Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba Ben dün sağlık ocağında kan verdim bugün için saat 2den sonra sonuç çıkar dedi. E nabızdan baktım şimdi sonuç sadece 0 yazıyor. bu değer mi? Sizce yansımış mı
Kızlar dün 6. Günümde verdiğim kan testinden sonra , çıkmayan idrar testinde de silik çizgiyi bugün gördüm o çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum Dün beta hcg 9,49 çıkmıştı
Kızlar dün 6. Günümde verdiğim kan testinden sonra çıkmayan idrar testinde de silik çizgiyi bugün gördüm o çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum Eki Görüntüle 2666383
Ay çok şükür insan yine de tam günü gelip doktor tamam hamilesin sağlıklı bir şekilde demeden rahat edemiyormuş ama bugüne de şükür hepinize nasip olsun İnşallah
Kızlar dün 6. Günümde verdiğim kan testinden sonra , çıkmayan idrar testinde de silik çizgiyi bugün gördüm o çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum Dün beta hcg 9,49 çıkmıştı Eki Görüntüle 2666383
Kızlar dün 6. Günümde verdiğim kan testinden sonra , çıkmayan idrar testinde de silik çizgiyi bugün gördüm o çizgiyi gördüğüme hala inanamıyorum Dün beta hcg 9,49 çıkmıştı Eki Görüntüle 2666383