• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum ki
Canım benim de sağda ağrı diyemicem ama bi dolgunluk var, senin de öyle mi hep aynı yerde duruyo sanki. Ara ara daha çok hissediyorum ara ara daha az. Senin de hissettiğin o şekilde mi?

Canım benim de sağda ağrı diyemicem ama bi dolgunluk var, senin de öyle mi hep aynı yerde duruyo sanki. Ara ara daha çok hissediyorum ara ara daha az. Senin de hissettiğin o şekilde mi?
İlk başlarda böyle Batma oluyordu, bazen çok şiddetli elektriklenme gibi , iki gündür adet ağrısı gibi oluyor .Ayy valla delireceğim Bugün 6.gün kanda çıkar mı ya

İlk başlarda böyle Batma oluyordu, bazen çok şiddetli elektriklenme gibi , iki gündür adet ağrısı gibi oluyor .Ayy valla delireceğim Bugün 6.gün kanda çıkar mı ya
5. Gün embriyosu bence 3-5 mutlaka bişey çıkar. Benim daha 4. Gün ama ver gitsin bence çıkarsa bilirsin, çıkmazsa da hiç moralini bozma erken verdim diye düşün, gününü bekle bence cnm

Çıkar bence canım şöyle düşün herkes de farklılık gösterir mesela iğneler seni yakmıyor bizi yakıyor bizde belirti olmadı sende oluyor öle düşün ve umutsuzluğa sakın kapılma inşallah pozitif gorcen

Back