• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende de dün geceden beri hafif adet sancıları oluyor gibi .Ara ara kasıklarıma kısa süreli batma oluyor .Bide bacaklarım ağrımaya başladı bugün.Daha adetime de baya var .İnşallah hayırlara işarettir :dua:
Güzel şeylere işaret olsun belirtilerin. Tatlı kuzu güzel güzel annesine tutunsun :KK200:

Kimisine göre iğnelerin yan etkisi , kimisine göre adet belirtisi, bana göre tutunma belirtisi....
Bende bacak ağrısı, göğüs ağrısı, uyku olmazdı adet öncesi. sol kasikta Kist var sağ tarafta batma oldu. Benim pozitif çıktı inşallah seninde tutunmadir
Peki canım ilk tüp bebek mi ilk değilse diğerinde bu belirtiler olmuş muydu

Sonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
Üzüldüm canım ne söylesek boş yaşayan bilir o süreci ama Allah büyük bu postlar ne mucizelere görmüştür sen yine yaptır istersen. Üzülme demekle de olmuyor inşallah tez zamanda toplanirsin kaldığın yerden devam edersin 🙏

Üzüldüm canım ne söylesek boş yaşayan bilir o süreci ama Allah büyük bu postlar ne mucizelere görmüştür sen yine yaptır istersen. Üzülme demekle de olmuyor inşallah tez zamanda toplanirsin kaldığın yerden devam edersin 🙏
Kendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorum

Canım kelimelerim
Sonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
canım kelimelerin anlamını yitirdiği an maalesef rabbim güç versin tekrar başlama azmi versin insan maddi manevi yıpranıyor

Canım çok üzüldüm , ne desem boş .Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun

canım benim üzülme evlat sahibi olmakta kaderin bi parçası
ve biz bunu ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz
daha zamanı var belli ki
en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun inşallah:dua::dua::dua:

canım benim üzülme evlat sahibi olmakta kaderin bi parçası
ve biz bunu ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz
daha zamanı var belli ki
en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun inşallah:dua::dua::dua:
2 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız ilaç tedavisi ve tüm bunlar 3 senede gerçekleşti ve gerçekten kendimi eksik yarim hissettiğim bir gundeyim. Sonuç bekleyen daha bir sürü kişi var sizden de çok çok özür diliyorum okumayın msjlarimi kimseyi kötü etkilemek istemiyorum

2 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız ilaç tedavisi ve tüm bunlar 3 senede gerçekleşti ve gerçekten kendimi eksik yarim hissettiğim bir gundeyim. Sonuç bekleyen daha bir sürü kişi var sizden de çok çok özür diliyorum okumayın msjlarimi kimseyi kötü etkilemek istemiyorum
olur mu canım ne özrü burada yoldaş olduk hepimiz birbirimize
sakın kendini eksik hissetme bizler çok güçlüyüz ,o kadar ilaca hormona bekleyişlere maruz kalıyoruz
bizimde kucağımız dolacak bir gün,yeter ki pes etmeyelim
hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok ne yazık ki
buna da hamd olsun Rabbim başka dert sıkıntı vermesin
sağlımız yerinde olsun yediğimiz içtiğimizden lezzet alalım sevdiklerimiz yanı başımızda olsun yeter ki gerisi boş

Kendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorum
canim gercekten burda negatif alanlarla uzuluyoruz pozitiflerle seviniyoruz kimse birbirinini tanimamasina ragmen cok hassas bir konu cunku yasamayan anlamiyor maalesef sen de benim gibi araliksiz yaptirmisin maddi manevi insan cokuyor bence bir sure ara ver hem kafan hem bedenin dinlensin biraz kendini toparladiginda eger hep ayni yerde yaptiriosan merkez degistir derim belki bu surecte kendilignden olur

Sorunun ne olduğunu söylediler mi canım merkez mi değişsen embiryo kalitesi nasıldı

Çok üzüldüm canım 😓 Allah yardımcın olsun

negatif alan arkadaslar cok üzgünüm cok iyi anliyorum sizi benimde negatif oldu ve bidahaki 5.tedavim olacak dondurulmus embriyomda kalmadi allah hepimizin yardimcisi olsun ama insan pes edip birakamiyor iste denemek zorundayiz baska caremiz yok ben tedavi merkezimi degistirmeyi düsünüyorum artık aranizda istanbul bahcecide cem celik de tedavi goren varmi

Back