ailede var mı çoğul gebelik?? Kalp atışında anlaşılıyor diye biliyorum. Gönlğne göre olsuuunnn ama çoğul çok tatlı oluyor yaaaValla bende öyle düşündüm ondan sordum
Ben bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ki! Ama gönlüne göre olur inşallah beklenek zır biliyorum, kafana takma be mıralini bpzma lütfenMerhaba kızlar,5 gün önce yumurtlama günü m d u.Kendimi şartlandirdimda bu arada olmazsa üzülmeyeceim. Rabbimin takdiri ama hamile olduğumu hissediyorum. Bi ebenin dediği birsey paylaşılmisti bi kere forumda. Rahim ağzı yumuşacık olur hamile olundugunda diye. Normal zamanlar belli bi sertlikte olmasına rağmen bi iki gündür yumuşacık gerçekten. Ilk gebeliğimde ilk belirtim buydu, bundan anlamıştim regl günüm gelmeden test yapmıştim hemen o incecik çizgi çıkmıştı :) test için erken tabi en erken haftaya deneyebilirim. Bi de ağız tadım giderek kötülesiyor sanki, suyun tadı değişik, kokularda eskisinden daha yoğun alıyorum şimdi. Bakalım artık kısmet :)
Sağol canım dediğin gibi psikolojik olma ihtimali de yüksek :) ama dediğim gibi Üzülmeyeceim 8 haftalik bebeğimin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. Çok üzüldüm çok ağladım o bana ders oldu. Keşke üzülmeseydim dedim. Isyan sayıldı belkide. Pişman oldum. Herşeyin en iyisini doğrusunu Rabbim bilir. Ona tevekkülum şu an :)ailede var mı çoğul gebelik?? Kalp atışında anlaşılıyor diye biliyorum. Gönlğne göre olsuuunnn ama çoğul çok tatlı oluyor yaaa
Ben bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum ki! Ama gönlüne göre olur inşallah beklenek zır biliyorum, kafana takma be mıralini bpzma lütfen
bana doktor düzenli ilişki önerdi 2 günde bir yani bir gün boş geçecek şeklinde ovulasyon tarihlerine önem vereceksin yani kaçırma düzenine devam et anlamında spermler bu şekilde verimli hale erişiyormuş ve düzenli olması rahim için önemliymiş döllenme kolaylaşırmış ama tabi insan buna uyayım diye de görev haline getirmemeli işin büyüsü kaçmamalı bencekızlaaarrr 21 temmuzda adet oldum 25 ınde bıttı 26 sında ilişkiye girdik netten ovulasyon testine baktım 28 ıle 2 si arası ılıskı yasadıgımda hamile kalmamın yüksek olduğunu söylüyor.sadece ovulasyon zamanı ilişki mi gerekiyor yoksa ovi dsında da olsa Allahın hikmeti olasılık olur mu? bide dün okudum burda paylasşmıs biri adet bitimi sonrasında ilişkiye girmiş kız hamile kaldım diyor bu mümkünmü aklımda deliii sorulaaaarrrr:))
Bide biz 3 aylık evliyiz karar verdigimiz gün tutmuş allah herkese böyle kolay nasip etsinBende uvasyon tarihinden önce hamile kalmışım:))yani hergün denedik ilk gün tutmuş
Geçmiş olsun canm çok üzüldüm beklemek kadar kötü bişey yokG glerknglerkn bugün kan testi yaptırdım kızılayda, sonuç 0 çıktı :) ben de hemen kadın doğuma çıktım, kist vs vs hiçbir şey göremedi, rahim tertemiz dedi. 10 gün daha bekle olmazsan tekrar bir kan testi yaptır dedi. vallahi olabilecek en sinir bozucu şey, hala regl olucak gibi herhangi bir ağrım yok, hatta hepsini geçtim olan tek şey göğüslerime el değmiyor ve ateşim hala 36.8 üzeri. söktürücü vs kullanma yine de dedi ama işte, rahatsız edici bir durum :)
Geçmiş olsun canm çok üzüldüm beklemek kadar kötü bişey yok
Kalp artışında belli olcak canm sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum sende sıkma canını hayırlısıgerçekten öyle rahatsız edici, stres sebepli gecikiyorsa da daha da stres yapıyor insan :)
sen nasılsın ? belli oldu mu senin tek mi çoğul mu :)
Regl günlerim senelerdir şaşmaz . Bu ay ilk defa 5 gün gecikince çok heveslendim. Kan testi yaptırdım ama negatiff. Zaten bi iki saat sonra da regl oldum . Allah bilir hayırlı vakti. Sanıırım psikolojimle reglimi gecıktırdım :)
Gecikmeler, bu süreçte oldukça normalmiş. ben de bu sebeple panik yapıp hemen doktora gittim. Çok fazla karşılaştıklarını ama kesinlikle anormal bir durum olmadığını söyledi. Zaten buradan okudukça, çoğumuzun bu gecikmeleri yaşadığını görüyorum.
aynen sanırım içimizde tuttukRegl günlerim senelerdir şaşmaz . Bu ay ilk defa 5 gün gecikince çok heveslendim. Kan testi yaptırdım ama negatiff. Zaten bi iki saat sonra da regl oldum . Allah bilir hayırlı vakti. Sanıırım psikolojimle reglimi gecıktırdım :)