Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Önceden olsa adetim 1gün gectimi yapardım bu ay umursamıyorum nedense cok sıkıldım çünkü her ay aynı seyleri yaşamakdan

Önceden olsa adetim 1gün gectimi yapardım bu ay umursamıyorum nedense cok sıkıldım çünkü her ay aynı seyleri yaşamakdan
Çok iyi anlıyorum canım doktora falan gittin mi olmamasına sebep ne rahim filminin sonuçları nasıl cıktı benim sol tüpüm tıkalı malesef dış gebelik geçirdim

Çok iyi anlıyorum canım doktora falan gittin mi olmamasına sebep ne rahim filminin sonuçları nasıl cıktı benim sol tüpüm tıkalı malesef dış gebelik geçirdim
Rahim filmim temiz eşimin sperm testi temiz tek sorunum progesteron hormonum düşük bu hormon Bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaç içtim.epilepsi hastasıyım bide belkide kullandığım ilaçlar geçiktiriyor adetimi olursa büyük bi sürpriz olacak.adet gününü bekle sabret öyle yap test

Öyle yapcam canım sabredecem beklicem umarım sende hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum

Bir günü değerlendirmek de olacak olduktan sonra yeter. Senin için de bekleyişe geçtik bu durumda.
Benim yum da 31 Temmuz dü canım. Şimdi sonucu bekliyoruz

selamlarrr aranıza yeni geldim bu ay bizde korunmasız ilişki yaşadık 2.çocuk için Allah ın takdiri bakalım çookk kasıklarım ağrıyor daha önceki gebeliğimdede böyle olmuştu

Hep böylr olur ya hayırlı zamanda inşallah.. Dur bakalım takma kafana.. Olcak olacak hepimizin göbeği bebekli olacak
Canım göreceğiz artık çok ümitli değilim
Ne kadar pozitifsin inşallah hepimiz için hayırlısı
Sen niye ümitli değilsin, dur bakalım aaa
Aynen ark hiç takma aman hamile olurmuyum edermiyim akışına bırak hayırlısı olsun senden güzel haber alıcaz bu ay içimden bi ses oyle söylüyor benım zor bu ay regl bittiğinden beri tık yok
Bende de aynı.. Biz de düğün telaşesi ve erkek tarafı bizi ayrı evlere verdi bugün bir şeyler oldu ama geç kaldım sanıyorum..
Amğn canım. Sen millete bakma, amaaan onlarda laf bitmez. Hem artık kadınlar kariyer falan derken zaten 30umdam sonra hamile kalıyor.. Ne kadarlık evlisin??

Önceşikle geçmiş olsun, önemli olan sağlık.. İnşallah gönlüne göre olur canım:)
Yıpratma kendini, bakma ben de kafama takıyorum ama psk. Ben o kadar etkiliyor ki beyin! Bırak kasma, bak kimi swvgilisiyle 1 kere beraber oluyor tak hamile! Çünkü ilişkiye odaklanıyor bebeğe değil.. Rahat ol canım
selamlarrr aranıza yeni geldim bu ay bizde korunmasız ilişki yaşadık 2.çocuk için Allah ın takdiri bakalım çookk kasıklarım ağrıyor daha önceki gebeliğimdede böyle olmuştu
Hadi bakalım inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlarr bende de hiç belirti yok ama bugün kahverengi lekelenme oldu sabah ve akşam.doğum yapan arkadaşlara sorduğumda bebek olabilir dediler ama çokta umutlanmak istemiyorum.13 veya 14ünde adet olcam.sizce bugünlerde kan testi yaptırsam kesin somuç çıkar mıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…