Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Kan testinde varsa çıkar canım

kizlar merhaba, ben temmuz ayini kimyasal gebelikle gecirdim, bu ay ise olgunlasan iki yumurtam vardi,
bugun adetimin ilk gunu gelen giden yok,
dunden beri avuclarimda ve ayaklarimda kasinti,
bel agrisi,
mide yanmasi, goguslerde az hassasiyet var
tabi adet sebebi ilemidir bilmiyorum.
umarim tum bekleyen arkadaslar olumlu sonuc aliriz hep birlikte :)

kizlar merhaba, ben temmuz ayini kimyasal gebelikle gecirdim, bu ay ise olgunlasan iki yumurtam vardi,
bugun adetimin ilk gunu gelen giden yok,
dunden beri avuclarimda ve ayaklarimda kasinti,
bel agrisi,
mide yanmasi, goguslerde az hassasiyet var
tabi adet sebebi ilemidir bilmiyorum.
umarim tum bekleyen arkadaslar olumlu sonuc aliriz hep birlikte :)

Canım hayırlısı olsun istersen evde bi gebelik testı yap varsa çıkar kesın

2 buçuk yıldır evliyim

Ben dayanamıyom yaaa offf sabah adet oluyo gibi karnım agırdı şimdi bşey yok cıldırıyorum

Canım hayırlısı olsun istersen evde bi gebelik testı yap varsa çıkar kesın

merhaba canım,

az once ucuz olan testlerden yaptim, ama negatifti bugun adetimin 1. gunu bakalim kismet,
yarin sabah icinde hassas gebelik testi aldım adet gormezsem yarinda onu yapacagim bakalim :)

tesekkurler canım

kanda çıkar ama istersen 1 2 gün daha bekle.. Tabi dayanabilirsen:)
2 buçuk yıldır evliyim
Ayyy evliliğinin tadını çıkartmışsın işte.. Ben de 1 buçuk yıllık evliyim. İlk 1 yıl soranları azarlıyordum, kimse soramıyor korkusundan şimdi
merhaba canım,

az once ucuz olan testlerden yaptim, ama negatifti bugun adetimin 1. gunu bakalim kismet,
yarin sabah icinde hassas gebelik testi aldım adet gormezsem yarinda onu yapacagim bakalim :)

tesekkurler canım
Kandan idrara geçiyor, yani onlarda çıkmaması normal şimdilik. Hadi bakalım güzel sonuçlarını alalım senin de:)

kızlar bişey sorucam benim adetimin 10. günüydü dün akşam acayip şekilde sol kasıkta ağrı hissettim bugün sabah da oldu aynı ağrı sanki adet olucam gibi bir his oluştu ama şimdi geçti sizce bu yumurta çatlama ağrısı mı ama erken değil mi ovülasyon testi de alamadım deneyemedim o yüzden size sorayım dedim

Olur CNm ben ıkı aydır test yapıyorum ben 14 gun biliyordum 12.gunmüş dünde bende aynı ağrılar vardı bügünde ara ara oluyor bıde akıntına bak yumurta akı gbı yoğun bir akıntı oluyor

Olur CNm ben ıkı aydır test yapıyorum ben 14 gun biliyordum 12.gunmüş dünde bende aynı ağrılar vardı bügünde ara ara oluyor bıde akıntına bak yumurta akı gbı yoğun bir akıntı oluyor
O zaman bugünleri iyi degerlendirmek lazım ben tel. Programa ilişki günlerini de not ediyorum dikkat ettim biz 6 ayda hiç 10. Günu değerlendirmemişiz öyle denk gelmiş belki de hep kaçırıyorduk bakalım bi ay mutsuzperi gibi her gün deniyoruz benimki de tutucak mi acaba

Ya ben deliricem ya da eşim delirdi bile:) ona göre ben üstüne görmüşüm (bak sen neler de biliyor) ve şuan hamileymişim yaa.. Valla ben sadece benim psikolojim bozulur zannediyordum ama sanırım eşiminki benden de çok bozuldu:) o değil, benim bile içime şüphe düşürdü ki mümkün değil biliyorum. İşte öyle, biz ailece delirdik sizle de paylaşayım dedim)) sinirlerim bozuldu gerçekten ya

Bende şimdi yaptım pozitif cızgisi beyaz belirdi renksiz ama ısık atında bakınca beyaz cızgı var sabah tekrar ypcaö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…