- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
çok sevindim adına ne güzel bize dua et ..sağlıkla kucağına al inşallahKızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
daha kötüsü de var ben bu ay olmak üzereyim bi daha ki ay eşimle ovulasyon haftasında ayrıyız kaldık ekimeTemmuz ayinda hamis olamayan agustostada olamayan eylule kalan hamis grubunu acmak bana düştü simdi adet oldum karisik duygularim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin bundada vardir bi hayir
Maaşallah Allah bi avazda kavuştursun inşallah sağlıkla
çok sevindim adına ne güzel bize dua et ..sağlıkla kucağına al inşallah
Inşallah RABBIM nasip etsin herkesle paylaşacağım simdi adet sancisi cekiyorum :)Allah en güzel zamanı biliyor ve onun için bekliyoruz , şükretmek lazım hayırlı ve sağlıklı bi evlat için öncelikle sevdiğimiz eşlerimiz yanımızda , güzel haberlerini bekliyorummavakados
Kızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
Kızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
Ben de bu ay öyle deniycem yeni bitti adetim ovülasyon testi de alıcam bu ay üstüne bir de tatil ayarladım mı kesin gelmeli bebiş gelmezse bi dahaki ay ne yaparım bilmiyorumSagol canım her gün ilişki öneriyorum ben 6 aydır gün aşırı denedim olmadı bu ay her günle tuttu
Her gün koyulaşarak devam ederse hamiş belirtisi de olabiliyor tatlım sen devam et teste benceKızlar sizede sorayım 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bugün çift çizgi çıktı. Bata 5-6 gün var. Normalde adetim düzenlidir. 28-29 günde bir olurum. Gebelik testi tek çizgi. Sizce ben ikinciye mi yumurtluyorum.
Pozitif ol canım inşallah tutar bu ayBen de bu ay öyle deniycem yeni bitti adetim ovülasyon testi de alıcam bu ay üstüne bir de tatil ayarladım mı kesin gelmeli bebiş gelmezse bi dahaki ay ne yaparım bilmiyorum
ooo süper bir hamiş haberi daha, çok sevindim canım. tebrik ediyorum. sağlıkla kucağına almanı dilerim.
teşekkür ederim :)Hadi gözün aydınnnn
Tebrik ederim canım inşallah hamiş haberini veren tüm arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alırlar bebişleriniKızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
Canım ovulasyon testi almanı tavsiye ederim. Eczanelerde var ams hem içinde az oluyor hemde fiyatları yüksek. Gittigidiyor dan alabilirsin.selam kizlar benide araniza alin
bizimde 2.ayimiz denemelerdeinsallah hayirli zamanda hayirli haberler aliriz artik Rabbim arattırmadan nasip eder insallah. Gecen ay pek bi umutlanmistim iyi degerlendirmistik bi cok belirtim vardi ama gunu gunu adet oldum bu ay pek bi umudum yok ya hayirlisi diorum artik buarada bnm prolaktim yuksek cikmisti dr dostinex vermisti hayit suyuda kullandim insallah dusmustur bidaki ay gitmeyi dusunuyorum adet olursam ama keske bi mucize olsa
siz yumurtlama gunlerinizi nasil hesapliyorsunuz ben internetten bi program indirdim ona gore yapiyorum ama pekte guvenmiyorum ovulasuon testi mi alsam acaba her eczanede bulunuyor mu ki yoksa internetten mi siparis ediyorsunuz?
CNm vala sen diyince bugun yaptım koyu biraz
CNm hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla gelsin inşMerhaba kızlar. benim de bat 5 ağustos. geçen ay olmadı. mart ayında dört aylık hamileliğim sonlandırıldı. hepimiz için hayırlısı olsunumarım bu ay bizim ayımızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?