Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

kızlar size bi sorum olacak
ben 1 eylül de tatile çıkacağım
yolum 1300 km uzak, araba ile gideceğiz ve tatil 2 hafta sürecek
bu ay bebeği ertelesem mi yine de denesem mi???
birinci düşükle sonuçlanmıştı
ikinci aydı bu ay denemede ama tutmadı bu iki ay , yaşım da 31:KK43:

Kızlar 2 gün önce hcg değerim 0.5 çıktı adetim yarın tabi olursa sizce adet olmazsam bi umut varmı artarmı değerim?

kızlar size bi sorum olacak
ben 1 eylül de tatile çıkacağım
yolum 1300 km uzak, araba ile gideceğiz ve tatil 2 hafta sürecek
bu ay bebeği ertelesem mi yine de denesem mi???
birinci düşükle sonuçlanmıştı
ikinci aydı bu ay denemede ama tutmadı bu iki ay , yaşım da 31:KK43:
Canim ben 5 haftalik hamileyim haftasonu tatile cikiyoruz yolumuz önce 2200 km sonrada 1100 km 3 haftalik tatil..doktoruma daha bugun sordum hic bisey olmaz tadini cikar dedi.. bide mide bulantisi icin damla verdi. hem belki tutar belki tutmaz calismalari aksatma bence gelsin bebis hayirlisiyla :anneadayı:

aynen sanırım içimizde tuttuk
benim de 4 gün gecikti ama ilk defa bu kadar sancılı oldu
sende de çok sancı oldu mu
üstelik olduğum gün hcg m 5.1 çıkmıştı:KK43:(
hayırlısı

Aşırı sancım var uykumdan uyandırdı beni ve ilk defa gecikti ama ilk defa böyle yoğun ve pıhtı pıhtı geliyor rengi bordo ..
Neler oluyor anlamıyorum .
Jinekologumu aradım , hamilelik düşünülen aylarda bu gecıkmeler olur dedi ..
Daha 3 aydır deniyorsunuz çok yeni 6 ay minimum süredir falan dedi .

Kızlar yeni konu açtım temmuzda hamiş kalamayan Ağustos'tan umutlu olanlar die oraya gelin ordan devam edelim ins bu ay güzel haberler veririz :KK200::anneadayı::emir_bebek:

keseyi gördüğünde kalp atışı duyulmadı mı kaçıncı haftada çağırdı tekrar ben de bugün gideceğim sat 25 hazirandı benim de duyulabilir mi acaba
Benim sat 23 benimki duyulmadiysa seninkide duyulmaz ama yinede bilmiyorum bana bi hafta yada 10 gün sonra gel dedi

Canim ben 5 haftalik hamileyim haftasonu tatile cikiyoruz yolumuz önce 2200 km sonrada 1100 km 3 haftalik tatil..doktoruma daha bugun sordum hic bisey olmaz tadini cikar dedi.. bide mide bulantisi icin damla verdi. hem belki tutar belki tutmaz calismalari aksatma bence gelsin bebis hayirlisiyla :anneadayı:
Daha önce herhangi bir düşük vs yaşadın mı peki benim gibi ?

Benimde içinde dua edin :KK16:
Bugün adet günüm her an başlayabilir
Akşam çok hafif sancı olur gibi oldu geçti
Onun dışında kasıkta batma gerginlik
bel ağrısı hafif baş dönmesi sürekli uyku halim oluyo 1haftadır
inşallah vardır bu ay
6aydır istiyoruz doktora hiç gitmedim haftaya gitmeye karar verdim artık
gerek kalmaz inşallah
Allah'ım bana ve isteyen herkese versin inşallah tez zamanda :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Daha önce herhangi bir düşük vs yaşadın mı peki benim gibi ?
Cok şükür yaşamadım ilk hamileliğim bu. ilk aylar seyahatin cok etkisi olmuyomus bebege. bulantilar yüzünden anne zorlaniyomus. Bende doktorumun yalancisiyim.:KK48: E tabi aksi durumlar her zaman olusabiliyor. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi bebislerle doldursun :emir_bebek:

keseyi gördüğünde kalp atışı duyulmadı mı kaçıncı haftada çağırdı tekrar ben de bugün gideceğim sat 25 hazirandı benim de duyulabilir mi acaba
Benim sat da 23 Haziran Pazartesi keseyi gördük haftaya pazartesi de kalp atisi icin cagirdi sanki seninki icin kalp atisi erken gibi geldi bana ama doktorun daha iyi bilir tabi insallah hepimiz pıtırcıklarin kalp atislarini duyariz çünķü kesin duydugum zaman hamileymisim gibi hissedicem ( eski negatif bir tecrübe yasayinca) simdi beklemedeyim tam umutlanmak beni korkutuyor Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin demekten baska yapacak birseyimiz yok bol bol dua insallah

Benimde içinde dua edin :KK16:
Bugün adet günüm her an başlayabilir
Akşam çok hafif sancı olur gibi oldu geçti
Onun dışında kasıkta batma gerginlik
bel ağrısı hafif baş dönmesi sürekli uyku halim oluyo 1haftadır
inşallah vardır bu ay
6aydır istiyoruz doktora hiç gitmedim haftaya gitmeye karar verdim artık
gerek kalmaz inşallah
Allah'ım bana ve isteyen herkese versin inşallah tez zamanda :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Adet ağrıları hamilelikte de oluyo canım ben bütün testlere ragmen inanamiyodum hamile olduguma adet ağrım var adet olucam diye bi his vardi keseyi görene tabi:KK48: inşallah sendede durum aynı olur bebisin gelmiştir :anneadayı: test yap bence bugun çıkar kesin biseyler:KK66:

Benim sat da 23 Haziran Pazartesi keseyi gördük haftaya pazartesi de kalp atisi icin cagirdi sanki seninki icin kalp atisi erken gibi geldi bana ama doktorun daha iyi bilir tabi insallah hepimiz pıtırcıklarin kalp atislarini duyariz çünķü kesin duydugum zaman hamileymisim gibi hissedicem ( eski negatif bir tecrübe yasayinca) simdi beklemedeyim tam umutlanmak beni korkutuyor Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin demekten baska yapacak birseyimiz yok bol bol dua insallah
Evet dün keseyi gördük. Normal boyutlarda şu an her şey yolunda görünüyor dedi. Kalp atışı için 18 ağustosta gideceğiz doktorum tatile gidiyor çünkü daha erken gidemiyorum. Ancak kalp atışını dinletmicem yalnızca ekranda dalgalar olacak oradan anlayacağız dedi. Sebebine gelince de kalp atışını duyabilmek için ultrason cihazı çok yüksek dalgalar gönderiyormuş ve fetüs çok ısınıyormuş, ayrıca bebekte kalp yetmezliğine bile neden olabiliyormuş. Doktoruma güveniyorum o yüzden yalnızca ekranda dalgalanma şeklinde göreceğiz.

Cok şükür yaşamadım ilk hamileliğim bu. ilk aylar seyahatin cok etkisi olmuyomus bebege. bulantilar yüzünden anne zorlaniyomus. Bende doktorumun yalancisiyim.:KK48: E tabi aksi durumlar her zaman olusabiliyor. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi bebislerle doldursun :emir_bebek:
seyahatten değil de
ben denize atlamayı orda ki termal havuzdan faydalanmayı (sıcak ya havuz), hamam sauna masaj vs hepsinden bu defa tam anlamaıyla faydalanmayı hayal ediyorum da, sanırım cesaret edemicem bebeğe bu ay,
sen bunları yapmayı düşünmüyormusun

Selam
Birsey sormak istiyorum bu ay hamile oldugumu ögrendigimden beri sürekli bir vücut atesi hissediyorum özellikle yemeklerden sonra sanki tüm vücudum ates ates yaniyor yemek yemeye korkar oldum bu nedenle :KK43:

X