- 4 Haziran 2020
- 299
- 198
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #2.681
İçimden nedensiz ağlamak geliyor ne garip kafayı yemeden su süreci atlatsakValla kuzum her şeyi şakaya vurmasam şimdi yine ağlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden nedensiz ağlamak geliyor ne garip kafayı yemeden su süreci atlatsakValla kuzum her şeyi şakaya vurmasam şimdi yine ağlarım
Dr bu konuda daha rahatlar sürekli için de oldukları için bence ama Dr yatma dedi yattım diye kafama takılmıyor açıkçası her hareketinle zararı mı oldu ters bir hareket mi yaptım diye düşünmektense ihtiyaçlarımızı yapmaya çalışıyorum ama şurda dikkat etmem gereken zaman sayılı günler evet doğmak isteyen ne yaparsan yap doğuyor katılıyorum ama o sonuçta normal yolla olmadığı için bu kadar uğraşıyor muyuzBen kuzum doktorun dediğini yazdım birebir ama nasip bunu hepimiz biliyoruz. Boşver bunda da yat en azından elimden geleni yaptım dersin Allah korusun aksi sonuçta. Ben yatsam doktorun dediğini dinlemedim diye dert ederdim o sebeple yatmıyorum
Sezen aksu kınalı kuzum dinleyin :)) az kala aglicaktimİçimden nedensiz ağlamak geliyor ne garip kafayı yemeden su süreci atlatsak
Bende öyleyim canımBende sdc yemek ve bulaşık gibi işleri yapıyorum arada bir evde yürüyorum tamamen yayılıyor çünkü ama çoğunlukla uzamaya çalışıyorum
20 sinde transfer oldum .daha çok yeniNe zaman transfer oldunuz
Aynı gün olmuşuz20 sinde transfer oldum .daha çok yeni
Hayırlısıyla pozitifi görürüz inşallahAynı gün olmuşuz
Inşallah hayırlısıyla bayramda mutlu haberi alirizHayırlısıyla pozitifi görürüz inşallah
Ben artık nasip diyorum kuzum ya doğacak çoçuk her türlü doğarDr bu konuda daha rahatlar sürekli için de oldukları için bence ama Dr yatma dedi yattım diye kafama takılmıyor açıkçası her hareketinle zararı mı oldu ters bir hareket mi yaptım diye düşünmektense ihtiyaçlarımızı yapmaya çalışıyorum ama şurda dikkat etmem gereken zaman sayılı günler evet doğmak isteyen ne yaparsan yap doğuyor katılıyorum ama o sonuçta normal yolla olmadığı için bu kadar uğraşıyor muyuz
Bende bılemedım ya daha erken tabıkı ama bısı olur mu kasıklarım mı agrıyo kı dıye kendımı dınleyıp duruyorumCanım bazıları kasık batması uyku hali bacak ağrısı vs ile ayırt etmiş ben de hiçbiri yok yani sonuç ne olur bilmiyorum 18 temmuz da transfer oldum ben de
44.BennMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün
- @Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün-
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün -
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift 
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
- cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift
- @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün
- @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün
- Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek
- @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
- @Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün-
- M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ozmusoz - 18 Temmuz -
- @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün -
- M Mersinliozlem -20 Temmuz-
- Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek
- @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek
- Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @nickimyok2345 -23 Temmuz-
- @ozlemmk - 24 Temmuz-
- T Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün -
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Hayırlı olsun canımS.aleykümm beni de eklermisiniz bugün oldu transferimm ❤
Sıcak olmamak şartıyla canım sakınca yokDuş almanın sakıncası var mı kı 2. Gunu
İnşallah canım bu kadar çabamız karşılığını bulur allahım izniyle Sen nerde tedavi görüyorsun ?2 gün oldu yaptıralı iğneyi daha yeni geçti canım çok ağrıyordu yan etki pek hissetmedim toplama sonrası crinone ve progestan vermişti transferden sonra gün aşırı iğne de başladı vitaminler falan onlar uzun süredir kullanıyordum ztn iğne ilaç ne kadar dayanıklı olsan da bşr yerden sonra zorlanıyor değil hayırlısıyla güzel haberler alırız da emeklerimiz boşa gitmez inş☺
Test ne zaman yapacaksın canım sen idrar testi yapayım diyorsun ya bence direk kan ver arkadaşım yok silik çizgi Arıcam dersen sen bilirsinİçimden nedensiz ağlamak geliyor ne garip ☺ kafayı yemeden su süreci atlatsak
İnşAllah çifte bayram yaşarız canımKızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artık ben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif herşey dilediğimiz gibi olur inşallah
sagol canımm sizlerinde inşallah 4.denememm benim sizlerinHayırlı olsun canım