- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Değilim canım 4.gün oldu adetim gecikeli beklıyorum öyleSen hamilemisin
Test yapsanaa nasıl bekliyon öyle :)Değilim canım 4.gün oldu adetim gecikeli beklıyorum öyle
13aydır hep hüsran Yapmıyorum adet olucam kesin die beklıyorumTest yapsanaa nasıl bekliyon öyle :)
Belirti falan var mı peki13aydır hep hüsran Yapmıyorum adet olucam kesin die beklıyorum
Adet Olacağım gece istifra ettim bide burnuma küf kokusu geliyor ama gebeliğe yoramıyorum belirtileri nedenseBelirti falan var mı peki
Çok iyi anlıyorum canım doktora falan gittin mi olmamasına sebep ne rahim filminin sonuçları nasıl cıktı benim sol tüpüm tıkalı malesef dış gebelik geçirdimÖnceden olsa adetim 1gün gectimi yapardım bu ay umursamıyorum nedense cok sıkıldım çünkü her ay aynı seyleri yaşamakdan
Ama 4 gün geçmiş evde bi test yap belki vardr byle beklemektenseAdet Olacağım gece istifra ettim bide burnuma küf kokusu geliyor ama gebeliğe yoramıyorum belirtileri nedense
Rahim filmim temiz eşimin sperm testi temiz tek sorunum progesteron hormonum düşük bu hormon Bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaç içtim.epilepsi hastasıyım bide belkide kullandığım ilaçlar geçiktiriyor adetimi olursa büyük bi sürpriz olacak.adet gününü bekle sabret öyle yap testÇok iyi anlıyorum canım doktora falan gittin mi olmamasına sebep ne rahim filminin sonuçları nasıl cıktı benim sol tüpüm tıkalı malesef dış gebelik geçirdim
Yarın yapıcam fırsat bulursam canımAma 4 gün geçmiş evde bi test yap belki vardr byle beklemektense
Öyle yapcam canım sabredecem beklicem umarım sende hamilesindir güzel haberlerini bekliyorumRahim filmim temiz eşimin sperm testi temiz tek sorunum progesteron hormonum düşük bu hormon Bebeğin tutunmasını sağlıyor ilaç içtim.epilepsi hastasıyım bide belkide kullandığım ilaçlar geçiktiriyor adetimi olursa büyük bi sürpriz olacak.adet gününü bekle sabret öyle yap test
İnş canım allahım kimseye aratmasın hayırlı zamanda herkese nasıp etsin bende beklıyorum haberiniÖyle yapcam canım sabredecem beklicem umarım sende hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım inşallahİnş canım allahım kimseye aratmasın hayırlı zamanda herkese nasıp etsin bende beklıyorum haberini
Ayy canım benim inşallah
Keşke
bugün yarını kaçırıyorum dönüş yolculuğu sebebiyle
tek çift çizgi çıktığı bir günü değerlendirdim bakalım o da tuttu mu
hepimiz için hayırlısı
senin yumurtlama günü geçti değil mi
Uvvvvv anlaşılan çok kızdırmış seni.Aynen kuzum geçen ayda 12.gunde koyuydu akıntım çok fazla var zaten valla kendı gelsin barışsın ben barışmam
Hep böylr olur yaSlm kızlar bende dok geldım guatır kan açlık şekeri tahlılı falan yaptırdım iyi çıktı yumurtalıklr falan temiz dedı 3 ay olucak siprali çıkaralı ve test yaptım bugun yumurtlama ama regl bittiğinden beri ilişki olmadı kocayla nane mollayız idrarı damlatır damlatmaz çıktı direk
Sen niye ümitli değilsin, dur bakalım aaaCanım göreceğiz artık çok ümitli değilim
Ne kadar pozitifsin inşallah hepimiz için hayırlısı
Bende de aynı.. Biz de düğün telaşesi ve erkek tarafı bizi ayrı evlere verdiAynen ark hiç takma aman hamile olurmuyum edermiyim akışına bırak hayırlısı olsun senden güzel haber alıcaz bu ay içimden bi ses oyle söylüyor benım zor bu ay regl bittiğinden beri tık yok
Amğn canım. Sen millete bakma, amaaan onlarda laf bitmez. Hem artık kadınlar kariyer falan derken zaten 30umdam sonra hamile kalıyor.. Ne kadarlık evlisin??Inşallah hepimiz güzel haberler veririz
Iki gün önce tek Lh testi mi yaptım çift çizgi çıktı
Bugün yarın da yolda olacağım yani değerlendirmeyeceğim
yaşım 31 ve hala bebeğim yok
bir sürü hastalıklar atlattım
ister istemez herkesin lafı sözü canımı sıkıyor
bakalım bu ay tutar mı hepimizi Rabbim sevindirsin
Önceşikle geçmiş olsun, önemli olan sağlık.. İnşallah gönlüne göre olur canım:)13aydır uğraşıyorum ben 2ay önce epilepsi hastası olduğumu ögrendim bebeği erteledim takmadım 10gundur tatıldeydım adetim gecıktı 3gun oldu ve ben hala test yapmadım önceden olsa 1gün gecıktımı yapardım.epilepsi için ilaç kullanıyorum sanırım adetim ondan gecıktı gelene Kadarda beklıcem belki bi sürpriz olur gelmez
Yıpratma kendini, bakma ben de kafama takıyorum ama psk. Ben o kadar etkiliyor ki beyin! Bırak kasma, bak kimi swvgilisiyle 1 kere beraber oluyor tak hamile! Çünkü ilişkiye odaklanıyor bebeğe değil.. Rahat ol canımcidden çok güzel destek vermişsin canım zaten forumun olma sebebi de bu değil mi birbirimizle bişeyler paylaşıp destek olabilmeliyiz çünkü bunu yaşamayan insanlar bizi anlayamıyor hatta eşlerimiz bile benim de bu hafta ovülasyon haftam eşim ne değerlendirmeye çalışıyor ne de beni anlıyor aslında anlayışsız bir insan değil ama çocuk konusu onun için olmazsa olmaz da değil dün artık bir patlama yaşadımtek başıma çabalamaktan yoruldum diye nasıl istersen ne istersen yapıcam ciddiye alıcam diye söz verdi ama bakalım görücez
Hadi bakalım inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruzselamlarrr aranıza yeni geldim bu ay bizde korunmasız ilişki yaşadık 2.çocuk için Allah ın takdiri bakalım çookk kasıklarım ağrıyor daha önceki gebeliğimdede böyle olmuştu
Hadi bakalım inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz[/QUOTE .!.:İnşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?