• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana sakın yatma eski hayatına dön sadece ağır kaldırma ani hareket yapma dedi ama bilmiyorum ki hangisi doğru canım
Bende o kadar araştırdım.Transfer sonrası yatanlarla yatmayanlar arasında tutunma açısından bir fark yokmuş .Bende ağır taşımıyorum sadece .İlk gün birşey yapmadım.Dün sabah kahvaltı hazırladım , makineyi yerleştirdim , ama fazla eğilmiyorum , ağırlık taşımıyorum , ani hareket yapmıyorum .eşim evdeyse o yapıyor .Akşam eşim yok mesela mecbur kendim yapacağım birşeyler .Bunların tutunmayla alakası yok bence , o zaman doktorlar hareketsiz yatın derdi.Ağır ev işleri ve spor yapmadığın sürece sorun yok bence .İçimiz rahat olsun 🥰

Bende o kadar araştırdım.Transfer sonrası yatanlarla yatmayanlar arasında tutunma açısından bir fark yokmuş .Bende ağır taşımıyorum sadece .İlk gün birşey yapmadım.Dün sabah kahvaltı hazırladım , makineyi yerleştirdim , ama fazla eğilmiyorum , ağırlık taşımıyorum , ani hareket yapmıyorum .eşim evdeyse o yapıyor .Akşam eşim yok mesela mecbur kendim yapacağım birşeyler .Bunların tutunmayla alakası yok bence , o zaman doktorlar hareketsiz yatın derdi.Ağır ev işleri ve spor yapmadığın sürece sorun yok bence .İçimiz rahat olsun 🥰
Ben de öyle düşünüyorum canım yatma halinde değilim sürekli bakalım inşallah sonuç güzel olur

Evet yatmakla alakası yok sonuçta bu nasip işi
Nasibimizde olsa tüp bebek yaptırmak değil normal yolla çocuğumuz olur. Ben diğer gruplardan bi arkadaş hatırlıyorum 1 hafta banyo bile yapmamıştı:) o kadar değil tabi bence ama sanırım içini rahatlatmak ile ilgili

Evet yatmakla alakası yok sonuçta bu nasip işi
Nasibimizde olsa tüp bebek yaptırmak değil normal yolla çocuğumuz olur. Ben diğer gruplardan bi arkadaş hatırlıyorum 1 hafta banyo bile yapmamıştı:) o kadar değil tabi bence ama sanırım içini rahatlatmak ile ilgili
Aynen psikolojik canım yoksa doğacak çoçuk damdan düşsen de doğar doğmayacak çoçuk pamuklara sarsan da doğmaz inşallah vakti gelmiştir

Benim dizlerimin arkası , bacaklarım baya ağrıyor Bugün ya .Bazı adet öncesinde de ağrırdı , normal zamanlarda da bazen bacak ağrım olurdu ama soğuk havalarda .Daha adetime de 8-9 gün var zaten .İnşallah tutunmayla alakalıdır bu ağrılar :KK55:

Benim dizlerimin arkası , bacaklarım baya ağrıyor Bugün ya .Bazı adet öncesinde de ağrırdı , normal zamanlarda da bazen bacak ağrım olurdu ama soğuk havalarda .Daha adetime de 8-9 gün var zaten .İnşallah tutunmayla alakalıdır bu ağrılar :KK55:
Benim kramp giriyor canım üst bacak alt bacak ani ağrıyor geçiyor sonra

Ben hep dışarıdayım bir gün bile yatmadım canım doktor hasta gibi davranma ne kadar hareketsiz olursan o kadar olumsuz olur dedi bakalım görecez
Dr demedi ama daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilkinde işimi devam ettim tutmadı ikinci de yattım sdc riske atma yat boşver herşey diyorlar bende ne yapacağımı şaşırdım tutmazsa diye korkumdan daha çok uzanıyorum dahaok yeni birde ne bilim kafalar karışık

Siz ne zamandan beri içiyorsunuz yan etkileri çok oluyor mu bugün progestan iğneyi yaptırdım 6 saat oldu hala çok ağrıyor dayanıklı biriyimdir normalde ilaçlara karşı
2 gün oldu yaptıralı iğneyi daha yeni geçti canım çok ağrıyordu yan etki pek hissetmedim toplama sonrası crinone ve progestan vermişti transferden sonra gün aşırı iğne de başladı vitaminler falan onlar uzun süredir kullanıyordum ztn iğne ilaç ne kadar dayanıklı olsan da bşr yerden sonra zorlanıyor değil hayırlısıyla güzel haberler alırız da emeklerimiz boşa gitmez inş☺️

Ben fazla yatmamaya çalışıyorum canım ya .Eşim yemek felan getiriyor ama bende yürüyorum , ona yardım ediyorum .Abdeste , namaza kalkıyorum .Sadece Bugün bacaklarım ağrıdığında için hep yattım, bide uykum geliyor ..Akşam da duşa gireceğim artık 3.gün oluyor artık , çok rahatsız oldum kendimden 🤦‍♀️
Bende sdc yemek ve bulaşık gibi işleri yapıyorum arada bir evde yürüyorum tamamen yayılıyor çünkü ama çoğunlukla uzamaya çalışıyorum

Dr demedi ama daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar ilkinde işimi devam ettim tutmadı ikinci de yattım sdc riske atma yat boşver herşey diyorlar bende ne yapacağımı şaşırdım tutmazsa diye korkumdan daha çok uzanıyorum dahaok yeni birde ne bilim kafalar karışık
Ben kuzum doktorun dediğini yazdım birebir ama nasip bunu hepimiz biliyoruz. Boşver bunda da yat en azından elimden geleni yaptım dersin Allah korusun aksi sonuçta. Ben yatsam doktorun dediğini dinlemedim diye dert ederdim o sebeple yatmıyorum

Bende aynen bu sekildeyim sonradan keşke yatsaydım dememek icin yatıyorum çoğunlukla

Back