• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim transfer günüme kadar gögüslerime el demiyordu sonra oda geçti şu an sdc halsizlik var oda sürekli yatmaktan oldu galiba başka hiç bişey yok gibi inş bebişlerimizde tutunur 😔
inşallah canım .Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor ve çoğu ilaçtan .Biz kendimizi üzmeyelim boş yere :anneadayı:

Benimde ayın 20 sinde transfer oldu. Merak ettiğim tutunup tutunmadığını anlayabılır mıyız kı ne bılım bı belırtısını gören var mı aranızda arkadaşlar

Benimde ayın 20 sinde transfer oldu. Merak ettiğim tutunup tutunmadığını anlayabılır mıyız kı ne bılım bı belırtısını gören var mı aranızda arkadaşlar
Canım bazıları kasık batması uyku hali bacak ağrısı vs ile ayırt etmiş ben de hiçbiri yok yani sonuç ne olur bilmiyorum 18 temmuz da transfer oldum ben de

İnşAllah canım nasıl geçiyor günlerin ben gayet normal hiç transfer olmamış gibiyim 😀
Ben kolit atağı geçiriyorum canım ülseratif kolitim var stresten tetiklendi sanırım 🤦‍♀️ onun dışında kasık, bel , bacak ve baş ağrım var kahverengi lekelenme gördüm ama jelden diye düşünüyorum hem kendimi dinlemek istemiyorum hem de bu ağrılar bizi hatırla diye diretiyorlar ne yapacağımı bilemedim😀

Ben kolit atağı geçiriyorum canım ülseratif kolitim var stresten tetiklendi sanırım 🤦‍♀️ onun dışında kasık, bel , bacak ve baş ağrım var kahverengi lekelenme gördüm ama jelden diye düşünüyorum hem kendimi dinlemek istemiyorum hem de bu ağrılar bizi hatırla diye diretiyorlar ne yapacağımı bilemedim😀
Genelde bu tür ağrı kahve akıntı tutunma belirtisiymiş canım inşallah güzel haber verirsin kaçıncı gün embiryosu kaç adet transfer oldu

Canim gecmis olsun..uzulmen cok normal..cok uzgunum..bole bi sonuc cikmis..agla icini bosalt..ama kisa sursun lutfrn toparlan..aglamaktaa cok rahatlatiyo canim..inan benim bi tane evde besledigim hayvanim var..dun acile kaldirdik onu..cok korktukk..allahim dedim..bebek vermedin..simdide kedi cocugumumu alicaksin dedim..cok uzuldum..veteriner allahtan korkulacak bisey olmadigini solediler..sukrettim..sonra allaha..dememm okii..allahh caresiz hastalik vermesin..daha yasinda cok kucuk..ben en son negatifi aldigimda bi iki saat agladim..ayni gunn baska bir doktordan randevu aldim..iyikide aramisim..zaten doktorum..3 aylik vitamin hormon ilac tedavisi verdi bana..vakit kaybetmemis oldum.nese.o gun erkenden uyudum..ama yok bole bi uyuyuss 10 saat uyumusum..normalde okadar uyumamm..ertesi gun gecmisti acim.yarin hersey cok daha guzrl olcakk..sadece inan ve umudunu kaybetmee :KK200: :KK200:
Hepinize teşekkür ederim desteğiniz için toparlanmaliyim başka çarem yok sonuçta hayat devam ediyor

Aynen daha çok erken zaten hayırlısıyla günler geçiverse hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana evde yatmak ne zormuş hasta psikolojisine sokuyor resmen
Ben hep dışarıdayım bir gün bile yatmadım canım doktor hasta gibi davranma ne kadar hareketsiz olursan o kadar olumsuz olur dedi bakalım görecez

Aynen daha çok erken zaten hayırlısıyla günler geçiverse hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana evde yatmak ne zormuş hasta psikolojisine sokuyor resmen
Ben fazla yatmamaya çalışıyorum canım ya .Eşim yemek felan getiriyor ama bende yürüyorum , ona yardım ediyorum .Abdeste , namaza kalkıyorum .Sadece Bugün bacaklarım ağrıdığında için hep yattım, bide uykum geliyor ..Akşam da duşa gireceğim artık 3.gün oluyor artık , çok rahatsız oldum kendimden 🤦‍♀️

Bende yatıyorum tuvalete kalkıyorum birde evde geziyorum ama iş yapmıyorum hic
Rahme kan gitmesi için hareket halinde olmalısın yatan kişilere göre hareket eden kişiler yüzde 15 daha iyi sonuç alıyormuş iş yapmıyorum ama gezmeye gidiyorum yatmıyorum hiç ama işte yapmıyorum ağır olarak yani

Ben fazla yatmamaya çalışıyorum canım ya .Eşim yemek felan getiriyor ama bende yürüyorum , ona yardım ediyorum .Abdeste , namaza kalkıyorum .Sadece Bugün bacaklarım ağrıdığında için hep yattım, bide uykum geliyor ..Akşam da duşa gireceğim artık 3.gün oluyor artık , çok rahatsız oldum kendimden 🤦‍♀️
Bana sakın yatma eski hayatına dön sadece ağır kaldırma ani hareket yapma dedi ama bilmiyorum ki hangisi doğru canım

Back