Miktarı sadece peçeteye gelcek kadar, her ihtimale karşı sabah ped koydum. Ona gelen bir şey yok. Ama rengi pembe bakalım giderek artarsa umutlaya suya düştü demektir.
Miktarı sadece peçeteye gelcek kadar, her ihtimale karşı sabah ped koydum. Ona gelen bir şey yok. Ama rengi pembe bakalım giderek artarsa umutlaya suya düştü demektir.
Canım dualarımız seninle, hadi hamiş haberleriyle gel inşalahBirazdan sonucu öğrenmeye gidicem. Çok heycanlıyım ve korkuyorum. daha öncekilerde böyle olmadım hiç, tarifsiz bişey var içimde. Allahım, nolur bize bebeğimiz gelsinumut mu ağır basıyor , yoktur bebek hissi mi ağır basıyor bilmiyorum... arafta kaldım.
Umutlar neden suya düssun dunyanin sonu degilki bu sttesten belki erken geliyor kendini olcak illa diye sartlama canim saglikli hayrli evlat olsun dogru zamani bekloyodur belki
Umutlar neden suya düssun
Maşallah subhanaalah utanilcak bisey yok tatlim icime dogmuştu benimde ama dr sonuclarini merakla bekledim ismen dua edebilirsin buşra adim bugün bende tum isteyenlere ve kadinlar kulübündeki ark. Dedim duamda cuma saatinde hepinize cok cok dua ettim insa. Sağlıklı bebisler nasip etsin rabbim hepimizeKızlarrr, ben geldim..
İnanın hepiniz için dua edicem. ismen dua isteyen arkadaşlarım içinde isimlerini söylesinler özelden, duada ederim ismen. Ne bilim ismen dua daha bi makbul derdi büyüklerim. Hamilelik haberi ile sevinen arkadaşlarımı görünce yalan yok üzülüyordum ama Maşallah Banada nasip et Allahım diyordum. Üzülmeyin, dua edin. Bekleyen arkadaşlarımı bildiğim için başka bişey diyemiyorum. 2 gün sonra yine gidicem. Tecrübeliler varsa yorumda bulunabilir değerim 154 çıktı. 2 gün sonra yine gelin dedi doktorum. Şuan sevinebilirsin dedi. Utanarakda size söylüyorum, Allah hepinize nasip etsin.
tebrik ederim canım sevin tatlım sevin doyasıya sevin bastırma duygularını hepimiz yaşıycaz sırasıyla inşallahKızlarrr, ben geldim..
İnanın hepiniz için dua edicem. ismen dua isteyen arkadaşlarım içinde isimlerini söylesinler özelden, duada ederim ismen. Ne bilim ismen dua daha bi makbul derdi büyüklerim. Hamilelik haberi ile sevinen arkadaşlarımı görünce yalan yok üzülüyordum ama Maşallah Banada nasip et Allahım diyordum. Üzülmeyin, dua edin. Bekleyen arkadaşlarımı bildiğim için başka bişey diyemiyorum. 2 gün sonra yine gidicem. Tecrübeliler varsa yorumda bulunabilir değerim 154 çıktı. 2 gün sonra yine gelin dedi doktorum. Şuan sevinebilirsin dedi. Utanarakda size söylüyorum, Allah hepinize nasip etsin.
Kızlarrr, ben geldim..
Bu sefer hiç daha önce hissetmediğim gibi hissetmiştim. Çok heycsnla gittim doktora ve güzel haberi aldık çok şükür.Maşallah subhanaalah utanilcak bisey yok tatlim icime dogmuştu benimde ama dr sonuclarini merakla bekledim ismen dua edebilirsin buşra adim bugün bende tum isteyenlere ve kadinlar kulübündeki ark. Dedim duamda cuma saatinde hepinize cok cok dua ettim insa. Sağlıklı bebisler nasip etsin rabbim hepimize
Allah razı olsuunnn. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla olsun hepimize.canım nasıl sevindim anlatamam. bu derdin ne olduğunu en iyi bizler anladığımız için, içimizden birinden bu haberi alınca inanılmaz seviniyorum. 41 kere maaşallah. Senin duaların bizlerle, bizimki de seninle olsun. Hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına almanı canı gönülden dilerim. kocaman öpüyor, tebrik ediyorum.
İnşallahhh. Şokdan çıkarsam coşcam sanırım. Zira abıt gibi kaldım ben şaşkınlıktan. Eşimin gelmesini bkliyom işten. Beraber aldık haberi hastanede zaten. Oda şokta :) işleri birbirine katmıştebrik ederim canım sevin tatlım sevin doyasıya sevin bastırma duygularını hepimiz yaşıycaz sırasıyla inşallah
Kızlarrr, ben geldim..
Canıııımmmmm valla tanımadığımız insanlara biz gibi sevinmeyi öğrendim buradaCoşamıyorum nedensetıkıldım kaldım ben ifade edemiyorum. coşsam üzülür biri diye çok çekiniyorum. sevinsem 2 gün sonra aksilik olursa diye çokkk korkuyorum. Ama durum böle bişi işte siz anladınız beni...
Hadi inşallah hamiş haberleri peşpeşe gelsinCanıııımmmmm valla tanımadığımız insanlara biz gibi sevinmeyi öğrendim burada
Sevinç çığlıkları at bencebize de umut oluyorsun. :))) Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla al kucağına:)
Ve bana gelince, dedim ya dinlemiycem diye ama bugün başıma geleni anlatıcam. Bugün eşimin oraya hamile bir bayan geldi, bir şeyler sordu neyse, ben de doğum ne zaman dedim işte söyledi sonra bana seninki?? Dedi!! Ben önce bozuldum çünkü öyle bi göbeğim yoktur benim. Sonra bana sen de hamilesin hamileler hisseder dediişte öyle, çok mutlu oldum paylaşmak istedim
Kızlarrr, ben geldim..
Canım ne durumdasınBu ay hep olmuş gibi hissetmiştim, bu ayki umutlar düşüyor yani. Bir sonraki aya umutlarımız hemencik yeşercek. Dediğiniz gibi hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin de biraz daha bekleyelim.
Hadi inşallah sendende duyalim güzel haberleriCanıııımmmmm valla tanımadığımız insanlara biz gibi sevinmeyi öğrendim burada
Sevinç çığlıkları at bencebize de umut oluyorsun. :))) Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla al kucağına:)
Ve bana gelince, dedim ya dinlemiycem diye ama bugün başıma geleni anlatıcam. Bugün eşimin oraya hamile bir bayan geldi, bir şeyler sordu neyse, ben de doğum ne zaman dedim işte söyledi sonra bana seninki?? Dedi!! Ben önce bozuldum çünkü öyle bi göbeğim yoktur benim. Sonra bana sen de hamilesin hamileler hisseder dediişte öyle, çok mutlu oldum paylaşmak istedim
Hadi inşallah hamiş haberleri peşpeşe gelsin
Hadi inşallah sendende duyalim güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?