senin 23 se benim de 23! Takip etmiyorum bu aySlm kızlar hamiş haberimiz gelmis hayırlı olsun ıns en yakın batlar kimlerin şimdi bakalım benım 23 Ağustos
Amin canım. Eşine de geçmiş olsun, en kısa zamada hamile oluruz inşallahbat 25 ağustos..ihtimal düşük olsada yazayım dedim.20 aydır bekliyoruz..eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Rabbim hepimizi sevindirsin inşaallah
Canım erken değil mi?? Sen bilirsin tabi de idrara geç geçiyormuş ya ondan dedimbenim de bat 23 ağustos ama yarın test yapıcam galiba dayanamıyorum yumurtlama 7 ağustosta oldu bir hafta gecti o yüzden yapayım diyorum
Az kalmış canım idrar testi yaptın mıKızlar merhabalar. Perşembe günü pembelikler ve kahverengilikler gelmeye başlamıştı. Dün de birazcık geldi. Sonrasında hiç bişi yok. Bat 19 Ağustos. Bakalım neler olacak
Bu sabah yapmadım canım. Biraz beklemeye karar verdim bu sefer. Belki de regl sökülmeye çalışıyor. Her testte negatifi görmek de çok yıpratıcı, zayıf çizgiyi görüp heveslenip sonra kırmızıları görmek de öyle. Ikisini de tecrübe ettiğimden bu sefer sabretmeye çalışıyorum.Az kalmış canım idrar testi yaptın mı
Hadi bakalım hayırlısı
Bu sabah yapmadım canım. Biraz beklemeye karar verdim bu sefer. Belki de regl sökülmeye çalışıyor. Her testte negatifi görmek de çok yıpratıcı, zayıf çizgiyi görüp heveslenip sonra kırmızıları görmek de öyle. Ikisini de tecrübe ettiğimden bu sefer sabretmeye çalışıyorum.
Biraz daha bekleyelim bakalım, inşallah beklediğimize değsin.Haklısın benim de yanımda 5 testim var
Sırf negatif görmekten bıktığım için yapmıyorum
Bat 12... Of ya benim çokmuş hiç yazmayaydım iyiydi neyse sonu güzel olacaksa beklemeye değer...
canim bende dort yillik evliyim uc aydirda deniyoruz o sasmalar tamamen streSe bagli bende 28 gunde bir oluyorum not.alde hic sasmaz bu ay krndimi baya kaptirdim hamilelik belirtilerim falan vardi :) iki gunde gecikmistim giidp kan tahlili yaptirdim eve gelincr hasta olmusum guler misin aglarmisin karar veremedim artkk kendimi hic kasmamaya normaline birakmaya verdim snede dene bence :)merhaba arkadaşlar bu ilk msjım
3yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3ay oldu bu zamana kdr saat gibi 28günde bir olan adetim ilk ay 5gün gecikti ,2.ay 1hafta erken oldum,son ay da 9gün erken geldi.iyice dengem şaştı anlayacağınız
hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım
Benimde bat 5... dua edin kizlar12 gun kaldı yani demek değil mi? 27sinde bekliyorum ben de umarım gelmez tabii ama birlikte bekleyelimm:))
Canim bende 2 senelik evliyim 3 aydir korunmuyiruz tpki senin gibi duzenim gic sasmazdi korunmayi biraktiktan sonra 5 er 5 er atmaya basladi bazen 35 günü buldu bunun sebebi bebek ostedigimizden strese girip gec yunurtlamammis bu ay ilk defa akisina biraktik fakat ovilasyon testi ile cft cizgiyi yakalayıp denedik bakalim neler bekliyor bizi 5 gun kaldi bata...merhaba arkadaşlar bu ilk msjım
3yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3ay oldu bu zamana kdr saat gibi 28günde bir olan adetim ilk ay 5gün gecikti ,2.ay 1hafta erken oldum,son ay da 9gün erken geldi.iyice dengem şaştı anlayacağınız
hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım
Canım benim de 21 hadi hayırlısıysa müjdeli haberi alalımBenim de 21 kizlar hadi bakalim hayirlisi hamis haberleri gelir ins.
Sana katiliyorum ayni seyleri brnde yasadim gecen ay 5 gun gecikti reglim dedim kesin hamileyim gittim kan verdim sonu husran eve geldim regli olmusum sonu hüsran oluyo kasmayin cok size tavsiyemCnai
canim bende dort yillik evliyim uc aydirda deniyoruz o sasmalar tamamen streSe bagli bende 28 gunde bir oluyorum not.alde hic sasmaz bu ay krndimi baya kaptirdim hamilelik belirtilerim falan vardi :) iki gunde gecikmistim giidp kan tahlili yaptirdim eve gelincr hasta olmusum guler misin aglarmisin karar veremedim artkk kendimi hic kasmamaya normaline birakmaya verdim snede dene bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?