• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bnmki hic bna oyle bisey soylemez arayipda canin bisey istiyomu bile demez butun acilari ceken ben sadece ondan istedigim ilgi onu bile cok goruyo
Ne denebılır ki canım hep oyleydıse kısılıgı oledır dıyıcem ama çok haklısın bız kadınlar bıraz duygusal bakıyoruz ılgı alaka ıstıyoruz belkı zamanla duzelır cnm 😳

Canim ilac tedavisi goruyorum suanda vitamin ve hormon..yumurta kalitesi icin..eylule kadar kullanmam gerektigi soylendi bana..ayni zmanda sık sık birliktelik onerildi..amh dusuklugu vardi bende..esimde problem.yok..suanda evet dogal yolla deniyorum..ilaclarla birlikte es zmanli..eylule kadar olmazsa..eylulde tup bebk olucak bakalim ksimet..
Canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamiş kalırsın agostos ayina🙏🙏🙏benimde amh düşük 😔 ve esimdede sperm sorunu var İzmir'de iyi bı özel merkez araştırıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamiş kalırsın agostos ayina🙏🙏🙏benimde amh düşük 😔 ve esimdede sperm sorunu var İzmir'de iyi bı özel merkez araştırıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Amin canim cumlemize insallah🙏🙏💕canim inan bikmiyorum izmirdeki merkezleri..insallah burada gidenler vardir..yardimci olabilecek..ama lutfrn sık birliktelikte deneyin..amh dusuklugu hamileleige engel bi durum degilmis..dogal yollada kalabilirmissin..esin icinde keciboynuzu ozunu arastir istersenn..

Kızlar merhaba transfer sonrası 3. Haftama girdim hala jele yapışık kahverengi lekeler geliyor normal mi sizde böyle bir durum var mı

Back