tatlım istersen kan testi yaptır için rahatlasın burda kimse umutlan hamilesin diyemez sana çünkü her ay aynı umudun arkasından hüznü yaşıyoruzve çok kötü bir duygu tarifi yok sen hemen umutlandırma kendini hamileysen sana da süpriz olsun kan tahliliyle kesin sonuç alırsın 1 hafta kala öğrenebilen çok kişi oldu çıkabilir testlerde[/QUO anladım çok teşekkür ederim...
Tatildeyken daha huzurlu bir ortam, kafalar da rahat, çok güzel denk gelmiş canım :) hadi hayırlısı
Aynen ark hiç takma aman hamile olurmuyum edermiyim akışına bırak hayırlısı olsun senden güzel haber alıcaz bu ay içimden bi ses oyle söylüyor benım zor bu ay regl bittiğinden beri tık yokCanım göreceğiz artık çok ümitli değilim
Ne kadar pozitifsin inşallah hepimiz için hayırlısı
Canım göreceğiz artık çok ümitli değilim
Ne kadar pozitifsin inşallah hepimiz için hayırlısı
Slm kızlar bende dok geldım guatır kan açlık şekeri tahlılı falan yaptırdım iyi çıktı yumurtalıklr falan temiz dedı 3 ay olucak siprali çıkaralı ve test yaptım bugun yumurtlama ama regl bittiğinden beri ilişki olmadı kocayla nane mollayız idrarı damlatır damlatmaz çıktı direk
Aynen kuzum geçen ayda 12.gunde koyuydu akıntım çok fazla var zaten valla kendı gelsin barışsın ben barışmamacilen aradaki nane mollalık düzelmeli :) tam günü gibi duruyor
Aynen ark hiç takma aman hamile olurmuyum edermiyim akışına bırak hayırlısı olsun senden güzel haber alıcaz bu ay içimden bi ses oyle söylüyor benım zor bu ay regl bittiğinden beri tık yok
hepimiz pozitif olucaz sonra şeker şeker bebişler çıkıcak ortaya :) anlaştık mı?
Bence de barışınAynen kuzum geçen ayda 12.gunde koyuydu akıntım çok fazla var zaten valla kendı gelsin barışsın ben barışmam
cidden çok güzel destek vermişsin canım zaten forumun olma sebebi de bu değil mi birbirimizle bişeyler paylaşıp destek olabilmeliyiz çünkü bunu yaşamayan insanlar bizi anlayamıyor hatta eşlerimiz bile benim de bu hafta ovülasyon haftam eşim ne değerlendirmeye çalışıyor ne de beni anlıyor aslında anlayışsız bir insan değil ama çocuk konusu onun için olmazsa olmaz da değil dün artık bir patlama yaşadımAynen ark hiç takma aman hamile olurmuyum edermiyim akışına bırak hayırlısı olsun senden güzel haber alıcaz bu ay içimden bi ses oyle söylüyor benım zor bu ay regl bittiğinden beri tık yok
Kıyamam CNm sana sen kimsenin lafına bakma rabbım bu ay inş güzel haberler verdırsın inş herkezecidden çok güzel destek vermişsin canım zaten forumun olma sebebi de bu değil mi birbirimizle bişeyler paylaşıp destek olabilmeliyiz çünkü bunu yaşamayan insanlar bizi anlayamıyor hatta eşlerimiz bile benim de bu hafta ovülasyon haftam eşim ne değerlendirmeye çalışıyor ne de beni anlıyor aslında anlayışsız bir insan değil ama çocuk konusu onun için olmazsa olmaz da değil dün artık bir patlama yaşadımtek başıma çabalamaktan yoruldum diye nasıl istersen ne istersen yapıcam ciddiye alıcam diye söz verdi ama bakalım görücez
Rabbım öncelikle şifa versın arkadaşım sen önce sağlığına kavuşki bebişinide sağlıkla bakabılesin annesi13aydır uğraşıyorum ben 2ay önce epilepsi hastası olduğumu ögrendim bebeği erteledim takmadım 10gundur tatıldeydım adetim gecıktı 3gun oldu ve ben hala test yapmadım önceden olsa 1gün gecıktımı yapardım.epilepsi için ilaç kullanıyorum sanırım adetim ondan gecıktı gelene Kadarda beklıcem belki bi sürpriz olur gelmez
İnş canım en az iki sene ilaç içicem allahım Kimseye aratmasınRabbım öncelikle şifa versın arkadaşım sen önce sağlığına kavuşki bebişinide sağlıkla bakabılesin annesi
Rahim filmi bende çekindim ama kasık ağrım olmadı umarım bebişin seninledir Yerleşme kanamasıdır kan testi yaptır hemenKızlaar adetime 2 gün var zamannn gecmıyo bende topiklerde dolanıp duruyom :) bu sabah pembe leke geldi adet oluyorum dedim ama kesildi daha gelmedi neyin nesiydi kasıklarımda da agrı var ama o hep var gecen ay rahim filmi çekildim
İnşallah canım yaptrmak istemedim beklemek istedim hazr değilim galiba adet günümü beklemek istiyorum ama zaman durduRahim filmi bende çekindim ama kasık ağrım olmadı umarım bebişin seninledir Yerleşme kanamasıdır kan testi yaptır hemen
Sen hamilemisinRahim filmi bende çekindim ama kasık ağrım olmadı umarım bebişin seninledir Yerleşme kanamasıdır kan testi yaptır hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?