Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Selam kızlar. Ben yeni katıldım aranıza. Bu ay bizim 3. denememiz ve ilk defa ov. testi kullandım çift çizgiyi yakaladık ama bat 20 temmuz nasıl geçecek zaman bakalım hayırlısı. İnşallah yine hüsran olmaz :KK16:hepimiz en kısa zamanda bebislere kavusuruz :anneadayı:
Hadi inş ilk güzel haberler sizden olsun, sonrada bu ay bizim yüzümüze gülsün...nırmal hayatımda çok stresli ve herseyi kafasına takan biriyim...umarım buay hiç düşünmem kafayı yormam...

amin cnm inşallah şöyle ben adetim biter bitmez testlere başladım.ilişki de 2 güne bir devam ettk ama koyu çizgiyi yakalamadan 1 gün önce,koyu çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi gün yani çizginin silikleştiği gün 3 gün ard arda iilişki oldu:)muhtemelen o günlerden birinde tuttu.bu benim daha 2. denemem geçen ay öyle denedik günlerinede çok dikkat edemedim.ama test buyuk bi nimet tabi önce allahın izniyle düşün benim döngüm çok düzenli değildir 30-35 gün arası olur. 21. gün en koyu çizgiyi yakaladım . normalde onu tutturmak benim için çok zor olurdu heralde. inş bu ay bebişin gelir:)
Tatlım hayırlısı olmuş ne güzel senin için...ben kasımda 10 haftalık bebeğimi kaybettim, o hamileliğim ilk ayda iki güne bir ilişki ile olmuştu...bu ay sağ kasığımda bi ağrı hissetmiştim ondan önceki gün o gün ve ertesi gün üstüste ilişki oldu ve tutmadı, oyüzden bu ay iki güne bir ilişki yaşamak istiyorum...benimde kürtajdan sonra adetlerim 23-27 gün arası oluyor...umarım bu ay bizimde bebişimiz olur...

cnm kesinlikle laboquıck ben ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım gitti gidiyordan aldım yanında gebelik testi de geldi dün itibarıyla gebelik testimde pozitif inşalah kanda da çıkarsa :))ama kesinlikle tavsiye ederimovulasyon testi de gebelik testide çok net çıkarıyo sonucu.

teşekkürler canım bu arada hayırlı olsun inş. kandada çıkar bebeğin

Selam kızlar, ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi de yakaladım bat.a 2 gün falan var dün test yapmıştım negatif çıktı. Galiba bu ay olmadı o_O pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırırım diyorum

Kızlar ovulasyon testi sipariş etmiştim az önce geldı yaptım ıkıncı çizgi belli sanırım 14 gunde çatlıcak bugun 11.gun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 88
Hadi hayirlisi bakalim az kalmis :) benim bat 16-17 temmuz. Ne gibi belirtilerin var mesela canim?
Dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Sol kasığımda ağrı vardı. Ama bugün o ağrılar yok. Merakla bekliyorum artık. Test de almadım. Artık adet günüm gelince adet olmazsam bayramdan sonra hastaneye gidip kan testi yaptırmayı dşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :)

Dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı. Sol kasığımda ağrı vardı. Ama bugün o ağrılar yok. Merakla bekliyorum artık. Test de almadım. Artık adet günüm gelince adet olmazsam bayramdan sonra hastaneye gidip kan testi yaptırmayı dşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :)
Benim de goguslerim aciyor, kasigimda da adet olacakmis gibi hafif agrilar oluyor. Ama ben bunlari belirtiden saymiyorum cunku her ayki adet belirtilerim bunlar benim. Ooof dusunmekten cok yoruldum bu konuyu su 6 gun bir an evvel gecse, adet olcaksam da olayim yeter ki kafamdan ciksin artik cok bunaldim :KK43: sonucunu ogrenince yaz buraya merak ederim insallah senin olur, ben adet olma yolunda ilerliyorum cunku.

Benim de goguslerim aciyor, kasigimda da adet olacakmis gibi hafif agrilar oluyor. Ama ben bunlari belirtiden saymiyorum cunku her ayki adet belirtilerim bunlar benim. Ooof dusunmekten cok yoruldum bu konuyu su 6 gun bir an evvel gecse, adet olcaksam da olayim yeter ki kafamdan ciksin artik cok bunaldim :KK43: sonucunu ogrenince yaz buraya merak ederim insallah senin olur, ben adet olma yolunda ilerliyorum cunku.
Belli olmaz canım. Olumlu düşünürsek olumlu olur. Ben de bat günümde şehir dışında olacağım. Bayram için kayınvalidemgile gideceğiz orda öğrenmiş olacağım. Benim de 3 günüm kaldı çok heyecanlıyım. Eşim de çok heyecanlı. En çok onun için istiyorum zaten.

Allah herseyin hayırlısı versin herkese inşallah.
Bende 3 yıllık evliyim bugüne kadar hep korundum ama 2 aydır artık anne olmak istediğimi farkettim. Korunmayı bıraktım ama birsey oldugu yok henuz.
Pkoluyum bu arada ve ilaç kullandığım için kilo aldım.
Şuan hala psikolojik rahatsizligimdan dolayi ilaç kullanıyorum o da prolaktin hormonumu yükseltti belki de ondan hamile kalamiyorum bilmiyorum.
Kafam çok karışık. Hem anne olmak istiyorum hem ilacı birakamiyorum. Birakinca psikolojik hastalığım nuksediyo. Kilomda oldu 70. :KK43: iki arada bi derede kaldım.
Rabbim doğru zamanı bilir deyip Allaha bıraktım.
Allah her isteyene çok fazla bekletmeden bi evlat versin inşallah. Mübarek ramazan ayında tek duam bu.

Kizlar sonucumu aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin.tabi insallah bizim degerimizde katlanır da sikinti cikmaz

:) tebrikler canimm bizleri ancak birbirimiz anlayabilirizz kendim hamile kalmia gibi cok sevindimmm ya dariai basimiza inaniyorum bu ay gebe kalicam ve daha yedi gun var adete , yumurtlama gunum 8-9 temmuz oldugu için gunumun gecmesini beklicem kandan bakirmak ve idrar testi için. .cok heyecanliyim ama sebepsiz. .bayramda ins cifte bayram yasarimmm :))

X