• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

bat 25 ağustos..ihtimal düşük olsada yazayım dedim.20 aydır bekliyoruz..eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Rabbim hepimizi sevindirsin inşaallah

benim de bat 23 ağustos ama yarın test yapıcam galiba dayanamıyorum yumurtlama 7 ağustosta oldu bir hafta gecti o yüzden yapayım diyorum

Slm kızlar hamiş haberimiz gelmis hayırlı olsun ıns en yakın batlar kimlerin şimdi bakalım benım 23 Ağustos
senin 23 se benim de 23! Takip etmiyorum bu ay;)
bat 25 ağustos..ihtimal düşük olsada yazayım dedim.20 aydır bekliyoruz..eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu.Rabbim hepimizi sevindirsin inşaallah
Amin canım. Eşine de geçmiş olsun, en kısa zamada hamile oluruz inşallah
benim de bat 23 ağustos ama yarın test yapıcam galiba dayanamıyorum yumurtlama 7 ağustosta oldu bir hafta gecti o yüzden yapayım diyorum
Canım erken değil mi?? Sen bilirsin tabi de idrara geç geçiyormuş ya ondan dedim

Doğru diyorsun canım erken daha ama bir hafta kala öğrenen çok kişi olduğu için umutlanıyorum ama hiç olmadı pazartesiye kadar bekliyim diye ikna etmeye çalışıyorum kendimi sürekli negatifi görmek üzüyor insanı ama hiçbir ay böyle olmadım adetim gecikse bile test yapmadım bu ay içimde bir istek var nedense

Kızlar merhabalar. Perşembe günü pembelikler ve kahverengilikler gelmeye başlamıştı. Dün de birazcık geldi. Sonrasında hiç bişi yok. Bat 19 Ağustos. Bakalım neler olacako_O

Kızlar benim bat 22 ağustos
Yarın gene yola çıkıyorum tabi bu tempoda Şaşmaz tarih o

Az kalmış canım idrar testi yaptın mı
Hadi bakalım hayırlısı
Bu sabah yapmadım canım. Biraz beklemeye karar verdim bu sefer. Belki de regl sökülmeye çalışıyor. Her testte negatifi görmek de çok yıpratıcı, zayıf çizgiyi görüp heveslenip sonra kırmızıları görmek de öyle. Ikisini de tecrübe ettiğimden bu sefer sabretmeye çalışıyorum.

Bu sabah yapmadım canım. Biraz beklemeye karar verdim bu sefer. Belki de regl sökülmeye çalışıyor. Her testte negatifi görmek de çok yıpratıcı, zayıf çizgiyi görüp heveslenip sonra kırmızıları görmek de öyle. Ikisini de tecrübe ettiğimden bu sefer sabretmeye çalışıyorum.

Haklısın benim de yanımda 5 testim var
Sırf negatif görmekten bıktığım için yapmıyorum

merhaba arkadaşlar bu ilk msjım:eek:
3yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3ay oldu bu zamana kdr saat gibi 28günde bir olan adetim ilk ay 5gün gecikti ,2.ay 1hafta erken oldum,son ay da 9gün erken geldi.:KK51: iyice dengem şaştı anlayacağınız :KK42:
hayırlısı deyip bekliyoruz bakalım

Kizlar bende uc aydir deniyorum ama iki gun once yine hasta oldum butun belirtilerimde.vardi ustelik neyse bu aydan cook umutluyum doktora gittim hicbir sorun yok dedi imsallaj bu ay isteyen herkedin yuzu guler ..

Cnai
3yıllık evliyim korunmayı bırakalı 3ay oldu bu zamana kdr saat gibi 28günde bir olan adetim ilk ay 5gün gecikti ,2.ay 1hafta erken oldum,son ay da 9gün erken geldi.:KK51: iyice dengem şaştı anlayacağınız :KK42:
canim bende dort yillik evliyim uc aydirda deniyoruz o sasmalar tamamen streSe bagli bende 28 gunde bir oluyorum not.alde hic sasmaz bu ay krndimi baya kaptirdim hamilelik belirtilerim falan vardi :) iki gunde gecikmistim giidp kan tahlili yaptirdim eve gelincr hasta olmusum guler misin aglarmisin karar veremedim artkk kendimi hic kasmamaya normaline birakmaya verdim snede dene bence :)

Canim bende 2 senelik evliyim 3 aydir korunmuyiruz tpki senin gibi duzenim gic sasmazdi korunmayi biraktiktan sonra 5 er 5 er atmaya basladi bazen 35 günü buldu bunun sebebi bebek ostedigimizden strese girip gec yunurtlamammis bu ay ilk defa akisina biraktik fakat ovilasyon testi ile cft cizgiyi yakalayıp denedik bakalim neler bekliyor bizi 5 gun kaldi bata...

Cnai
canim bende dort yillik evliyim uc aydirda deniyoruz o sasmalar tamamen streSe bagli bende 28 gunde bir oluyorum not.alde hic sasmaz bu ay krndimi baya kaptirdim hamilelik belirtilerim falan vardi :) iki gunde gecikmistim giidp kan tahlili yaptirdim eve gelincr hasta olmusum guler misin aglarmisin karar veremedim artkk kendimi hic kasmamaya normaline birakmaya verdim snede dene bence :)
Sana katiliyorum ayni seyleri brnde yasadim gecen ay 5 gun gecikti reglim dedim kesin hamileyim gittim kan verdim sonu husran eve geldim regli olmusum sonu hüsran oluyo kasmayin cok size tavsiyem

Back