- 18 Mart 2010
- 178
- 31
Bende de çok oluyo vücut ısım hep yüksek
Hamam sauna falan onlar bana göre degil zaten hic sevmemseyahatten değil de
ben denize atlamayı orda ki termal havuzdan faydalanmayı (sıcak ya havuz), hamam sauna masaj vs hepsinden bu defa tam anlamaıyla faydalanmayı hayal ediyorum da, sanırım cesaret edemicem bebeğe bu ay,
sen bunları yapmayı düşünmüyormusun
İnşallah canım yaa hala hafif sancı var ama akıntı gelmedi beyaz parça gibi akıntı geliyo geceden beri arttı bideAdet ağrıları hamilelikte de oluyo canım ben bütün testlere ragmen inanamiyodum hamile olduguma adet ağrım var adet olucam diye bi his vardi keseyi görene tabiinşallah sendede durum aynı olur bebisin gelmiştir test yap bence bugun çıkar kesin biseyler
Sagol tatlim darısı başınaİnşallah canım yaa hala hafif sancı var ama akıntı gelmedi beyaz parça gibi akıntı geliyo geceden beri arttı bide
Test yapıp yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bekleyeyim bakalım 2 gün daha
Seninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yok kuzum regl oldumardaemre belli oldu mu var mı güzelbir haber
Yok kuzum regl oldum
canım çarşamba gittik keseyi gördük, herşey normal dedi, kalp atışı için 18 ağustosa gün verdi çünkü tatile çıktı dün o tarihte gelecekmiş ama kalp atışını dinletmicem fetüs için zararlı dedi çok ısınıyormuş fetüs ultrason yüksek oranda dalgalar gönderiyormuş duyabilmek için bu yüzden sadece ekranda dalgalanma şeklinde göreceğiz atıp atmadığını.Ala nerdesin nasıl geçti Dr randevun
Yok bende akıntıda bir değişiklik yok. Yalnızca rahme yerleştiği gün kahverengi çok ufak bir lekelenme olmuştu o kadar. Sen yeni mi hamilesinHamileliğini yeni öğrenen arkadaslar o belirgin akıntılarınız basladımı? Yada ne zaman basladı?
Yok tatlım daha adetime 5 gün var sabırsızlıkla bekliyorum...ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, onda hatırladığım çok yoğun akıntım vardı ama nezaman başlamıştu net hatırlayamıyorum, oyüzden sormak istedim...Yok bende akıntıda bir değişiklik yok. Yalnızca rahme yerleştiği gün kahverengi çok ufak bir lekelenme olmuştu o kadar. Sen yeni mi hamilesin
anladım canım bende akıntıda değişiklik olmadı hiç. Yalnızca göğüs ağrısı hassasiyeti çok fazlaydı hala da öyle, gece yatarken de kasıklarımda ve karnımda batma oluyorduYok tatlım daha adetime 5 gün var sabırsızlıkla bekliyorum...ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, onda hatırladığım çok yoğun akıntım vardı ama nezaman başlamıştu net hatırlayamıyorum, oyüzden sormak istedim...
İyi çok şükür bebeğinde sıkıntı yokmuş çok sevindimcanım çarşamba gittik keseyi gördük, herşey normal dedi, kalp atışı için 18 ağustosa gün verdi çünkü tatile çıktı dün o tarihte gelecekmiş ama kalp atışını dinletmicem fetüs için zararlı dedi çok ısınıyormuş fetüs ultrason yüksek oranda dalgalar gönderiyormuş duyabilmek için bu yüzden sadece ekranda dalgalanma şeklinde göreceğiz atıp atmadığını.
Kan tahlili idrar tahlili verdi. Yaptırdım sonuçlarda TSH hormonu biraz yüksek çıktı yani troidim varmış troidim az çalışıyormuş. Bunun da bebeğe zararı varmış, pazartesi randevu aldım endokrinoloji doktoruna gidicem
Hayırlısı cnm umarım bende ogüzel haberi bu ay alırım inş. Sizinde allah tamamına erdirsin sağlıkla inşanladım canım bende akıntıda değişiklik olmadı hiç. Yalnızca göğüs ağrısı hassasiyeti çok fazlaydı hala da öyle, gece yatarken de kasıklarımda ve karnımda batma oluyordu