• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya kızlar bişi sorucam peki bu beta hcg normalde adet öncesi 0 mı çıkıyor kaç çıkıyor?Ben bugün bir delilik yaptım (5.gün embriyosu) transferin 4. günü ama kan testi yaptırdım, 2,41 çıktı sonuç.iyi mi kötü mü hiçbişey anlamadım🤨

Ya kızlar bişi sorucam peki bu beta hcg normalde adet öncesi 0 mı çıkıyor kaç çıkıyor?Ben bugün bir delilik yaptım (5.gün embriyosu) transferin 4. günü ama kan testi yaptırdım, 2,41 çıktı sonuç.iyi mi kötü mü hiçbişey anlamadım🤨
canım iyi tabiki 4.gün çok çok erken daha yeni kana karışmış zaten tutunma ilk iki gün oluyor

peri__masali peri__masali bugün Transfer günün 😍 inşaallah sımsıkı tutunurlar 🌸
Canım senin kasık ağrın kaçıncı gün olmuştu. Benim dün Transferden sonra 5.gundu. Hafif Kasım ağrısı oldu bacaklarım uyuştu ve çok fazla bel ağrım oldu belim kilitlenmiş gibiydi ama 6 7 saat sürdü ve geçti bir an adet olucam diye panik yaptım sürekli tuvalete gittim kontrole ☺️

Arkadaşlar merhaba Ben dün sağlık ocağında kan verdim bugün için saat 2den sonra sonuç çıkar dedi. E nabızdan baktım şimdi sonuç sadece 0 yazıyor. bu değer mi? Sizce yansımış mı

Kızlar herkese günaydın 😇 sonuç bekleyenlerin mutlu haberler alacağı güzel bi gün olsun 💖 Transfer sonrası doktorun verdiği kağıtta gördüm, transferin 5. günü progesteron tahlili istemiş. Bu konuda bi bilginiz var mı, istendi mi sizlerden de? Benim daha önce başarısız denemem olmuştu başka merkez de ama istenmemişti böyle bişey transfer sonrası. Hayır şimdi gidicem şeytan dürtücek beta da vericem aynı gün o olacak 🙈

Canım senin kasık ağrın kaçıncı gün olmuştu. Benim dün Transferden sonra 5.gundu. Hafif Kasım ağrısı oldu bacaklarım uyuştu ve çok fazla bel ağrım oldu belim kilitlenmiş gibiydi ama 6 7 saat sürdü ve geçti bir an adet olucam diye panik yaptım sürekli tuvalete gittim kontrole ☺
Benim ilk iki gün bir batma oldu kesildi sonra 7.-8.gun oldu kasık ağrıları oldu. Bende kist var ya ben o yüzden çok dikkate almamıştım

Arkadaşlar merhaba Ben dün sağlık ocağında kan verdim bugün için saat 2den sonra sonuç çıkar dedi. E nabızdan baktım şimdi sonuç sadece 0 yazıyor. bu değer mi? Sizce yansımış mı
Canım onun içeriğine tıkla verdgin saate bak bende de sıfırdı , sonuç çıkınca değişti

Back