• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal derken tüp bebek değil o zaman .İnşallah Allah gönlündekini nasip etsin ❤🤗
Canim ilac tedavisi goruyorum suanda vitamin ve hormon..yumurta kalitesi icin..eylule kadar kullanmam gerektigi soylendi bana..ayni zmanda sık sık birliktelik onerildi..amh dusuklugu vardi bende..esimde problem.yok..suanda evet dogal yolla deniyorum..ilaclarla birlikte es zmanli..eylule kadar olmazsa..eylulde tup bebk olucak bakalim ksimet..

Canim ilac tedavisi goruyorum suanda vitamin ve hormon..yumurta kalitesi icin..eylule kadar kullanmam gerektigi soylendi bana..ayni zmanda sık sık birliktelik onerildi..amh dusuklugu vardi bende..esimde problem.yok..suanda evet dogal yolla deniyorum..ilaclarla birlikte es zmanli..eylule kadar olmazsa..eylulde tup bebk olucak bakalim ksimet..

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan güzel haberi verirsin 🙏💞

Selam kızlar bende cuma günü 24unde transfer oldum. Günleri nasıl geçiricem bilemiyorum. Bu 4. Denemen garip bi rahatlık var üzerimde cumartesi sabah uçak yolculuğu bile yaptim. Inşallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz🤲

Selam kızlar bende cuma günü 24unde transfer oldum. Günleri nasıl geçiricem bilemiyorum. Bu 4. Denemen garip bi rahatlık var üzerimde cumartesi sabah uçak yolculuğu bile yaptim. Inşallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz🤲
Hayırlı olsun canim bol dua ile geçsin gunlerin.biliyorum beklemek çok zor ama çalışmıyorsan kitap oku müzik dinle kafanı dağıtacak şeyler yap.benim de senin gibi 4.denemem ben de daha rahatım.insallah bu son olsun ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🌼🤗

IMG_20200726_072150.jpg

Selam kızlar bugün transferimin 7. Günü bende hiç bir belirti yok. Sadece bu sabah evde ovulasyon testi vardı ondan yaptım dayanamayıp çok silik 2. Cizgi. Kafam çok karışık içimde hiç his yok. Yarın kan vereceğim. Rabbim hayırlısını versin inşallah

Benim Bugün 6.günüm ciddi kasıklrımda adet ağrıları oldu yine .Neden bu kadar ağrım oluyor anlam veremiyorum , azıcık ayakta kaldım hemen ağrımaya başladı .Hiç böyle ağrım olmazdı adet öncesinde .Şu am hissim sıfır yani .Herşeye hazırlıklıyım , hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canim bol dua ile geçsin gunlerin.biliyorum beklemek çok zor ama çalışmıyorsan kitap oku müzik dinle kafanı dağıtacak şeyler yap.benim de senin gibi 4.denemem ben de daha rahatım.insallah bu son olsun ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🌼🤗
Amin inşallah .çalışmıyorum malesef çalışsaydım vakit biraz daha çabuk geçerdi. Okullar açılsın diye 4 gözle bekliyorum. 2 kimyasalım var benim test pozitif çıksa bile korkularım devam edecek sanırım. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın insallah

Back