• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin canım bence yarın versen iki katı bile artar ilk etapta hızlı artıyor

beni öylesine rahatlattınız ki Allah razı olsun hepinizden gönlünüzden geçeni nasip etsin her birinize ... yarın vermeye korkarım azcık sevinç yaşayayım . inşallah kimyasal olmaz duanıza ihtiyacım var . yarın da evlilik yıldönümüm 🙏

beni öylesine rahatlattınız ki Allah razı olsun hepinizden gönlünüzden geçeni nasip etsin her birinize ... yarın vermeye korkarım azcık sevinç yaşayayım . inşallah kimyasal olmaz duanıza ihtiyacım var . yarın da evlilik yıldönümüm 🙏
Yok yok olmaz değerin daha 6.gün maşallah kuzum çifte sevinç yaşa inşallah hadi bakalım

Rica ederim canım evet gündüz yarım saat -1saat arası uyuyorum.Uyku düzenim bozuldu, çok su içtiğimden galiba her gece tuvalete kalkıyorum.Sonra da uykum kaçıyor 😀
Bu arada kasık ağrısı yaşamayan kişi hamile kalamaz diye algım oluştu hep belirti okumaktan sizde çok olmamış sanırım 😀

Eklentiler

• CC9AE52D-1B71-416A-BE5F-98FA47A3F1E5.jpeg
    CC9AE52D-1B71-416A-BE5F-98FA47A3F1E5.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar ben duramadım bişey yaptım ve kafam çok karışık ... iki gündür test yapıyorum idrar testi daha önce de söylemiştim negatif çıkıyor , ben de bir üzüldüm bir yıkıldım bugün dayanamadım bir kan testi vereyim bakalım ne olacak hiç umudum da yoktu ama 6. Günüm bugün değerim 9,45 çıkmış çok düşük ama böyle olup yükseleniniz oldu mu 🙏😱 korkuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Değerin çok iyi 6.gun için bence 10.gune artar ay aynı gün transferimiz bak benide gaza getiriyor yarın gidip kan veresim geldi ☺️☺️ hayırlısı cnm inşallah kat ve kat artar 🙏🙏

Back