Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen öyle aman aman bir ağrım olmadı ,transferden 8-10gün sonra hafif batmalar oldu.Bacaklarımda da halsizlik vardı.Yalnız vücudumu ve ayaklarımı çok sıcak bastı daha önceki transferlerimde böyle bir şey olmamıştı.İki kere başarısız transfer geçirdim daha önce .O yüzden olumsuz sonuç almanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorumAllah bir daha yaşatmaz inşallah.beta hcgnin pozitif çıkması ile işler bitmiyor ,kese,kalp atışı,düşük riski...Allah hepimizi korusun inşallah.Bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Değerin çok iyi 6.gun için bence 10.gune artar ay aynı gün transferimiz bak benide gaza getiriyor yarın gidip kan veresim geldi hayırlısı cnm inşallah kat ve kat artar
Ah inşallah ağzınızdan bal damlıyor valla benim 2 taneydi o yüzden erken çıkmış olabilir ama ben ikisinin de kaldığını düşünmüyorum . kasık batmalarımdan ve adet sancısından şüphelendim .Göğüs ağrısı bacak krampı falan filan ,