Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste olmuyor hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklılık gösteriyor kaç kişi hiç belirti yaşamadan gebe kalmış inşallah olur canım benm de bat 6agst bende var mesela bikac belirti ama yinede acaba acaba yanı pozitif gormeden ne kadar belirti olursa olsun emin olamiyrm yok ya dağılımdır yine diyorumkızlar bat 6 ama bir tek göğüs uçlarım sızlıyo akıntım yok kasıklarda batma yok hiç bir belirti yok böyle olan var mı belirti olmayınca üzülyolarum olması şart mı
Herkeste olmuyor hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklılık gösteriyor kaç kişi hiç belirti yaşamadan gebe kalmış inşallah olur canım benm de bat 6agst bende var mesela bikac belirti ama yinede acaba acaba yanı pozitif gormeden ne kadar belirti olursa olsun emin olamiyrm yok ya dağılımdır yine diyorum
Herkeste olmuyor hatta aynı kişide farklı gebeliklerde bile farklılık gösteriyor kaç kişi hiç belirti yaşamadan gebe kalmış inşallah olur canım benm de bat 6agst bende var mesela bikac belirti ama yinede acaba acaba yanı pozitif gormeden ne kadar belirti olursa olsun emin olamiyrm yok ya dağılımdır yine diyorum
Kızlar kasiklarim çok agriyo yaa
Valla gebe olunca nevrim döndüBenim pisikolik herlde bazen kasıklarım batsa göğsüm acısa sevinçten ne yapıcamı bilemiyorum..normalde uf ağrımasın niye ağrıyo ki derdim valla delirdimm iyicee :)
glerknglerkn bende de inanilmaz bir mide bulantisi halsizlik var özellikle de sabahlari hic tadim yokValla gebe olunca nevrim döndü
Benimde 5+4 ama Karnım 3 aylık gibiglerknglerkn bende de inanilmaz bir mide bulantisi halsizlik var özellikle de sabahlari hic tadim yok
karnim şiş sanarsin 4 5 aylik ama gercekte 5 haftalik hayirlisi isteyen herkese rabbim bebek nasip etsin insallah
İnşallah canm en kisa zamanda verirsin müjdeli haberibende gebe olimde nevrimde dönsün farketmez razıyım :) hayırlı olsun Allah utandırmasın
aminnn inşallahhhİnşallah canm en kisa zamanda verirsin müjdeli haberi
Aynen benim de oyle hamile elbiseleri almaya basladim ben olmuyo pantolonlarimBenimde 5+4 ama Karnım 3 aylık gibi
Ama kusmalar başlayınca bikaç kilo veriliyormuş bide ben dün bi hamile Tulumu gördüm bir kaç sonra alicam o kadar tatlıydı ki :)Aynen benim de oyle hamile elbiseleri almaya basladim ben olmuyo pantolonlarim
Kilo Milo hikaye büyük oğlumda 65 le hamile kaldım 86 doğuma gittim küçük oğlumda 80 kaldım 91 doguma gittim şuan 70 kiloyum takmayın gidiyo hepsı Artı haberlerde izledim canan Karatay açıklama yaptı şeker yüklemesi sakın yapmayın bebeği zehirliyorsınuz diyo bakın you tubede var videosuBide ben 55 kilo ile hamile kaldım suan 58 im
Ben hamile oldugumu ögrendigimde 51 kiloydum simdi 52.5 oldum 1 hafta da 1.5 kilo doktorum cok kizacak zira bana gecen hafta demisti ki 51 kilo da basliyoruz 60 da bitiricez ilk dogumumda da 50 de baslamistik 64 de bitiriyorum diye cok sert tepki vermisti bu gün aksam randevum var aksama kadar kahvalti dısı birsey yemezsem bol sıvı alip 51.5 kiloya düsersem yırtarım insallah bende ilk hamilelikte diyabet cikmisti da o yuzden bu kadar titiz maximum 10 kilo almaliymisimBide ben 55 kilo ile hamile kaldım suan 58 im
hayir canim ben yeni hamileyim 1 hafta onceye kadar ne belim ne gogsum agrimadi hic belirtim yoktu sadece kasiklarimda yataktan kalkarken bir batma oluyordu hepsi bu normalde sivilcem cikardi cikmadi cok su icerdim cikolata krizim olurdu olmadi yani hersey normal gibiydimerhabalar, hamile kalmaya çalışıyorum. son adet tarihim 12/07/2015.. belim ağrıyor ve kasık ağrım var. göğüslerimde bir değişiklik yok. göğüslerde illa bişey olması gerekiyor mu bileniniz var mı?