- 8 Ağustos 2015
- 23
- 16
- 38
- 39
Kan testinde varsa çıkar canımKızlarr bende de hiç belirti yok ama bugün kahverengi lekelenme oldu sabah ve akşam.doğum yapan arkadaşlara sorduğumda bebek olabilir dediler ama çokta umutlanmak istemiyorum.13 veya 14ünde adet olcam.sizce bugünlerde kan testi yaptırsam kesin somuç çıkar mıı :)
Aynen ama dün baktım geldi Yanıma açığı kapattıUvvvvv anlaşılan çok kızdırmış seni.
Harika, olması gereken günü yakaladı. Üstelik o kadar aradan sonra daha iyi sonuçlar yaratabilirAynen ama dün baktım geldi Yanıma açığı kapattı12 gundur tık yoktu tam yumurtlama Günü'nde oldu artık hayırlısı Allahtan
Çatladı çatlıycakKızlar dünkü bugünkü ovulasyonlar
Aahahahaha yerim senı ben yaÇatladı çatlıycakGelsin bebekleeeer
Canım hayırlısı olsun istersen evde bi gebelik testı yap varsa çıkar kesınkizlar merhaba, ben temmuz ayini kimyasal gebelikle gecirdim, bu ay ise olgunlasan iki yumurtam vardi,
bugun adetimin ilk gunu gelen giden yok,
dunden beri avuclarimda ve ayaklarimda kasinti,
bel agrisi,
mide yanmasi, goguslerde az hassasiyet var
tabi adet sebebi ilemidir bilmiyorum.
umarim tum bekleyen arkadaslar olumlu sonuc aliriz hep birlikte :)
Bir günü değerlendirmek de olacak olduktan sonra yeter. Senin için de bekleyişe geçtik bu durumda.
Benim yum da 31 Temmuz dü canım. Şimdi sonucu bekliyoruz
Hep böylr olur yahayırlı zamanda inşallah.. Dur bakalım takma kafana.. Olcak olacak hepimizin göbeği bebekli olacak
Sen niye ümitli değilsin, dur bakalım aaa
Bende de aynı.. Biz de düğün telaşesi ve erkek tarafı bizi ayrı evlere verdibugün bir şeyler oldu ama geç kaldım sanıyorum..
Amğn canım. Sen millete bakma, amaaan onlarda laf bitmez. Hem artık kadınlar kariyer falan derken zaten 30umdam sonra hamile kalıyor.. Ne kadarlık evlisin??
Önceşikle geçmiş olsun, önemli olan sağlık.. İnşallah gönlüne göre olur canım:)
Yıpratma kendini, bakma ben de kafama takıyorum ama psk. Ben o kadar etkiliyor ki beyin! Bırak kasma, bak kimi swvgilisiyle 1 kere beraber oluyor tak hamile! Çünkü ilişkiye odaklanıyor bebeğe değil.. Rahat ol canım
Hadi bakalım inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım yaa, benimle başlayıp peşpeşe sizden de mutlu haberleri alıp hamiş topiklerine terfi ederiz önümüzdeki ay. Dua edelim hep birlikte.Aaa bir haftan kalmış demek ilk mutlu haberi senden duyacağız
Canım hayırlısı olsun istersen evde bi gebelik testı yap varsa çıkar kesın
kanda çıkar ama istersen 1 2 gün daha bekle.. Tabi dayanabilirsen:)Kızlarr bende de hiç belirti yok ama bugün kahverengi lekelenme oldu sabah ve akşam.doğum yapan arkadaşlara sorduğumda bebek olabilir dediler ama çokta umutlanmak istemiyorum.13 veya 14ünde adet olcam.sizce bugünlerde kan testi yaptırsam kesin somuç çıkar mıı :)
Ayyy evliliğinin tadını çıkartmışsın işte.. Ben de 1 buçuk yıllık evliyim. İlk 1 yıl soranları azarlıyordum, kimse soramıyor korkusundan şimdi2 buçuk yıldır evliyim
Kandan idrara geçiyor, yani onlarda çıkmaması normal şimdilik. Hadi bakalım güzel sonuçlarını alalım senin de:)merhaba canım,
az once ucuz olan testlerden yaptim, ama negatifti bugun adetimin 1. gunu bakalim kismet,
yarin sabah icinde hassas gebelik testi aldım adet gormezsem yarinda onu yapacagim bakalim :)
tesekkurler canım
Olur CNm ben ıkı aydır test yapıyorum ben 14 gun biliyordum 12.gunmüş dünde bende aynı ağrılar vardı bügünde ara ara oluyor bıde akıntına bak yumurta akı gbı yoğun bir akıntı oluyorkızlar bişey sorucam benim adetimin 10. günüydü dün akşam acayip şekilde sol kasıkta ağrı hissettim bugün sabah da oldu aynı ağrı sanki adet olucam gibi bir his oluştu ama şimdi geçti sizce bu yumurta çatlama ağrısı mı ama erken değil mi ovülasyon testi de alamadım deneyemedim o yüzden size sorayım dedim
O zaman bugünleri iyi degerlendirmek lazım ben tel. Programa ilişki günlerini de not ediyorum dikkat ettim biz 6 ayda hiç 10. Günu değerlendirmemişiz öyle denk gelmiş belki de hep kaçırıyorduk bakalım bi ay mutsuzperi gibi her gün deniyoruz benimki de tutucak mi acabaOlur CNm ben ıkı aydır test yapıyorum ben 14 gun biliyordum 12.gunmüş dünde bende aynı ağrılar vardı bügünde ara ara oluyor bıde akıntına bak yumurta akı gbı yoğun bir akıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?