- 24 Temmuz 2020
- 37
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #3.481
Aynen zaman hic gecmiyor belirsizlik zor
Evde test yaptinizmi?
Evde test yaptinizmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilemisin simdi ?Kızlar benim ilk 2 gün ve 4. Gün çok şiddetli batmam oldu benim en belirgin hissettiğim şey batmalar ve adet sancıları .. bir kaç gündür de aşırı uyku ve bacak Ağrısı . Göğüs ağrısı şişlik zaten transfer günü başladı damarlanmalar oldu beyaz tenli olduğum için görülüyor sanırım . Onun dışında 7. Günden beri hiç belirti yok . Belirti merak edenlere yardımım olur belki
Pozitifi görmüş muydun canım. Adet sancıların şiddetli mıydı ara ara mıydıKızlar benim ilk 2 gün ve 4. Gün çok şiddetli batmam oldu benim en belirgin hissettiğim şey batmalar ve adet sancıları .. bir kaç gündür de aşırı uyku ve bacak Ağrısı . Göğüs ağrısı şişlik zaten transfer günü başladı damarlanmalar oldu beyaz tenli olduğum için görülüyor sanırım . Onun dışında 7. Günden beri hiç belirti yok . Belirti merak edenlere yardımım olur belki
Benımde sancım ve bacak ağrım oluyor bide aşırı iştah artışı inşallah benımde pozitif olurKızlar benim ilk 2 gün ve 4. Gün çok şiddetli batmam oldu benim en belirgin hissettiğim şey batmalar ve adet sancıları .. bir kaç gündür de aşırı uyku ve bacak Ağrısı . Göğüs ağrısı şişlik zaten transfer günü başladı damarlanmalar oldu beyaz tenli olduğum için görülüyor sanırım . Onun dışında 7. Günden beri hiç belirti yok . Belirti merak edenlere yardımım olur belki
Hamilemisin simdi ?
Pozitifi görmüş muydun canım. Adet sancıların şiddetli mıydı ara ara mıydı
Benımde sancım ve bacak ağrım oluyor bide aşırı iştah artışı inşallah benımde pozitif olur
Anladım canım Allah hamileliğinin devamını getirsin tebrik ederimadet ağrılarım gayet şiddetli denmese de hatrı sayılır bir fazlalığı vardı hala da arada oluyor ilk başta daha şiddetli oluyor yerleşme belirtisiymiş . Ben nerdeyse adet olacağım sandım o derece yani
Amin inşallah rabbim bekleyişte olan herkese bu güzel haberi alıp sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin allah kimsenın kucağını boş bırakmasıninşallah her biriniz pozitif alırsınız .Pozitif olanlarda sağlıkla ilerleyip kucağına alır Rabbimin izni ile
Gaz sancısı derken şişkinlik miGaz sancısını söylemeyi unuttum bu belirtiyi hala çekiyorum .
Gaz sancısı derken şişkinlik mi
Canım ilk 5 dk sonrası yanlış diyorlarKızlar size Bi foto yüklicem. Önce açıklamasını yapıyım. Hani biliyonuz benim transferim tutmadı. Ben dedim ya bide ilacı bıraktım ya hamileysem diye. Test aldım kaset test yaptım cıkmadı o test odada kaldı sıcaktan felan şekli şemali kaymış heryeri çizgi olmuş. Önemsemedim. Şimdi demin yaptım tek çizgiydi. Annme kadar gittik 3 4 saat testi evde bıraktım banyo dolabına yanında silik çizimi var yoksa sıcaktan mı öyle olmuş bana hepiniz bişey diyin ödüm kopuyor şuan
Bence kuzum test bozuk çünkü pembe olan yer diğer çizgiye çok yakın normalde öyle olmuyor
Bu ne ozamn benim önceden yaptığım testler böyle olmuyordu aylarca tek çizgilerin kaldıCanım ilk 5 dk sonrası yanlış diyorlar
5 dk sonra çıkan sonuçlar yanlış diye biliyorum ben canım inş gebesindir ama Dr gitmişmiydin o ne dedi
Canım çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah ben de tam bunu soracaktım. Karnım değil de kasıklarımda sürekli bi hareketlilik var, dediğin gibi balonlar patlıyor sanki. Regli belirtisi mi diye moralim bozulmaya başladı. Senin de kasıklarında mıydı?Valla şişkinlik , gaz sancısı hepsi var . Tabiri caiz se karnımın içinde balonlar patlıyor gaz hareketliliği hakim sürekli ve en rahatsız olduğum sıkıntı bu oldu . Tabi kişiden kişiye değişebilir ..