Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Doğru diyosun ,stres Herşeyin başı . Takmamak gerekiyor ama ister istemez adete 1hafta kalmasından düşünmeye Başlıyorım o da etkiliyo tabii. Hayırlısı Hakkımızda

Kesinlikle ... Hadi bakalım senin az kalmış benim bu ay adet tarihi Eylül 3 daha çok var yani

Kesinlikle ... Hadi bakalım senin az kalmış benim bu ay adet tarihi Eylül 3 daha çok var yani
Baska seylerle ilgilenince cabucak geciyor hakkimizda hayrlisi umarim seninde cabucak gecer bekleyişli günlerin senden de guzel haberler duyariz

Kızlar 3 gün önce dağ mantarı pişirdim
Dokundu mu ne yaptı
Bulantı midede gaz yanma af edersiniz bağırsaklarım bozuldu
Umut dünyası
İçimden bir ses diyor ki bulantın var adete de 1 hafta kaldı belki de gebesindir
Mantıksız olduğunu bile bile kendimi kandırıyorum
Lh testi yaptım çizgi bile çıkmadı
Sonra insan böyle hayallerden ayılıyor

B
Benimde 8 eylüll daha hastalığım bile bitmedi bu ay beslenmeme ve ruh sağlığıma cok dşkkat etmeye karar verdim herseyim düzenli olucak yani günde yarım saat yürümeyi ihmal rtmeyecegim bu aydan cok umutluyum cünkü gecen aylardan daha bilgiliyim şnsallah bu ay oluruz hepimiz :

Biz ne yaparsak yapalım vakit saat gelince olacak .. Ama işte gene de insan kendi üzerine düşenleri tam anlamıyla yapmak istiyor . Inşallah güzel haberlerimizi paylaşalım buradan

Bende de hiç bir belirti yok öyle içime de doğan bir şey yok maalesef ama istiyorum sadece:) annemin de hamilelikte belirteleri olmamış ona mı çektim acaba diye içimden geeçiriyorum ufak bi ümitle..

12 gun kaldı yani demek değil mi? 27sinde bekliyorum ben de umarım gelmez tabii ama birlikte bekleyelimm:))
Evet canım benimde 26 Ağustos birlikte bekleriz varmı bir değişiklik ben iki gündür çok sık tuvalete gidiyorum idrar yolları iltihabı olabilir belki bilemiyorum bir his bar diyor bir his de heveslenmek diyor

efsunsuz .!.:
Evet canım yalnız aynı yumurtlama daki gibi koyu olması gerek

Şimdi yaptım canım ama aynı koyulukta değil. Demekki bu lekelenmeler reglimin sökülme çabası

Eklentiler

• image.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 54
Benim bat 15 eylül daha bekleyecek çok zamanım var inşallah sizden güzel haberler gelirde bana da umut olursunuz bende size sevinirim :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…