• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki canım ilk tüp bebek mi ilk değilse diğerinde bu belirtiler olmuş muydu
İkinci tüp Bebek canım. İlkinde adet ağrım oldu ama ne kasık batması ne uykusuzluk ne de bel ağrısı göğüs ağrısı oldu.
İkincisinde ilk iki gün sağ kasıkta şiddetli batma oldu dedim ki ya kistim patladı ya da Embriyo tutundu.bende bel ağrısı adet döneminde olmaz ve göğüs hassasiyeti de olmaz onlarda oldu bu ikincisnde... 6.gun karın ağrısı yaşadım adet olucam yine dedim yarım saat bı saat sonra geçti.bir daha da adet ağrısı yaşamadım. Diğer günler sırt bel göğüs ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım şu aralar ağrı yok 12.gunum

Ayrıca hep derlerdi kan sonucu pozitif olsun gerisine bakma öyle de olmuyor ikiye katlanarak gidicek mi kese ve kalp atışı üç ay riskini atlatmak derken uzayıp gidiyor ...bence tüp bebek başından sonuna kadar riskli gebelik ne olacağını bilemiyoruz ben hala hamileyim diyemiyorum ve daha da o heyecanı tam yaşamıyorum 🤷

Ayrıca hep derlerdi kan sonucu pozitif olsun gerisine bakma öyle de olmuyor ikiye katlanarak gidicek mi kese ve kalp atışı üç ay riskini atlatmak derken uzayıp gidiyor ...bence tüp bebek başından sonuna kadar riskli gebelik ne olacağını bilemiyoruz ben hala hamileyim diyemiyorum ve daha da o heyecanı tam yaşamıyorum 🤷
cok haklisin korkutmak istemem ama ben 3ayı atlattik artk bisey olmaz derken 5.ayda kaybettim bebegimi ve herkese duyurmustum sana tavsiyem bol dua ve ne kadar az kisiye soylersen o kadar iyi ben nazara cok inaniyorum cok kötü insanlar var gözleriyle yiyen rabbim korusun saklasin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah cünkü bizde bi gittimi tekrar geri gelmesi uzun sürüyor malum normal insanlar gibi neyse tekrar yaparz demek kolay degil insan dagiliyor maddi manevi

Kızlar çok şükür bugün daha iyiyim.şişlik hala var ama ağrım hafifledi Bol bol su içiyorum. Merkezden de aradılar göbek çevresi ölçümü ve kilo takibi yapın eğer şikayetleriniz artarsa dediler. Önceki ohss hikayemden ötürü çatlatma iğnesi olarak gonapeptl verdiler o yüzden ohss olma ihtimalim çok düşükmüş 👍🏻
Merhaba banada bugün ohss dediler kan verdim LH E2 FSH bakılacak sonuçları beklerken bunu yazıyorum size hiçbir belirti hissetmiyorum ben sadece usg bakarak ohss dediler sizce normal mi yumurta toplanır rahim dinlendirilir bir kaç ay denildi. :(

cok haklisin korkutmak istemem ama ben 3ayı atlattik artk bisey olmaz derken 5.ayda kaybettim bebegimi ve herkese duyurmustum sana tavsiyem bol dua ve ne kadar az kisiye soylersen o kadar iyi ben nazara cok inaniyorum cok kötü insanlar var gözleriyle yiyen rabbim korusun saklasin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah cünkü bizde bi gittimi tekrar geri gelmesi uzun sürüyor malum normal insanlar gibi neyse tekrar yaparz demek kolay degil insan dagiliyor maddi manevi
Kesinlikle öyle düşünüyorum bende herkese söyleme taraftarı değilim Allah hayırlısını versin inşallah

Canım o heyecan hiç bitmez kalp atışını duyacak mıyım diye kendimi yerdim ben. Sonraki haftalarda doktor cihazı koyduğunda ilk dediği şey yaşıyor korkma olurdu. Tüp bebek le sahip olmak cidden başlı başına bir mücadele. Ben doğurana kadar hep korktum hep hiç normal hamilelik yaşamadım

Rabbim acını unutacak evlatlar nasip etsin inşallah

olur mu canım ne özrü burada yoldaş olduk hepimiz birbirimize
sakın kendini eksik hissetme bizler çok güçlüyüz ,o kadar ilaca hormona bekleyişlere maruz kalıyoruz
bizimde kucağımız dolacak bir gün,yeter ki pes etmeyelim
hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ne yazık ki
buna da hamd olsun Rabbim başka dert sıkıntı vermesin
sağlımız yerinde olsun yediğimiz içtiğimizden lezzet alalım sevdiklerimiz yanı başımızda olsun yeter ki gerisi boş
Amin canım inşallah ama ister istemez insan üzülüyor

canim gercekten burda negatif alanlarla uzuluyoruz pozitiflerle seviniyoruz kimse birbirinini tanimamasina ragmen cok hassas bir konu cunku yasamayan anlamiyor maalesef sen de benim gibi araliksiz yaptirmisin maddi manevi insan cokuyor bence bir sure ara ver hem kafan hem bedenin dinlensin biraz kendini toparladiginda eger hep ayni yerde yaptiriosan merkez degistir derim belki bu surecte kendilignden olur
3. De farklı bir yerde yaptırdım zaten canım ama bnde bir süre ara vermek istiyorum hem maddi hem manevi çok yıprandık

Canım o heyecan hiç bitmez kalp atışını duyacak mıyım diye kendimi yerdim ben. Sonraki haftalarda doktor cihazı koyduğunda ilk dediği şey yaşıyor korkma olurdu. Tüp bebek le sahip olmak cidden başlı başına bir mücadele. Ben doğurana kadar hep korktum hep hiç normal hamilelik yaşamadım
Aynen canım bencede kolayca elde etmiyoruz ,zorda geçiriyoruz herşeyi stresli sıkıntılı. Ama değiyor tabi sonu güzel olunca

Çevrede Yıldırdı beni😢😢kuru kuru zayıflar vitaminsiz kuzenler hepsi çoçuk doğurdu. Biri hamile hatta. Sonra Allah sanada nasip etsin diyorlar. Üzülüyom işte soruyorlar. Uzaklaştım soranlardan ama nereye kadar. İnan beynim okadar yorgun ki. Ağlamaktan zaten kulaklarım tıkandı bişey duymuyorum 😢😢
Canım, herşeyin bir zamanı var ben buna inanıyorum. Dediğin gibi yediğine içtiğine dikkat etmeyen, annelik vasfıyla alakası olmayan okadar insan var ve anne oluyorki isyan etmemek elde değil Ama olacak zamanı var Allah başka acılarla sınamasın bizi en kısa zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Okadar çok mucize örnekleri varki güzel düşünelim. Belki bugün değil ama illaki o güzel günler gelecek. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, dik dur boş konuşanlara Bi bak nekadar vasıfsız insan olduklarını göreceksin. Eminim herşeyin en güzelini hakediyorsun ve inşallah ogünlerin çok yakındadır.

Şuan beynim durmuş durumda ve eşime daha söylemedim nasıl söylerim onu da bilmiyorum
Canim gecmis olsun..uzulmen cok normal..cok uzgunum..bole bi sonuc cikmis..agla icini bosalt..ama kisa sursun lutfrn toparlan..aglamaktaa cok rahatlatiyo canim..inan benim bi tane evde besledigim hayvanim var..dun acile kaldirdik onu..cok korktukk..allahim dedim..bebek vermedin..simdide kedi cocugumumu alicaksin dedim..cok uzuldum..veteriner allahtan korkulacak bisey olmadigini solediler..sukrettim..sonra allaha..dememm okii..allahh caresiz hastalik vermesin..daha yasinda cok kucuk..ben en son negatifi aldigimda bi iki saat agladim..ayni gunn baska bir doktordan randevu aldim..iyikide aramisim..zaten doktorum..3 aylik vitamin hormon ilac tedavisi verdi bana..vakit kaybetmemis oldum.nese.o gun erkenden uyudum..ama yok bole bi uyuyuss 10 saat uyumusum..normalde okadar uyumamm..ertesi gun gecmisti acim.yarin hersey cok daha guzrl olcakk..sadece inan ve umudunu kaybetmee :KK200: :KK200:

Kızlar bende de dün geceden beri hafif adet sancıları oluyor gibi .Ara ara kasıklarıma kısa süreli batma oluyor .Bide bacaklarım ağrımaya başladı bugün.Daha adetime de baya var .İnşallah hayırlara işarettir :dua:
Benim transfer günüme kadar gögüslerime el demiyordu sonra oda geçti şu an sdc halsizlik var oda sürekli yatmaktan oldu galiba başka hiç bişey yok gibi inş bebişlerimizde tutunur 😔

Back