Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

inşaalllah çok sağol canım. Allah hayırlısıyla kavuştursun

selam arkadaslar
Az once doktor randevusundan ciktik cok sukur kalp atislarini görduk 5+6 haftalik mis kalp atisini duyamadik cok kucuk ultrason sesi ölcemezmis sadece gördük pit pit hareket ediyordu insallah haftaya yine kontrol var o zaman duyabilirmisiz sirf icim rahat etsin diye dedi doktor cok sukur hersey yolundaymis

Slm kızlar nasilsiniz uzun zaman sonra yeniden buradayım :)

Aysemeng77 hayırlı olsun cnm inş sağlıkla alırsın bebeğini kucagina

Bende şu an bekleme moduna girdim bugün adet günüm fakat grip olduğum için cmartesi ve pazar ilaç kullanmadan önce iki kere test yaptım ve pozitif çıktı busabah ta pozitif gittim kan verdim sonuç yarın 9 da çıkacak dualarinizi bekliyorum

insallah hamilesindir canım benım 4 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum negatif olur diye

Canm ben hiç alttan bakilmadim ki. Ecavit verdi Dr ama midem çok bulanıyor her icişimde cikartiyorum bende 10 da randevum var bakalım kalp atışı duyulacak mı
bugün 10'da mı ay hadi hayırlısı az kalmış. Sonucundan bilgi verirsin folik asiti doktoruna sorabilirsin hamilelikte çok gerekli bir vitamin bana Folio isimli bir ilaç verdi, folik asit, iyot ve b12 vitamini var içinde sor istersen doktoruna

Ya kalp atisini daha göremedim dedi doktor 10 gün sonra gel dedi florik asit için devam et ilaca dedi yine kan aldilar bide idrar testi istedi sağlık ocağında daha dün yapıldı kan testi tekrar istedi Dr kollarim çok aciyo artık bide benim 6+1 ultrasonda da 6 haftalik cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…