Erken değil mi canım23 ağustos tu seninGunaydın kızlar ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı olsa silikte olsa çıkardı heralde hayırlısı
Canım doktora 3 ay önce iltahaptan dolayı gitmiştim ,ilaç vs iltahap geçti.Doktor normal diyor bebek için engel yok.Ama bazıları döllenme sürecini ağır geçirirmiş. Ağır işler yapma,ağır kaldırma,kollarını uzanamayacağın yerlere gerdirme,yoksa döllenmede tutunamayıp düşük oluyor ve adetle beraber atıyorsundur ,kimyasal gebelik belirtileridir dedi.Bende bir ay daha bekle,bir güne bir ilişkin olsun.kendini yorma sakın,birde bu Ovülasyon testlerine pek güvenme.Doktor bile adet bitiminin ertesi gün birlikte ol hemen diyor,bir güne bir.Bir ay yap Dediklerimi canım, sonra doktora git.canım merak ettim doktora gittin mi tedaviye ya da takibe başlamadı mı benim 6. ayda başlayalım olmazsan dedi benim de önümüzdeki ay 7. ayım olacak ama bir ay daha sebebini bilmeden boş umutlar yaşamak istemiyorum o yüzden doktora gidicem
Canım Oğluma hamile olduğumda sağ kasık seyirmem hariç hiç bir belirtim olmadı. Bir arkadaşım 2 aylıkken öğrendi, adet bile olmamış,ama ne adet ne gebelik belirtisi olamadı.sitres koşturmadan adet olmadığını bile farketmemiş.ümidini yitirme,zaten çoğu insanda belirti bile olmuyorYa bende ne adet belirtisi ne bebbek belirtisi var ya o ne olcak delircem sadece bekleyişlerdeyim
Bu normal test CNm hayırlısı yaCanım belli olmaz idrar testleri gecikme olmadan göstermiyor bazı bünyelerde. Kırmızılar yoksa umut var demektir.
23ü CNm batBat gunun bugün mü canim ayrica bazen gebelil testlerin de cikmayabiliyor gecdollenme varsa
Ne bılım kuzum yaptım ama çıkmadı bu ay çıkmazsa bısı spirali takıcam gene vazgectım çocuk olayındanErken değil mi canım23 ağustos tu senin
Saha zaman var
Öyle tabi ki ama yine de içim buruk be canım, moralim yerlerde şu an.
Ne bılım kuzum yaptım ama çıkmadı bu ay çıkmazsa bısı spirali takıcam gene vazgectım çocuk olayından
deme öyle, hem herkese umutsuz olam diyorsun hem de kendin hmu oluyorsun, hayırlısı ile olacak inşallah
Eğer doğum kontrol hapı alıyosan eskiden onun hormonal değişimi olabilir
Ben lh da yapmadım daha, stres yapmıycam derken boşvermişlik yapmamışımdır inşallah
İnşallahh gönlüne göredir
Bel bacak çekilmesi ne belirtisi?? İlk defa ben de yaşıyorum hatta eşime diyorum anlamıyor tarif edemiyorum, gebelik belirtisi mi bu??
Üzülme, en azından adet oluyoruz, doktorum bir kadın adet olduğu sürece onu anne yaparız, adet olamazsa işte o zaman durum kötü demişti. Üzme kendini
22 Ağustos bat günü
Bugün gene yola çıkıyoruz
Bir hafta yatılı misafirim var
Belki zaman daha çabuk geçer
ardaemre senin gibi test yapmak istiyorum ama daha erken
Bekleyiş çok zor[/QUOT Can'ını Sıkma ark rabbım once sana nasip etsin inş dualarım senınle
Tatlim bat 23 se vok erken gebelik testinde cikmasi icin istersen erken gebelik testi yap yada ovi testi onlarda daha net cikiyormuş okudugum yorumlara gore bat gününe 2 3 gun kala gebelik testi yapiyolar daha senin 1 hafta var ve cok erkenden moralini bozmaaa inş tutunmuştur minik bebişBu normal test CNm hayırlısı ya
23ü CNm bat
Bitanem yapmıyıcam artık test falan hayırlısı Allahtan rabbım ıkı tane vermiş zaten onlara uzun Ömür versın olmayanlara nasip etsin inşTatlim bat 23 se vok erken gebelik testinde cikmasi icin istersen erken gebelik testi yap yada ovi testi onlarda daha net cikiyormuş okudugum yorumlara gore bat gününe 2 3 gun kala gebelik testi yapiyolar daha senin 1 hafta var ve cok erkenden moralini bozmaaa inş tutunmuştur minik bebiş
Mrb kızlar bn 9 aydır evliyim ve bu ay korumayı bıraktık. İlk denemelerimiz yani ama bunca zaman korunmanın hamile kalmama ters etki yapar
Amiiiiin bizede nasip eetsin hayirli sağlıklı evlatlarBitanem yapmıyıcam artık test falan hayırlısı Allahtan rabbım ıkı tane vermiş zaten onlara uzun Ömür versın olmayanlara nasip etsin inş
Canım arkadaşımda senin yaşında hamile kaldı. Lütfen kendini sakın salma,vardır zamanı,Canım benim umutsuzluğa neden yaşım 31 yaşındayım
Buradaki herkes benden yaşça küçük
Kimisi 2. Çocuk düşünüyor
Ardaemre 3. Çocuk
Benim daha bir bile olmadı
2.5 senelik evliyim aylardır bilinçli şekilde deniyorum olmuyor
Nasıl umutlu olayım
canım dahaa çoookk erken, dur bakalım. 1 2 gün kala yaparsın test, o zamana anca belki belli olur.Gunaydın kızlar ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı olsa silikte olsa çıkardı heralde hayırlısı
Yani tabi sen bilirsin de, sonuçta 2 tane doğurmuşsun demek ne sende ne de eşinde sorun var. Bunun rahatlığı olsun sende.. Biz acaba sorun mu var stresi de yaşıyoruz, kendini yıpratma tamamNe bılım kuzum yaptım ama çıkmadı bu ay çıkmazsa bısı spirali takıcam gene vazgectım çocuk olayından
Öyle olmuyor, işte sorun da bu.. Bilinçli şekilde diyorsun ya, yani eşinle birlikte olmanın amacı çocuk oluyor. İnan bu psikoloji çok etkiliyor. Öyle kasma kendini, olur en kısa zamanda umarım. 6 ay olmazsa gidersiniz eşinle bir doktoraCanım benim umutsuzluğa neden yaşım 31 yaşındayım
Buradaki herkes benden yaşça küçük
Kimisi 2. Çocuk düşünüyor
Ardaemre 3. Çocuk
Benim daha bir bile olmadı
2.5 senelik evliyim aylardır bilinçli şekilde deniyorum olmuyor
Nasıl umutlu olayım
Geçen ay yaptık ovülasyonları, yapmayalım bu ay.. Ben de yandaş arıyorum kendime. Burda da bdv de takılıyorum daha çok. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum işte22 Ağustos bat günü
Bugün gene yola çıkıyoruz
Bir hafta yatılı misafirim var
Belki zaman daha çabuk geçer
ardaemre senin gibi test yapmak istiyorum ama daha erken
Bekleyiş çok zor
Canim ben hep doktordaydım 6 aydır malesef rahimde perde şüphem vardı mr falan baya uğraştırdı ama yokmuş bişeyim allaha şükür sonra troid ve insülin direnci çıktı o yüzden çok üzüldüm doktor da çok etkilendin dedi 6 aydır dediğin gibi deniyorum ama olmuyor o yüzden önümüzdeki ay başlıycam yumurtlama takibine falan ovülasyon testleriyle uğraşmak istemiyorum senin hormonlarına bakıldı mı e2 fsh falan?Canım doktora 3 ay önce iltahaptan dolayı gitmiştim ,ilaç vs iltahap geçti.Doktor normal diyor bebek için engel yok.Ama bazıları döllenme sürecini ağır geçirirmiş. Ağır işler yapma,ağır kaldırma,kollarını uzanamayacağın yerlere gerdirme,yoksa döllenmede tutunamayıp düşük oluyor ve adetle beraber atıyorsundur ,kimyasal gebelik belirtileridir dedi.Bende bir ay daha bekle,bir güne bir ilişkin olsun.kendini yorma sakın,birde bu Ovülasyon testlerine pek güvenme.Doktor bile adet bitiminin ertesi gün birlikte ol hemen diyor,bir güne bir.Bir ay yap Dediklerimi canım, sonra doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?