• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Ya ben deliricem ya da eşim delirdi bile:) ona göre ben üstüne görmüşüm (bak sen neler de biliyor) ve şuan hamileymişim yaa.. Valla ben sadece benim psikolojim bozulur zannediyordum ama sanırım eşiminki benden de çok bozuldu:) o değil, benim bile içime şüphe düşürdü ki mümkün değil biliyorum. İşte öyle, biz ailece delirdik sizle de paylaşayım dedim:KK66:)) sinirlerim bozuldu gerçekten ya
Merak etme yalnız değilsin ben de bu ay 2 gün adet gördüm o yüzden aklıma gelmiyor değil ama ilk defa dillendiriyorum olacak şey değil tabiki ama bu iş insanı çileden çıkarıyor ben rahatlamak için eski topiklerde bizim gibi olan ve şimdi hamile olan kişilerin yazılarını okuyorum çok iyi geliyor onlarda çıldırmış sonra kavuşmuş bebişlere biz de öyle olucaz

Ya ben deliricem ya da eşim delirdi bile:) ona göre ben üstüne görmüşüm (bak sen neler de biliyor) ve şuan hamileymişim yaa.. Valla ben sadece benim psikolojim bozulur zannediyordum ama sanırım eşiminki benden de çok bozuldu:) o değil, benim bile içime şüphe düşürdü ki mümkün değil biliyorum. İşte öyle, biz ailece delirdik sizle de paylaşayım dedim:KK66:)) sinirlerim bozuldu gerçekten ya
CNm olabilir benim bu ay 3 gun sürdü doktor kanama çokta olur azda olabılır dedı belli olmaz dedı genede gebelik testi yaptırdı

Bende şimdi yaptım pozitif cızgisi beyaz belirdi renksiz ama ısık atında bakınca beyaz cızgı var sabah tekrar ypcaö
Hadi hayırlısı resim yüklesene
Merak etme yalnız değilsin ben de bu ay 2 gün adet gördüm o yüzden aklıma gelmiyor değil ama ilk defa dillendiriyorum olacak şey değil tabiki ama bu iş insanı çileden çıkarıyor ben rahatlamak için eski topiklerde bizim gibi olan ve şimdi hamile olan kişilerin yazılarını okuyorum çok iyi geliyor onlarda çıldırmış sonra kavuşmuş bebişlere biz de öyle olucaz

CNm olabilir benim bu ay 3 gun sürdü doktor kanama çokta olur azda olabılır dedı belli olmaz dedı genede gebelik testi yaptırdı
Yok ya ben hisset miyim?? Hissetmiyorum ki.. Eşim beni 2 sene üstüne ikna etti ya ondan böyle. Ama beni üzüyo, kendimi kötü hissediyorum, ya ona kızıp test yapıp gözüne sokmak istiyorum ama tek çizgi görünce ben de üzülüyorum:(

Nasıl yani? Ya benim annem de 3 ay adet görmüş hamileliğinde ama bence hissederdim. Geçen göğsümden kan geldi, dr süt kanalların büyüyor gebe misin dedi! Ahaa eşim taktı da taktı

Regl tarihi gelenler var. kan testi yaptirip gebeliği kesinleşen yok mu.hamiş olanlar yazsinlarda bize de umut olsunlar.

Yarın regl günüm arads bi kasık ağrım var umarım umutlarimiz hayallerimiz boşa çıkmaz kızlar

Benim de yarın regl günüm. Heyecanla bekliyorum. Geçen ay reglden önce çok fazla karın ağrım vardı o yüzden hamileyim sanmıştım. Şimdi de hiçbir ağrım yok. Çok umudum yok ama yine de küçük bir umudum var. Bu ay benim için çok stresli geçti. Stresten olmayabilir diye düşünüyorum.

kanda çıkar ama istersen 1 2 gün daha bekle.. Tabi dayanabilirsen:)

Ayyy evliliğinin tadını çıkartmışsın işte.. Ben de 1 buçuk yıllık evliyim. İlk 1 yıl soranları azarlıyordum, kimse soramıyor korkusundan şimdi:KK66:

Kandan idrara geçiyor, yani onlarda çıkmaması normal şimdilik. Hadi bakalım güzel sonuçlarını alalım senin de:)

tesekkurler canım, insallah
şu an sabaha dogru 4 saat uykumdan uyandim mide bulantisindan umarim tum bunlar psikolojik degildir

allahim isteyen herkesin kucagini saglikli hayiri bebislerle doldursun insallah

Kızlar tesst yapsanıza;) hadi güzel haberlerle güne başlayalım;)

Eklentiler

• IMG_0874.JPG
    IMG_0874.JPG
    77,2 KB · Görüntüleme: 71
Benim de bugün regl günümdü. Biraz acele ettim test yaptım. Resim ekledim acaba hamile miyim?
Evet canım hayırlı olsun :) benimde yarın adet günüm bugun yaptım test sabah amaa beyaz cızgi vardı yine ya testin özelliği yada kızaracak o beyaz

Back