inşaalllah çok sağol canım. Allah hayırlısıyla kavuştursunhayir canim ben yeni hamileyim 1 hafta onceye kadar ne belim ne gogsum agrimadi hic belirtim yoktu sadece kasiklarimda yataktan kalkarken bir batma oluyordu hepsi bu normalde sivilcem cikardi cikmadi cok su icerdim cikolata krizim olurdu olmadi yani hersey normal gibiydi
o yuzden kendini dinleme yanilirdin test yap anca o zaman anlarsin insallah guzel haberlerini duyariz
insallah hamilesindir canım benım 4 gün geçti ama test yapmaya korkuyorum negatif olur diyeBende şu an bekleme moduna girdim bugün adet günüm fakat grip olduğum için cmartesi ve pazar ilaç kullanmadan önce iki kere test yaptım ve pozitif çıktı busabah ta pozitif gittim kan verdim sonuç yarın 9 da çıkacak dualarinizi bekliyorum
Hayirlisi olsun çok sevindmmKIZLAR HAMİLEYİMMM
hayırlı olsun darısı başımızaHayirlisi olsun çok sevindmm
hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaaaKIZLAR HAMİLEYİMMM
Hayirlisi olsun çok sevindmm
Darısı başına canm ben 6 haftalik hamileyim hepiniz için dua ediyorum her hamile haberi duyduğumda çok mutlu oluyorumhayırlı olsun darısı başımıza
hayirli olsunKIZLAR HAMİLEYİMMM
Canm ben hiç alttan bakilmadim ki. Ecavit verdi Dr ama midem çok bulanıyor her icişimde cikartiyorum bende 10 da randevum var bakalım kalp atışı duyulacak mıG glerknglerkn bundan sonra acaba doktor üstten mi bakar ultrasonla.
Sen folik asit kullanıyor musun hangisini verdi doktorun
bugün 10'da mı ay hadi hayırlısı az kalmış. Sonucundan bilgi verirsin folik asiti doktoruna sorabilirsin hamilelikte çok gerekli bir vitamin bana Folio isimli bir ilaç verdi, folik asit, iyot ve b12 vitamini var içinde sor istersen doktorunaCanm ben hiç alttan bakilmadim ki. Ecavit verdi Dr ama midem çok bulanıyor her icişimde cikartiyorum bende 10 da randevum var bakalım kalp atışı duyulacak mı
Hayırlı olsun Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah daha çok küçük çok dikkat edinhayırlısı olsun bende dün öğrendim hamile olduğumu 2 haftalık; çok şükür rabbime tedaviye başlayacaktım ilk çocuğumdan sonra 13 yıl aradan sonra nasip oldu