Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Hayırlı olsun CNm hamilesin hemen git kan ver baya koyu çıkmıs testte yuksek demekki değerin sağlıkla gelsin yavrun
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testini ancak çarşamba günü yaptırabilirim. Çok küçük bir şehirde yaşıyorum ve burdaki hastanelere hiç güvenmiyorum.

merve4416, post: 42086659, member: 408672"]İnşallah sen de hamilesindir canım. Bir iki gün daha bekle bakalım. İnşallah güzel haberler alırsın canım[/QUOTE]
Insallah canım ya allahım inş dua niyetine kabul eder

Selam kızlar

Bizimde 2.ayimiz denemede bu ayı değerlendirebildik mi bilmiyorum yani günü denk geldimi çünkü tlfma yukledigim programa göre yumurtladönemi öğreniyorum onada guvenmiyorum açıkçası bu ay pek umudum yok çok stresli ve kosusturmaca geçti ztn gelcek ay icin yumurtlama testlerinden siparis etmeyi düşünüyorum bende, regime 7 gün var daha göğüslerime dokunamiyorum belimdede agri var akıntı da var tam regl belirtileri kimininde hamilelik belirtisi bole oluyomus hayırlısı diorum artık
Sizin regl belirtiniz nasıl oluo gogusleriniz aciyomu 1-2 hafta önceden?

Buarada hamiş olanları tebrik ediyorum darısı basimiza inşallah

Canım benimde yumurtlama dönemi itibariyle gögüslerimde acayip agrı vardı. Hatta göğüs içi sızlama vs oluyordu. Ama regli oldum. İnternetten araştırınca prolaktin hormonu yüksek olanlarda benzer şikayetler olmuş. Bende bugün regli 3. Gün olduğu için hormon tahlilleri için kan verdim. Umarım sen hamilesindir. Regli belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor.

sanırım hamıle degılım kahverengı gelenlerım oldu kesıldı dun bugun ıdrarda test yaptım negatıf cıktı ne hamılelıge daır belırtı ne de regle daır belırtı var bugun regl gecıkelı 2. gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…