• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam. 2015 yılında tedavimden 1 kızım var şükür. Kardes olsun dedik tekrar basladik tedaviye. 20 Temmuzda transferim oldu. 30unda kan testi sonucum var. Hepimizin hakkinda hayırlısı olsun. Benim ilk tedavimde hic belirtim yoktu. Herkese göre değişiyor bence bu durum cok takilmayin derim. Kimisinde kasik agrisi vs oluyor kimi insanda olmuyor. Erken test hic yapmadım bugüne kadar. Yapmayı da düşünmüyorum. 30unda belli olacak inşallah

Dedim ya o ilacı bırakma dediydi muhtemel olmadı dediydi. Bende madem olmadı kanda da çıkmadı diye bırakıyım da adet olayım diye bekliyom
Anladım canım ne diyim bilemedim Dr kullan dediyse devam etseydin keşke ama yapacak bişey yok olmazsa kontrole git orda çıkar nasılsa en azından sürekli şüpheye düşmezsin rahatlarsın biraz

Anladım canım ne diyim bilemedim Dr kullan dediyse devam etseydin keşke ama yapacak bişey yok olmazsa kontrole git orda çıkar nasılsa en azından sürekli şüpheye düşmezsin rahatlarsın biraz
Ama çizgi birbirine çok yakın valla napıyım bozuk gibi mi duruyo akıl verin gidip test alıyım sabah bidamı yapıyım şimdi yapsam olmaz belki bu idrarımla

Canım çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah 💖 ben de tam bunu soracaktım. Karnım değil de kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var, dediğin gibi balonlar patlıyor sanki. Regli belirtisi mi diye moralim bozulmaya başladı. Senin de kasıklarında mıydı?

çok teşekkür ederim canım Rabbim hepinize nasip etsin inşallah . Valla benim direkt karnımda bildiğin gaz birikince olan o patlamalardan . Ama regl belirtileri ile aynı asla farkı yok. Dediğim gibi ben hala regl sancısı ve bel ağrısını da çekiyorum ara ara . Bakalım yarın artışım da güzel olur da inşallah rahatlarım bayram sonrasına kadar 🙏

Ama çizgi birbirine çok yakın valla napıyım bozuk gibi mi duruyo akıl verin gidip test alıyım sabah bidamı yapıyım şimdi yapsam olmaz belki bu idrarımla
Bence idrardan çok kan testi önemli sürekli idrar yapıp kafanı karıştırma Dr git kan ver muayene de eder gerekirse aklında soru işareti kalmaz

Bence idrardan çok kan testi önemli sürekli idrar yapıp kafanı karıştırma Dr git kan ver muayene de eder gerekirse aklında soru işareti kalmaz
Doktor çok gıcık canım hastaneye gelme telefon aç telefondan sıra al diyo😏 bida sağlık ocağına gidip kan verim de içim rahat etsin. Muhtemel sıcaktan boyası aktı

Insallah canim senide tebrik ederim allahim kucagana almayi nasip etsin

Transferin kac gunluk embryosu? Ne zaman oldun ?

Amin canım benim . Sizlere de nasip olsun .Benim 5. Gün embriyosu çift transfer yapıldı . 16 Temmuz transfer tarihim . 6. Gün kanda öğrendim Ama çok düşüktü 9,49 .... 8. Gün de Tekrar yaptırdım 38,21 Bugün 9. Günüm .

kızlar bende transfer günü hariç 5.günümdeyim . 2 tane 5. gün embriyosuydu.ilk 2 gün kasıklarım batma elektriklenme oldu ..sonraki gün hiçbir şey olmadı .4.gün bu defa sol tarafımda oldu gün boyu .. ama bugün adet sancısı gibi hafif bir sancı var . Sanki olmamış gibi çok korkuyorum bu imtihan çok zormuş .Allah ım herkese pozitif görmeyi nasip etsin inşallah 😔
Canim elektiriklenme oldu demissin..bole titreme gibi biseymiydi..benimde sol kasigimda sanki hafif hafif sanki akim geciyo gibi..

Canim elektiriklenme oldu demissin..bole titreme gibi biseymiydi..benimde sol kasigimda sanki hafif hafif sanki akim geciyo gibi..

Evet en garibime giden olaydı o . Gece beni uykumdan uyandırdı bildiğin kasığımda boydan boya elektriklenme Oldu .. 😂 korkarak uyanmıştım

Sen de hamileydin dimi öyle hatırlıyorum 🙏

Evet en garibime giden olaydı o . Gece beni uykumdan uyandırdı bildiğin kasığımda boydan boya elektriklenme Oldu .. 😂 korkarak uyanmıştım
Canim bende uykudan uyandiracak kadar degilde..bole tatli tatli bi elektiriklenme oldu gun icinde🤗🤗hani bole bi fani tutarsin seni titretir ya..ole ..

çok teşekkür ederim canım Rabbim hepinize nasip etsin inşallah . Valla benim direkt karnımda bildiğin gaz birikince olan o patlamalardan . Ama regl belirtileri ile aynı asla farkı yok. Dediğim gibi ben hala regl sancısı ve bel ağrısını da çekiyorum ara ara . Bakalım yarın artışım da güzel olur da inşallah rahatlarım bayram sonrasına kadar 🙏
İnşallah dilediğin gibi olur cnm, güzel haberlerini bekliyoruz 💖

Doktor çok gıcık canım hastaneye gelme telefon aç telefondan sıra al diyo😏 bida sağlık ocağına gidip kan verim de içim rahat etsin. Muhtemel sıcaktan boyası aktı
Anladım canım oysa ki hassas oluyoruz bu dönemde onların bizi anlaması lazım ama maalesef öyle olmayabiliyor sıkma canını sağlık ocağına kan ver olmazsa dediğin gibi ben duymuştum sonradan çıkanlar olabildiğini testlerde böyle o yüzden 5 dk sonrası yanlış sonuç diyorlar diye biliyorum canım

Canim idrar fazla gelmiste olabilir suan bu testten dogru sonuc alamazsin pozitifte desek negstifte desek ne senin icin rahat eder ne bizim icinde suphe varsa sabah idrarinla tekrarla rabbim kucagini bos birakmasin emeklerini bosa cikarmasin 👼

Back