- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 38
Günde ıkı yapan var tek yapan var ona goreneye göre seçeceğiz 50lik var 30 20 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde ıkı yapan var tek yapan var ona goreneye göre seçeceğiz 50lik var 30 20 ?
Merhaba canım ben gecen ay Laboquick kullandım ve çift çizgiyi yakaladım adetim de tam zamanında geldi yani güvenilir tavsiye ederim canımbakalım geçen ay olmadı bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum hangi marka tavsiye edersiniz
Aynen cnm gecen ay basladık çalışmalara fkt bgn adet oldum artık dualarımız temmuzahadi bakalım inş bu ay tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlar için hayırlı olur benım bu ay 2. Denemem
Hayırlısı olsun CNm Hakkımızda insAynen cnm gecen ay basladık çalışmalara fkt bgn adet oldum artık dualarımız temmuza
Amin canım, bak saat gecenin kaçı aklımız fikrimiz bebişler :)Hayırlısı olsun CNm Hakkımızda ins
Yok kız sahurAmin canım, bak saat gecenin kaçı aklımız fikrimiz bebişler :)
Doğru canım malum adet olunca sahur fln kalmadı banaYok kız sahur
Ümidi kesmemek en doğrusu. Biz de bu ay ilk defa denedik yüzden çok heyecanlıyım. bat günüm 14 temmuz. Çok az kaldı ama şimdiden gebelik belirtileri var gibi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Olmasa da artık tekrar deneriz :) Gönülden geçen olması :) Eşim şimdiden çok heyecanlı. Sürekli hayal kuruyor :) İnşallah ona güzel bir haber verebilirim :)Evet canim yaa minicik bebegi bakiciya vermek zor her anne icin, imkan vsrsa sonuna kadar kullanmak lazim ne kadar yaninda olursak o kadar iyi. Allah herkesin gonlune gore versin. Cok umutlu degilim bu aydan muhtemelen ovulasyon gunumu kacirdim bekliyorum iste yine de bi umut kirintisi var, cikmadik candan umit kesilmezmis. :)) senin olur insallah bu ay.
Hadi hayirlisi bakalim az kalmis :) benim bat 16-17 temmuz. Ne gibi belirtilerin var mesela canim?Ümidi kesmemek en doğrusu. Biz de bu ay ilk defa denedik yüzden çok heyecanlıyım. bat günüm 14 temmuz. Çok az kaldı ama şimdiden gebelik belirtileri var gibi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Olmasa da artık tekrar deneriz :) Gönülden geçen olması :) Eşim şimdiden çok heyecanlı. Sürekli hayal kuruyor :) İnşallah ona güzel bir haber verebilirim :)
cnm kesinlikle laboquıck ben ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım gitti gidiyordan aldım yanında gebelik testi de geldi dün itibarıyla gebelik testimde pozitif inşalah kanda da çıkarsa :))ama kesinlikle tavsiye ederimovulasyon testi de gebelik testide çok net çıkarıyo sonucu.bakalım geçen ay olmadı bu ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum hangi marka tavsiye edersiniz
Tatlım az önce sipariş verdim aynı marka ve gittigidiyor dan, adetim biter birmez başlayacağım inş:) tatlım 2 güne bir mi ilişki oldu sizde? Yoksa o koyu çizgiyi yakaladığındamı oldu? BAna taktik verirsen çok sevinşrim:) hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)cnm kesinlikle laboquıck ben ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım gitti gidiyordan aldım yanında gebelik testi de geldi dün itibarıyla gebelik testimde pozitif inşalah kanda da çıkarsa :))ama kesinlikle tavsiye ederimovulasyon testi de gebelik testide çok net çıkarıyo sonucu.
hadi hayırlısıyla inşallah. başkalarının güzel haberini almakda iyi geliyor heee :)cnm kesinlikle laboquıck ben ilk defa bu ay kullandım ve çok memnun kaldım gitti gidiyordan aldım yanında gebelik testi de geldi dün itibarıyla gebelik testimde pozitif inşalah kanda da çıkarsa :))ama kesinlikle tavsiye ederimovulasyon testi de gebelik testide çok net çıkarıyo sonucu.
Son 6 gün bat için. Benim ayaklarım çok yanıyor kızlar dün akşam ağlama noktasına geldim eve sığamadım resmen. Şeker falanda yok bende delirecektim. Hamilelikte ilerleyen zamanda ayak yanması oluyormuşta erken belirtiler arasında var mı acaba? Benim gibi olan var mı?
amin cnm inşallah şöyle ben adetim biter bitmez testlere başladım.ilişki de 2 güne bir devam ettk ama koyu çizgiyi yakalamadan 1 gün önce,koyu çizgiyi yakaladığım gün ve ertesi gün yani çizginin silikleştiği gün 3 gün ard arda iilişki oldu:)muhtemelen o günlerden birinde tuttu.bu benim daha 2. denemem geçen ay öyle denedik günlerinede çok dikkat edemedim.ama test buyuk bi nimet tabi önce allahın izniyle düşün benim döngüm çok düzenli değildir 30-35 gün arası olur. 21. gün en koyu çizgiyi yakaladım . normalde onu tutturmak benim için çok zor olurdu heralde. inş bu ay bebişin gelir:)Tatlım az önce sipariş verdim aynı marka ve gittigidiyor dan, adetim biter birmez başlayacağım inş:) tatlım 2 güne bir mi ilişki oldu sizde? Yoksa o koyu çizgiyi yakaladığındamı oldu? BAna taktik verirsen çok sevinşrim:) hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini:)