- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Ahhh inşallah canımInşallah regl olmazsın da bebis haberini alırız en yakın zaman da tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh inşallah canımInşallah regl olmazsın da bebis haberini alırız en yakın zaman da tatlım
Kızlar benden kırmızı kart. Umutlar Eylül e devretti maalesef![]()
Ya bende ne adet belirtisi ne bebbek belirtisi var ya o ne olcak delircem sadece bekleyişlerdeyimKızlar benimde adetim 21 ağustos.hayırlısıysa olsun ,hayırlısı değilse olmasın.ama adet belirtilerim var, erken henüz ama belim ve bacaklarım çekiliyor.![]()
Öyle tabi ki ama yine de içim buruk be canım, moralim yerlerde şu an.Olsun be canim saglikla gelsinde eylül de olsun onemli olan saglikla gelmesi canim benim
Ben gecen ay kan testi verdim ertesi gün regli oldum düşün nasil bi hayal kirikligi ama sonra dedimki belki olcakti bebebk ama saglikli olmuycak yada Allah korusun neler duyuyoruz oyuzden sen hayrlisini iste AllahtanÖyle tabi ki ama yine de içim buruk be canım, moralim yerlerde şu an.
En önemlisi o tabi, yüce Rabbim en doğru zamanı bilir.Ben gecen ay kan testi verdim ertesi gün regli oldum düşün nasil bi hayal kirikligi ama sonra dedimki belki olcakti bebebk ama saglikli olmuycak yada Allah korusun neler duyuyoruz oyuzden sen hayrlisini iste Allahtan
uzulme cnm hayirlisiyla eylulde olur insallahKızlar benden kırmızı kart. Umutlar Eylül e devretti maalesef![]()
inşallah tatlımuzulme cnm hayirlisiyla eylulde olur insallah
Hayırlı sı olsun canımKızlar benden kırmızı kart. Umutlar Eylül e devretti maalesef![]()
deme öyle, hem herkese umutsuz olam diyorsun hem de kendin hmu oluyorsun, hayırlısı ile olacak inşallahKızlar benim bat 22 ağustos
Yarın gene yola çıkıyorum tabi bu tempoda Şaşmaz tarih o
Eğer doğum kontrol hapı alıyosan eskiden onun hormonal değişimi olabilirmerhaba arkadaşlar bu ilk msjım
3yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3ay oldu bu zamana kdr saat gibi 28günde bir olan adetim ilk ay 5gün gecikti ,2.ay 1hafta erken oldum,son ay da 9gün erken geldi.iyice dengem şaştı anlayacağınız
hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım
Ben lh da yapmadım daha, stres yapmıycam derken boşvermişlik yapmamışımdır inşallahKızlar 3 gün önce dağ mantarı pişirdim
Dokundu mu ne yaptı
Bulantı midede gaz yanma af edersiniz bağırsaklarım bozuldu
Umut dünyası
İçimden bir ses diyor ki bulantın var adete de 1 hafta kaldı belki de gebesindir
Mantıksız olduğunu bile bile kendimi kandırıyorum
Lh testi yaptım çizgi bile çıkmadı
Sonra insan böyle hayallerden ayılıyor![]()
İnşallahh gönlüne göredirEvet canım benimde 26 Ağustos birlikte bekleriz varmı bir değişiklik ben iki gündür çok sık tuvalete gidiyorum idrar yolları iltihabı olabilir belki bilemiyorum bir his bar diyor bir his de heveslenmek diyor
Bel bacak çekilmesi ne belirtisi?? İlk defa ben de yaşıyorum hatta eşime diyorum anlamıyor tarif edemiyorum, gebelik belirtisi mi bu??Kızlar benimde adetim 21 ağustos.hayırlısıysa olsun ,hayırlısı değilse olmasın.ama adet belirtilerim var, erken henüz ama belim ve bacaklarım çekiliyor.![]()
Üzülme, en azından adet oluyoruz, doktorum bir kadın adet olduğu sürece onu anne yaparız, adet olamazsa işte o zaman durum kötü demişti. Üzme kendiniKızlar benden kırmızı kart. Umutlar Eylül e devretti maalesef![]()
canım merak ettim doktora gittin mi tedaviye ya da takibe başlamadı mı benim 6. ayda başlayalım olmazsan dedi benim de önümüzdeki ay 7. ayım olacak ama bir ay daha sebebini bilmeden boş umutlar yaşamak istemiyorum o yüzden doktora gidicemBenim 7 aydır tüm belirtilerimin çoğu var,ve bu ay okadar dikkat ettimki kendimi yormamaya,çünkü ağır iş yapmak bile döllenmede düşüğe sebep oluyor edetle atıyormuşuz,kimyasal gebelik yani.Ve bu ay 13 gün ağır iş yapmadım,tüm belirtiler fazlasıyla vardı. Ama iki gündür bisikletle gidiyorum gideceğim yerlere,veee biraz önce kasık ağrım tuttu öyleki,13 gün çektiğim kasık ağrısı vız gelir yanında, bacaklarım belim çekildi, Bu ayda olmayacak gibi.Hayırlısıysa versin Rabbim, değilse vermesin.
Evet canım benimde 26 Ağustos birlikte bekleriz varmı bir değişiklik ben iki gündür çok sık tuvalete gidiyorum idrar yolları iltihabı olabilir belki bilemiyorum bir his bar diyor bir his de heveslenmek diyor
Canım belli olmaz idrar testleri gecikme olmadan göstermiyor bazı bünyelerde. Kırmızılar yoksa umut var demektir.Gunaydın kızlar ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı olsa silikte olsa çıkardı heralde hayırlısı
Bat gunun bugün mü canim ayrica bazen gebelil testlerin de cikmayabiliyor gecdollenme varsaGunaydın kızlar ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı olsa silikte olsa çıkardı heralde hayırlısı