Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

arkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?

Herkezin belirtisi farklı oluyo bazılarında belirti olmuyo 1hafta bekle test yap bence

Ya galiba kişiden kişite değişiyor belirtiler, kimisi hiç fark etmiyor, kimisinin kaç zaman önce başlıyor mide bulantısı.. Umarım hamilesindir

Erken gebelik testi miydi? Bata kaç gün var? Hayırlısı olsun ya.. Diğer 2 oğluşunda nasıl öğrendin? Tecrübelisin sen, anlatsana biraz
Evet CNm erken gebelik testiydi muhtemelen yok öncekilerde bat günü yapmıştım normal test çıkmıştı hemen bak resımde küçük oğlumdaki gebelik testi

Eklentiler

• image.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 71
Canım gidiyor musun bugün teste? Korkarak değil, olumlu düşünerek git. ve güzel haberlerle gel inş.

Gitmekten vazgeçtim canım
Dün gece eşim içimdeki tüm hevesi kırdı.
Hiçbir hamilelik belirtim olmadığı için hamile olmadığımı düşünüyor.
Haklı ama içimde birşeyler çıt etti.
kırıldım...

Erken gebelik testiydi olsa çıkardı sanırım ama ovulasyon testlerinde hep çıkıyo çizgi bende anlamadım

Canım bence testi Bat gününde tekrarla..
Erken gebelik testinde silik çizgi çıkıp hamile olmayanlar da var
Hem ovulasyon testlerinde 2. çizgi var
Hem belirtilerin var
Bence hala umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…