- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
Yok kuzum ya eşimle nane mollayız biraz bide askıyamı alsam çocuk olayını bılmıyorum kafam Karışık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum ya eşimle nane mollayız biraz bide askıyamı alsam çocuk olayını bılmıyorum kafam Karışık
Doktora gitmişmiydiniz hiç?Merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim ve maalesef çocuğumuz olmuyor. Artık bu durum benim duygularımı köreltti sanırım. Birisi hamileyim diyince kendime uzulmekten karsimdakine sevinemez oldum. Zor bir imtihan hele de yanında benim cevremdekiler gibi surekli dogurgan bir çevre varsa. Allah yardımcımiz olsun
Senin bu ay hsmile kalacagini dusunuyorum. Biraz pozitif dusun arkadasim. Allah gonlune gore verecek. Stres yapma, sakin ol inşallah bu ay olacak.Merhabalar bende dün adet oldum, ymutlar bu aya kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Canım güzel dileklerin için çok tesekkürler, hakkımızda hayırlısı olsun. Sakin olmayı belkide buraya girmeyerek mi sağlarım onu da bîlmiyorum ama bişeyleri değiştirmen gerektiği belli...Senin bu ay hsmile kalacagini dusunuyorum. Biraz pozitif dusun arkadasim. Allah gonlune gore verecek. Stres yapma, sakin ol inşallah bu ay olacak.
Benimde olmayacak bu ay gecen ayda boyle oldu 2 gün kala bata birden bi his oluuor vazgeciyorum, olmadığı içime doğuyor. Bidahaki ay için ovulasyon testi bie sipariş ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.Canım güzel dileklerin için çok tesekkürler, hakkımızda hayırlısı olsun. Sakin olmayı belkide buraya girmeyerek mi sağlarım onu da bîlmiyorum ama bişeyleri değiştirmen gerektiği belli...
Merhabalar bende dün adet oldum, ymutlar bu aya kaldı. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
Canım hiç belli olmaz, bekle bakalım. Bu kaçıncı ayınız? Bu ay olmazsa inş öbür ay beraber hamile oluruz inş.Benimde olmayacak bu ay gecen ayda boyle oldu 2 gün kala bata birden bi his oluuor vazgeciyorum, olmadığı içime doğuyor. Bidahaki ay için ovulasyon testi bie sipariş ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Ah bi gelsin zaten varya popişine popişini vurucam varya:)her şey de vardır bir hayırcanını sıkma, nazlı bebiş henüz gelmeye hazır değilmiş demek ki
![]()
Canim ben de tatildeyim
Dun test yaptım
Bir tane testim vardı koyu çift cizgi cikti
Akintidan anlamıyorum
Başka testim de yok
Bugün u degerlendirecegim
Ah bi gelsin zaten varya popişine popişini vurucam varya:)
Benimde olmayacak bu ay gecen ayda boyle oldu 2 gün kala bata birden bi his oluuor vazgeciyorum, olmadığı içime doğuyor. Bidahaki ay için ovulasyon testi bie sipariş ettim. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Evet canım haklısın. Bakalım 2 gün sonra netleşecek zaten 9 ay gelmesini bekleyeceksem 2 gün olup olmadığını öğrenmek için sabırla bekleyebilirim.Umut Allahtan.ne diyorduk kırmızıları görene kadar umut var. sen içini rahat tut ki, bebiş içerdeyse hissetsin ve kalsın orada![]()
senin 1hafta kalmış benim temiz 25günüm var bekleyecek hah:))hihihihiii çok güldürdün beni :) ben de uygulayayım bunu. beklettin bizi diye :) benim yum dan sonra tam 1 hafta oldu. sol kasıkta batma var. Midem de hafif yanma başladı bu sabah. Bat a da daha çok var. beklemek çok zor :)
tatlım istersen kan testi yaptır için rahatlasın burda kimse umutlan hamilesin diyemez sana çünkü her ay aynı umudun arkasından hüznü yaşıyoruzmrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bi sorum olucak adetimden 1 hafta önce idrarda test yaptım 2. çizgi silik olmak kaydıyla çıktı normalde umutlanmalıyım ama 1 hafta önce olunca biraz kafam karıştı erken belli olmasına yani sonra miratech aldım onda da çıktı sizce umutlanmalı mıyım?![]()
Evet canım haklısın. Bakalım 2 gün sonra netleşecek zaten 9 ay gelmesini bekleyeceksem 2 gün olup olmadığını öğrenmek için sabırla bekleyebilirim.Umut Allahtan.