- Konu Sahibi cikolatakistim
- #3.541
Hayırlı olsun canımDünkü bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımDünkü bu
Teşekkür ederim canım sağolasınHayırlı olsun canım
Evet canım kan değerlerine bakma bitti şimdi kese de darısı herkese bunu beklemk bile stresliAy cidden bu tüp bebek süreci baştan sona stres ha çıkacak mı artacak mı kese görünecek mi kalp atacak mı :) bu arada bayram sonu mu gideceksin canım sen kese kalp için
İnşallah hayırlara çıkar ağrılarımızBenim Bugün 6.günüm ciddi kasıklrımda adet ağrıları oldu yine .Neden bu kadar ağrım oluyor anlam veremiyorum , azıcık ayakta kaldım hemen ağrımaya başladı .Hiç böyle ağrım olmazdı adet öncesinde .Şu am hissim sıfır yani .Herşeye hazırlıklıyım , hayırlısı olsun
İnşallah canım .Pek umudum yok benim niyeyse bilmiyorumİnşallah hayırlara çıkar ağrılarımız
Benimde sabah kalktıgımda ağrı hiç yok akşam oluyo genelde acaba ilaçlar mi yapiyo. Tutunuyo mi kafayı yedim gercektenİnşallah canım .Pek umudum yok benim niyeyse bilmiyorum
Ay katılıyorum valla ya ne zor işmiş bende verdim kan bakalım artış olmuş muAy cidden bu tüp bebek süreci baştan sona stres ha çıkacak mı artacak mı kese görünecek mi kalp atacak mı :) bu arada bayram sonu mu gideceksin canım sen kese kalp için
Bu adet ağrıları ilaçtan değil bence Ya bebek tutunuyor Ya da adetimize az kaldı diyeBenimde sabah kalktıgımda ağrı hiç yok akşam oluyo genelde acaba ilaçlar mi yapiyo. Tutunuyo mi kafayı yedim gercekten
Bugün benim transferin 6. Gunu adetime de 11 gun falan var. Sizin adet ne zamanBu adet ağrıları ilaçtan değil bence Ya bebek tutunuyor Ya da adetimize az kaldı diye
Sonucu alınca yaz canım olmuştur Allahın izniyleAy katılıyorum valla ya ne zor işmiş bende verdim kan bakalım artış olmuş mu
En son 1 temmuzda olmuştum 5-6 gün var .Ama benim adet öncesi böyle ağırlarım olmaz , bu kadar erken hiç ağrım olmaz bilmiyorum bakalım hayırlısıBugün benim transferin 6. Gunu adetime de 11 gun falan var. Sizin adet ne zaman
Bende hiç ağrı olmadı canım senin aşırı mı ağrı uyku hali oldu daha çok sen kan versen çıkar kuzu en azından düşünmekten kurtulursun ama benim içimden pozitif çıkacakBu adet ağrıları ilaçtan değil bence Ya bebek tutunuyor Ya da adetimize az kaldı diye
Büyük ihtimal olacaksın canımDaha önce denemelerinde negatif alan kızlar size sormak istiyorum normalde iki gün geçti adetten bugün ishal ve kahverengi lekeler başladı sizce adet Olcam mi
Canım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum kiBende hiç ağrı olmadı canım senin aşırı mı ağrı uyku hali oldu daha çok sen kan versen çıkar kuzu en azından düşünmekten kurtulursun ama benim içimden pozitif çıkacak
Benimde hiç ağrım olmaz. Ama bilemedim walla. Haftaya cumartesiye kadar beklemek istiyorum. Sen erken gebelik testi falan yapcak misinEn son 1 temmuzda olmuştum 5-6 gün var .Ama benim adet öncesi böyle ağırlarım olmaz , bu kadar erken hiç ağrım olmaz bilmiyorum bakalım hayırlısı
Acile gidip verme şansın var mı kuzum bugün biliyorum her ağrıda ikilem oluyor adet mi tuttu mu diye çok iyi anlıyorum seniCanım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum ki
Cnm kasik agrilarin normal oturdugun yerdenmi agriyor yoksa ani hareketlerindemiCanım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum ki
Genelde ağrıyor canım ama özellikle ayağa kalkıp birşeyler yaparsam o zaman oluyorCnm kasik agrilarin normal oturdugun yerdenmi agriyor yoksa ani hareketlerindemi
Bugün kanda çıkar mı bilmiyorum canımAcile gidip verme şansın var mı kuzum bugün biliyorum her ağrıda ikilem oluyor adet mi tuttu mu diye çok iyi anlıyorum seni