Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

kızlar bat 6 ama bir tek göğüs uçlarım sızlıyo akıntım yok kasıklarda batma yok hiç bir belirti yok böyle olan var mı :KK43: belirti olmayınca üzülyolarum olması şart mı

kızlar bat 6 ama bir tek göğüs uçlarım sızlıyo akıntım yok kasıklarda batma yok hiç bir belirti yok böyle olan var mı :KK43: belirti olmayınca üzülyolarum olması şart mı
Herkeste olmuyor hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklılık gösteriyor kaç kişi hiç belirti yaşamadan gebe kalmış inşallah olur canım benm de bat 6agst bende var mesela bikac belirti ama yinede acaba acaba yanı pozitif gormeden ne kadar belirti olursa olsun emin olamiyrm yok ya dağılımdır yine diyorum

Herkeste olmuyor hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklılık gösteriyor kaç kişi hiç belirti yaşamadan gebe kalmış inşallah olur canım benm de bat 6agst bende var mesela bikac belirti ama yinede acaba acaba yanı pozitif gormeden ne kadar belirti olursa olsun emin olamiyrm yok ya dağılımdır yine diyorum

Allahımm bu

Allahım inşallah pozitif görürüz..

Bide ben 55 kilo ile hamile kaldım suan 58 im :KK43:
Kilo Milo hikaye büyük oğlumda 65 le hamile kaldım 86 doğuma gittim küçük oğlumda 80 kaldım 91 doguma gittim şuan 70 kiloyum takmayın gidiyo hepsı Artı haberlerde izledim canan Karatay açıklama yaptı şeker yüklemesi sakın yapmayın bebeği zehirliyorsınuz diyo bakın you tubede var videosu

Merhaba arkadaşlar bende zor hamile kalanlardanım 8 ay sonra tam oldu dedik mutluluktan ağladık eşimle sonra ikiz olduğunu ve kalplerinin atmadıgini söylediler kürtaj oldum 80 gün kanamam oldu parca kaldı sonra hafta da bir adet olmaya başladım 5 ay sonra ilk defa bu ay kanamam durdu bende merak ediyorum acaba adetim düzene mi girdi hamileyim hem çok istiyoruz eşimle hemde korkuyorum çok zor bir süreç atlattım herşeyin hayırlısı bakalım

Bide ben 55 kilo ile hamile kaldım suan 58 im :KK43:
Ben hamile oldugumu ögrendigimde 51 kiloydum simdi 52.5 oldum 1 hafta da 1.5 kilo doktorum cok kizacak zira bana gecen hafta demisti ki 51 kilo da basliyoruz 60 da bitiricez ilk dogumumda da 50 de baslamistik 64 de bitiriyorum diye cok sert tepki vermisti bu gün aksam randevum var aksama kadar kahvalti dısı birsey yemezsem bol sıvı alip 51.5 kiloya düsersem yırtarım insallah bende ilk hamilelikte diyabet cikmisti da o yuzden bu kadar titiz maximum 10 kilo almaliymisim
bu bir hafta cok stresli gecti acaba bugün bebegimin kalp atisini duyacakmiyim hic umudum yok gibi nedendir bilemiyorum normalde su an 5+5 hafta olmaliyimdim ama ilk ultrasonda 5 gun geri cikmisti buna gorede bu aksam 5+0 haftalik cikabilirim kalp atisi duyulmaz ki 5+ 0 da oyle degil mi ?

merhabalar, hamile kalmaya çalışıyorum. son adet tarihim 12/07/2015.. belim ağrıyor ve kasık ağrım var. göğüslerimde bir değişiklik yok. göğüslerde illa bişey olması gerekiyor mu bileniniz var mı?

merhabalar, hamile kalmaya çalışıyorum. son adet tarihim 12/07/2015.. belim ağrıyor ve kasık ağrım var. göğüslerimde bir değişiklik yok. göğüslerde illa bişey olması gerekiyor mu bileniniz var mı?
hayir canim ben yeni hamileyim 1 hafta onceye kadar ne belim ne gogsum agrimadi hic belirtim yoktu sadece kasiklarimda yataktan kalkarken bir batma oluyordu hepsi bu normalde sivilcem cikardi cikmadi cok su icerdim cikolata krizim olurdu olmadi yani hersey normal gibiydi
o yuzden kendini dinleme yanilirdin test yap anca o zaman anlarsin insallah guzel haberlerini duyariz

X