- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
Hadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin. Gelecek sefere ben de ovulasyon testi allmayi dusunuyorum. Uc aydir akintimi takip ederek tahmini gunler belirlemistim.Bu ay ilk denemem. Ovulasyon testiyle takipte yaptim, belirtilerde var Rabbi ol dediyse olmuştur zaten ama heyecan yapiyorum işte
:)) insan aklindan atamiyo ki bir turlu. Bu aylar benim en cok hamile kalmak istedigim aylar o yuzden cikmiyor aklimdan. Bir de tatildeyim evdeyim ugrasacak is guc de olmayinca kafada kur Allah kurCanimm iste psikolojimizle adet gunlerini bile degistiriyoruz biraz rahat olsak bu kadar dusunmesek aslinda akisina biraksak bizim icin daha iyi olacak ama dayanamiyoruz merakimiza yenik dusuyoruz :) artikk sey dusunmeye basladimm aman hamile kalmak istemiyorum sicem cunku hamike kalmak istemeyen kaliyor biz isteyen kalmiyoruz ters psikoloji uygulamaya karar verdimm:)
Aynen ya doktorlari anlamiyorum niye bir sene bekleyeceksem! Henuz doktora gitmedim ama gidrrsem butun testlerimizi yapin beklemek istemiyorum dicem.Slm kızlar benimde 18 inde adet olmam lazim ins olmam , 1, 5 sene bosuna beklemisisz esimde varikosel varmış ameliyat oldu bir ay gecti ins tutmustu :) netten ovulasyon gunum bugunmus baktim testte yaptim silik çıktı acaba yumurtladimmi yoksa yumurtlicam mi:-/ neyseki dun degerlendirmistik preseed le birlikte.. doktorlara sinir oluyorum bi sene olmazda o zaman gel diolaral geldik sorunlu sorunlu bir bucuk senedir habersiz umutla beklemisiz :## @ hayırlısı bakalım.
Aynen ya doktorlari anlamiyorum niye bir sene bekleyeceksem! Henuz doktora gitmedim ama gidrrsem butun testlerimizi yapin beklemek istemiyorum dicem.
Amin canim.hepimizin inşallah. Benim cift cizgiyi tam olarak yakaladim. Almanda fayda var. Acaba mi diye dusunmuyor insan. Almana gerek kalmaz inşallah buaradaHadi hayirlisi olsun Allah gonlune gore versin. Gelecek sefere ben de ovulasyon testi allmayi dusunuyorum. Uc aydir akintimi takip ederek tahmini gunler belirlemistim.
Benn tamm aklimdan cikariyorumm dusunmucem diyorum kocis geliyo diyo askim senin gogusler bu ay bi degisik oldu senn hamile olmayasinn diyooo tabii essegin aklina karpuz kabugunu sokuyor tekrardan :) neden bu aylar ozellikle hamile kalmak istiyorsun ki canim :):)) insan aklindan atamiyo ki bir turlu. Bu aylar benim en cok hamile kalmak istedigim aylar o yuzden cikmiyor aklimdan. Bir de tatildeyim evdeyim ugrasacak is guc de olmayinca kafada kur Allah kur)
Tesekkur ederim insallah sen de bir daha almazsinAmin canim.hepimizin inşallah. Benim cift cizgiyi tam olarak yakaladim. Almanda fayda var. Acaba mi diye dusunmuyor insan. Almana gerek kalmaz inşallah buarada
Illa dusunmek icin bi sebep oluyor :)) ogretmen oldugum icin bu aylari istiyorum canim. Bebek mart nisan aylarinda dogarsa yaz tatili ve dogum iznini birlestirebilirim. Bebek de bu arada 5-6 aylik olmus olur. Ama saglikla sihhatle hayirlisiyla dogsun da ne zaman dogarsa dogsun tabiii. Gonlumden hep bu aylar geciyordu ama ne yalan soyleyeyim.Benn tamm aklimdan cikariyorumm dusunmucem diyorum kocis geliyo diyo askim senin gogusler bu ay bi degisik oldu senn hamile olmayasinn diyooo tabii essegin aklina karpuz kabugunu sokuyor tekrardan :) neden bu aylar ozellikle hamile kalmak istiyorsun ki canim :)
Ay en iyisinii dusunuyorsunn rabbim gonlundekini versinn insallahh :) bu aylarda hamis kalirsinda rahat rahat bir dogum gecirirsin :)Illa dusunmek icin bi sebep oluyor :)) ogretmen oldugum icin bu aylari istiyorum canim. Bebek mart nisan aylarinda dogarsa yaz tatili ve dogum iznini birlestirebilirim. Bebek de bu arada 5-6 aylik olmus olur. Ama saglikla sihhatle hayirlisiyla dogsun da ne zaman dogarsa dogsun tabiii. Gonlumden hep bu aylar geciyordu ama ne yalan soyleyeyim.
Amin canim hepimiz icin dua ediyorum.isteyen herkese gonlundeki versin Allahim.Ay en iyisinii dusunuyorsunn rabbim gonlundekini versinn insallahh :) bu aylarda hamis kalirsinda rahat rahat bir dogum gecirirsin :)
Amin canim.hepimizin inşallah. Benim cift cizgiyi tam olarak yakaladim. Almanda fayda var. Acaba mi diye dusunmuyor insan. Almana gerek kalmaz inşallah buarada
Canım ben de aynen öyle düşünüyordum. Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. Çalışan olunca mecbur böyle düşünüyoruz:)Illa dusunmek icin bi sebep oluyor :)) ogretmen oldugum icin bu aylari istiyorum canim. Bebek mart nisan aylarinda dogarsa yaz tatili ve dogum iznini birlestirebilirim. Bebek de bu arada 5-6 aylik olmus olur. Ama saglikla sihhatle hayirlisiyla dogsun da ne zaman dogarsa dogsun tabiii. Gonlumden hep bu aylar geciyordu ama ne yalan soyleyeyim.
Evet canim yaa minicik bebegi bakiciya vermek zor her anne icin, imkan vsrsa sonuna kadar kullanmak lazim ne kadar yaninda olursak o kadar iyi. Allah herkesin gonlune gore versin. Cok umutlu degilim bu aydan muhtemelen ovulasyon gunumu kacirdimCanım ben de aynen öyle düşünüyordum. Allah gönlümüze göre hayırlısını versin. Çalışan olunca mecbur böyle düşünüyoruz:)
hicbirseymi inş bu ay buraya hayırlı haberler yazarız arkadaşım
Laboquıck verdım ben netten gelır heralde yarın arkadaşımbakalım geçen ay olmadı bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum hangi marka tavsiye edersiniz
Laboquıck verdım ben netten gelır heralde yarın arkadaşım
Ovulasyon.net Burdan kuzum kapıda ödemeside var 20 li paketten aldımhangi siteden sipariş ettğini link atarmısın canım burdan yada özelden hiç farketmez bende sipariş edim biran önce
Bende ilk kez kullanıcam bı şekilde destek oluruz bırbırımıze ark Allah gönlüne göre versın ınsdaha önce hiç kullanmadım bu testi inş. kullanırda hamile kalırız bu ay son ayım olmazsa diğer ay denemeyi bırakacağız bazı sebeplerden dolayı