• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

ben de baya bi ümid etmişim canım gerçekten üzüldüm bu ay.hayırlısı artık zamanı gelmemiş demek daha.rabbim bilir. allah allah senin de 4gün geçmiş olabilir bence :) olsun kırmızıyı görene kdr umut var :) cuma günü direk kan ver bence ondan sonra testi de yap çift çizgiyi gör rhat rahat :KK70:
Canım az önce test yaptım pozitif çıktı :))). Darısı hepinizin başına inşallah. Ümitsizlik yok benim daha 2. denememdi. Belirtileri ayrıca detaylı olarak yazacağım.

selam kızlar bizde ağustosta kalan hamişlerdeniz :anneadayı:bugün 5+3 olduk henüz kesemizi göremedik haftaya tekrar kontrolümüz var. benim sorum sol tarafımda belden kalçaya ve bacağa uzanan bi ağrı sizlerdede oldumu hiç doktorum normal dedi sizlerede sormak istedim:KK39:

selam kızlar bizde ağustosta kalan hamişlerdeniz :anneadayı:bugün 5+3 olduk henüz kesemizi göremedik haftaya tekrar kontrolümüz var. benim sorum sol tarafımda belden kalçaya ve bacağa uzanan bi ağrı sizlerdede oldumu hiç doktorum normal dedi sizlerede sormak istedim:KK39:
Bende de var canım aynısı.

Canım az önce test yaptım pozitif çıktı :))). Darısı hepinizin başına inşallah. Ümitsizlik yok benim daha 2. denememdi. Belirtileri ayrıca detaylı olarak yazacağım.
çok sevindim canımmmmmm gözün aydın inşallah hamilelik de bebişine kavuşman da sağlıkla sorunsuz geçer .bekliyrouz :)

Hayırlı uğurlu olsun kızlar rabbım tamamına erdirsin inş

Back