• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay cidden bu tüp bebek süreci baştan sona stres ha çıkacak mı artacak mı kese görünecek mi kalp atacak mı :) bu arada bayram sonu mu gideceksin canım sen kese kalp için
Evet canım kan değerlerine bakma bitti şimdi kese de 😌darısı herkese bunu beklemk bile stresli

Benim Bugün 6.günüm ciddi kasıklrımda adet ağrıları oldu yine .Neden bu kadar ağrım oluyor anlam veremiyorum , azıcık ayakta kaldım hemen ağrımaya başladı .Hiç böyle ağrım olmazdı adet öncesinde .Şu am hissim sıfır yani .Herşeye hazırlıklıyım , hayırlısı olsun
İnşallah hayırlara çıkar ağrılarımız 🙏🏻

Daha önce denemelerinde negatif alan kızlar size sormak istiyorum normalde iki gün geçti adetten bugün ishal ve kahverengi lekeler başladı sizce adet Olcam mi

Bende hiç ağrı olmadı canım senin aşırı mı ağrı uyku hali oldu daha çok sen kan versen çıkar kuzu en azından düşünmekten kurtulursun ama benim içimden pozitif çıkacak
Canım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum ki

En son 1 temmuzda olmuştum 5-6 gün var .Ama benim adet öncesi böyle ağırlarım olmaz , bu kadar erken hiç ağrım olmaz bilmiyorum bakalım hayırlısı
Benimde hiç ağrım olmaz. Ama bilemedim walla. Haftaya cumartesiye kadar beklemek istiyorum. Sen erken gebelik testi falan yapcak misin

Canım bilmiyorum keşke erken gebelik testi alsaydım yarın kan veririm inşallah .Keşke pozitif olsa ya kasıklaırm özellikle sağ taraf ağrıyor , batıyor bilmiyorum ki
Acile gidip verme şansın var mı kuzum bugün biliyorum her ağrıda ikilem oluyor adet mi tuttu mu diye çok iyi anlıyorum seni

Back