Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Canım az önce test yaptım pozitif çıktı :))). Darısı hepinizin başına inşallah. Ümitsizlik yok benim daha 2. denememdi. Belirtileri ayrıca detaylı olarak yazacağım.

selam kızlar bizde ağustosta kalan hamişlerdeniz bugün 5+3 olduk henüz kesemizi göremedik haftaya tekrar kontrolümüz var. benim sorum sol tarafımda belden kalçaya ve bacağa uzanan bi ağrı sizlerdede oldumu hiç doktorum normal dedi sizlerede sormak istedim

Bende de var canım aynısı.

Canım az önce test yaptım pozitif çıktı :))). Darısı hepinizin başına inşallah. Ümitsizlik yok benim daha 2. denememdi. Belirtileri ayrıca detaylı olarak yazacağım.
çok sevindim canımmmmmm gözün aydın inşallah hamilelik de bebişine kavuşman da sağlıkla sorunsuz geçer .bekliyrouz :)

Hayırlı uğurlu olsun kızlar rabbım tamamına erdirsin inş

Nedenmiş.... aynısını yaşıyorum merak ettim gerçi iki yıl olmuş kusura bakmayın yeni gördüm
Canım merhaba o ay hamile kaldım ama malesef dış gebelik oldu daha sonra rahim filmi falan çektirdim 3.ayda hamile kaldım şuna kızım 3.5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…