• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim devlwt hastanesinin acilde verdiginde ne kadar surede cikiyor sonucu biliyomusun..vede e nabiza dusuyormu..ben devlet hastanesinde vermeyi dusunuyorum..ozellerde yaptirmistim daha once..ama suanda..75 lira vermek istemiyorum..negatif sonucuna🤗🤗
Canım 2 saate çıkıyor sonuç e nabıza düşer dediler benim düşmedi gidip bizzat aldık canım hiç ödeme bence devlete git ver canım

Kizlar size sorum olucak kocalariniz size karsi nasil bnmki cok ilgisiz tam tersi su zamanlarda ilgili olmasi gerekirken hic ustume dusmuyo zaten stresli bi tedavi yanimda olmasina ihtiyacim var ama o hic orali degil

Kizlar size sorum olucak kocalariniz size karsi nasil bnmki cok ilgisiz tam tersi su zamanlarda ilgili olmasi gerekirken hic ustume dusmuyo zaten stresli bi tedavi yanimda olmasina ihtiyacim var ama o hic orali degil
Eşim geç saatlere kadar çalıştığı için eve tükenmiş halde geliyor zaten pek hali kalmıyor yardımcı olmaya çalışıyor ama pek fırsatı yok açıkcası

Valla ne dıyım kuzum herkesin kişiliği sevgisini gösterme şekli farklıdır ama benım en büyük destekçim eşim sağolsun hep tabıkı olmasını ısterım ama onemlı olan sensın Allah ne yazdıysa o olur hıc kafana takma dedı hep destek gösterdi gosterıyoda sağolsun bızde en çok kafaya takan bendım o rahatlatan taraf oldu

Canım bu dönem de insan ilgi bekliyor cidden seni anlıyorum eşin keşke biraz daha ilgili olsa ama genel olarak erkekler kadınlara göre daha umursamaz oluyor maalesef

Canım 2 saate çıkıyor sonuç e nabıza düşer dediler benim düşmedi gidip bizzat aldık canım hiç ödeme bence devlete git ver canım
Kizlar ben devletnhastanesi tahlik sonuclari yaziyorum orda bi ekran cikiyor tc giriyor butun sonuclarim cikiyor e nabizla ugrasmayin 1 saat sonra hemen cikiyor

Eşim geç saatlere kadar çalıştığı için eve tükenmiş halde geliyor zaten pek hali kalmıyor yardımcı olmaya çalışıyor ama pek fırsatı yok açıkcası
Valla ne dıyım kuzum herkesin kişiliği sevgisini gösterme şekli farklıdır ama benım en büyük destekçim eşim sağolsun hep tabıkı olmasını ısterım ama onemlı olan sensın Allah ne yazdıysa o olur hıc kafana takma dedı hep destek gösterdi gosterıyoda sağolsun bızde en çok kafaya takan bendım o rahatlatan taraf oldu
Bnmki hic bna oyle bisey soylemez arayipda canin bisey istiyomu bile demez butun acilari ceken ben sadece ondan istedigim ilgi onu bile cok goruyo

Back