Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Ben geçmedi demeden direk kan testi yaptirdim
Benim bat 29 gerçekten zaman geçmiyor ben 23 mayısta bebeğimi kaybettim herşey normaldi 37+ 4 günlüktü doktor ihmali diye düşünüyoruz.ve çok üzülüyorum kollarımın boş kaldığına biran önce tekrar canıma can katacak o küçücük meleği bekliyorum

Canım benim Rabbim inş en kısa zamanda kucağını doldursun inş dualarım senınle umarım en kısa zamanda güzel haberlerini verirsin bize

Biz değerlendirdi de ne oldu
negatif negatif
bu ay gene olmazsa doktora gideceğim
Git canım, bak bende kist varmış, tüm yumurtalığı kaplıyormuş, tutmuyormuş ondan. Geçti çok şükür, umarım sende bir şey yoktur
Canım en kısa zamanda hayırlısıyla olsun inşallah, moralini bozma, stres baş düşman
Benimde ilk negatif çıktı eşim boşuna üzülme hamilesindir dedi ve hamile çıktım allah isteyen herkese versin inş dua ediyorum hepiniz için
Ayyy ağzından bal damlıyorr inşallahhh, hayırlı olsun bu arada
Benden size tavsiye biz regl bitiminden sonra hergün denedik ve regl biter bitmez tutmuş illa uvasyon tarihini beklemeyin
Ya biz de sadece o 3 günü değerlendiremedik, öncesi ve sonrası vardı.. Hadi inşallah
Kızlar bu erken gebelik testlerinden ovula var elimde cuma ilk idrarla yapım dedım ama yarınmı yapsam acaba cıkarmı sizce bat 27 Temmuz pazartesı
Ya çıkar da bence bekle.. Erken öğrenimce de keseyi görmek için bekle, kalp atışı için bekle.. Zaman geçmiyor
Çok üzüldüm, en kıs zamanda yeniden bebeğin olur inşallah

Kuzum ben okadar panik yapmam ıkı oğlan var tecrübeliyim

3 gün önce olduysa zaten spermler bi iki gün aktif oluyo rahim duvarında boşluk sadece bi gün o da problem değil hadi ınsallahhh hayırlı haberlerini bekliyorum

Kuzum ben okadar panik yapmam ıkı oğlan var tecrübeliyim
ya doğruu bende hiç yok ya Bilemedim birden, forumdan okuya okuya dr oldun
3 gün önce olduysa zaten spermler bi iki gün aktif oluyo rahim duvarında boşluk sadece bi gün o da problem değil hadi ınsallahhh hayırlı haberlerini bekliyorum
Ay bakalım inşallah vermem mi, direkt veririn

Sabah yapim bakim testi üstünde cinsel ilişkiden 5 gün sonra bile çıkar diyo sabah görücez anyayı Konya'yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…