar igne. Prolutex iğne.
(D vitamini. Ocean mummy )bunlar vitamin başından beri kullanıyorum

Ben sabah tekrar idrar testi yaptim yine negatif ( 6 gun oldu 5gun embryo transferi) o kadar kötuyumki dayanma gücum yok biliyirum sadece iki deneme yaptim ama kaldiramiyorum artik
Ama cnm ilkönce kanda gözükür idrarda daha geç gözükür lütfen umutsuz olma kan verme gününü bekle boşuna moralini bozma

Benım doktorum genelde hastalarına verıyo sanırım benden başka hastalarında konuşmalarına şahıt olmustum hemsırelerın devam dıyolardı hep ama vardır bı bıldıgı doktorunun cnm
Olabilir canım bana da bir sürü ilaç verdiler ama hiç kan sulandırıcı vermediler rutin vermiyor demek ki inş bir sorun olmaz bebişlerimizde tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…