• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kuzum doktorun dediğini yazdım birebir ama nasip bunu hepimiz biliyoruz. Boşver bunda da yat en azından elimden geleni yaptım dersin Allah korusun aksi sonuçta. Ben yatsam doktorun dediğini dinlemedim diye dert ederdim o sebeple yatmıyorum
Dr bu konuda daha rahatlar sürekli için de oldukları için bence ama Dr yatma dedi yattım diye kafama takılmıyor açıkçası her hareketinle zararı mı oldu ters bir hareket mi yaptım diye düşünmektense ihtiyaçlarımızı yapmaya çalışıyorum ama şurda dikkat etmem gereken zaman sayılı günler evet doğmak isteyen ne yaparsan yap doğuyor katılıyorum ama o sonuçta normal yolla olmadığı için bu kadar uğraşıyor muyuz

Dr bu konuda daha rahatlar sürekli için de oldukları için bence ama Dr yatma dedi yattım diye kafama takılmıyor açıkçası her hareketinle zararı mı oldu ters bir hareket mi yaptım diye düşünmektense ihtiyaçlarımızı yapmaya çalışıyorum ama şurda dikkat etmem gereken zaman sayılı günler evet doğmak isteyen ne yaparsan yap doğuyor katılıyorum ama o sonuçta normal yolla olmadığı için bu kadar uğraşıyor muyuz
Ben artık nasip diyorum kuzum ya doğacak çoçuk her türlü doğar

Merhaba kızlar 😇:KK25::dua:
:nazar:Temmuzda transfer olacaklar buraya:nazar:
:dua:
⭐Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli⭐

1. @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün :anneadayı::nazar:
  2. @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün :nazar:
  3. @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün :nazar:
  4. @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün :nazar: :anneadayı:
  5. @Angel1660 - 2 Temmuz- :nazar: :anneadayı:
  6. @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün :anneadayı: :nazar:
  7. @olilya - 4 Temmuz - :nazar:
  8. @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift :anneadayı: :nazar:
  9. @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün- :anneadayı: :nazar:
  10. @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo :anneadayı: :nazar:
  11. @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün - :anneadayı: :nazar:
  12. @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo :anneadayı: :nazar:
  13. @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün :nazar:
  14. @Bsraaa7676 -8 Temmuz- :anneadayı: :nazar:
  15. @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift :nazar:
  16. @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek :anneadayı: :nazar:
  17. @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift :nazar:
  18. @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift :nazar:
  19. @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift:anneadayı: :nazar:
  20. cikolatakistim cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift :anneadayı: :nazar:
  21. @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift :nazar:
  22. @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün :nazar:
  23. @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift :nazar:
  24. @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün :nazar:
  25. Sabdem Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek :nazar:
  26. @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift :nazar:
  27. @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift :nazar:
  28. @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün- :nazar:
  29. @Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün- :nazar:
  30. M Muallimezzz - 18 Temmuz :nazar:
  31. @Ozmusoz - 18 Temmuz - :nazar:
  32. @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün - :nazar:
  33. M Mersinliozlem -20 Temmuz- :nazar:
  34. Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek:nazar:
  35. @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek :nazar:
  36. Sisam Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo :nazar:
  37. @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek :nazar:
  38. @SuHa15 - 23 Temmuz- :nazar:
  39. @nickimyok2345 -23 Temmuz- :nazar:
  40. @ozlemmk - 24 Temmuz- :nazar:
  41. T Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün - :nazar:
  42. @ISSIZZ - 30 Temmuz - :nazar:
  43. @antalya86 -6 Ağustos Transfer- :nazar:
44.Benn

2 gün oldu yaptıralı iğneyi daha yeni geçti canım çok ağrıyordu yan etki pek hissetmedim toplama sonrası crinone ve progestan vermişti transferden sonra gün aşırı iğne de başladı vitaminler falan onlar uzun süredir kullanıyordum ztn iğne ilaç ne kadar dayanıklı olsan da bşr yerden sonra zorlanıyor değil hayırlısıyla güzel haberler alırız da emeklerimiz boşa gitmez inş☺
İnşallah canım bu kadar çabamız karşılığını bulur allahım izniyle 🤲🏻🤲🏻 Sen nerde tedavi görüyorsun ?

Kızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artık 🥰 ben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif 💖 herşey dilediğimiz gibi olur inşallah 😇

İnşallah
Kızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artık 🥰 ben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif 💖 herşey dilediğimiz gibi olur inşallah 😇
İnşAllah çifte bayram yaşarız canım

Back