• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah inşallah ağzınızdan bal damlıyor valla benim 2 taneydi o yüzden erken çıkmış olabilir ama ben ikisinin de kaldığını düşünmüyorum . kasık batmalarımdan ve adet sancısından şüphelendim .Göğüs ağrısı bacak krampı falan filan ,🥰
Canım bende şimdi onu düşünüyordum sizin 2 transfer erken çıkmış olabilir 👍 canım benim hiç öle kötü düşünme olumlu dusunceleri çağır olumsuzlari at kafandan sen süpersin ama 4.gunden itibaren başlamışın yapmaya 😍 hadi hayırlısı canım inşallah Allah kucağına almayida nasip eder

Canım bende şimdi onu düşünüyordum sizin 2 transfer erken çıkmış olabilir 👍 canım benim hiç öle kötü düşünme olumlu dusunceleri çağır olumsuzlari at kafandan sen süpersin ama 4.gunden itibaren başlamışın yapmaya 😍 hadi hayırlısı canım inşallah Allah kucağına almayida nasip eder

Ya hiç sorma benim ki de delilik resmen 😁😁

Şey ben bişey dicem ben 8.günü test yaptırdım kanda ya😳 ya kana daha geçmediyse😳 bende ilaçları bıraktım doktorda büyük ihtimal negatif dedi. Kasığıma bugün batma giriyor aniden zıplatıyor. Yarın test yapsam mı ki evde. Varya bide çift çizgi görürsem eşim azıma... Çünkü öyle saldım ki ağırda kaldırdım işte yaptım. Çıkmazda ya çıkarsa. Tırstım şşmdi😳 ama kanda 0 çıktıydı Bi fikir verin
Yaptır canım yaptır bnde yarın tekrar kan vereceğim doktor 10. Gün erken 12. Gün tekrar yaptır dedi işte bi umut bakalım inşallah pozitife döner ılaclarimi kullanmayacaktım baktım hiç kanamam yok ne olur ne olmaz son kez kullandim

Back