Ay adet olsam da en azından şu ağrı sizidan kurtulsamHayirlisi olsun bosver en guzeli adet gününü beklemek.
HoşgeldinHerkese merhaba :) inanır mısınız oturup 2 saat boyunca 24 sayfadaki tüm yazışmalarınızı okudum ve sizinle üzülüp sizinle heyecanlandım :) rabbim bekleyiş içerisinde olanlara en kısa zamanda nasip etsin. hamile olanların da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öncelikle HSG MUTLAKA ÇEKTİRMELİSİNİZ. bir arkadaşımız tereddütteydi ama kesinleştirdi sanırım. 3 ay boyunca tedavisiz kendimİz denedik. olmayınca doktora gittik hemen hsg çekti ki hiç aklımızda yoktu. rahmin kapalıymış dedi tamamen, spermler hiç rahme girmemiş bile aylarca boşa denemişiz. ve 3 kere hsg oldum 2 gün içerisinde zar zor açıldı. daha sonraki süreçte de yine buna rağmen bebek olmayınca klomen ve estrofem kullandım ve geçen hafta ayın 22snde çatlatma iğnesi vuruldum. 1 haftam kaldı test yapacağım. çok zormuş beklemek ve her ay bir bekleyiş içerisinde olmak. iğneyi yaptıktan 3-4 gün içerisinde bahsettiğiniz ağrıları yaşadım ama şuan bel ve sırt ağrısı dışında hiç bir belirtim yok 7 gün olmasına rağmen
Buraya kadar sabırla okuduysanız teşekkür ederim. benle birlikte bekleyecek olan arkadaşlarla irtibat halinde kalalım inşallah :)
Kuzuuu yarın HSG için hiç heyecanlanma birden olup bitiyor ben hiçbir şey anlamadım anestezili sen de stres falan yapma. Bu uğraşlarımız güzel şeyler içinHayirlisi olsun bosver en guzeli adet gününü beklemek.
Ayy çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta o ağrı beni çıldırttı önceki ay da HSG den ağrı çektim resmen 2 aydır sürekli bi hsg bi çatlatma iğnesi bi adet sürekli kasık ağrısı çektim yaAy adet olsam da en azından şu ağrı sizidan kurtulsam
Yok anacım geçmiyor yumurtlama ağrısı adet ağrısı şu bu ağrısı. Ay 30 gün biz 45 gün ağrı çekiyoruz hiç bitmiyor. Erkek olmak lazimmis kafa rahat ağrı yok kanama yok stres yok. Çok kıskanıyorum onlarıAyy çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta o ağrı beni çıldırttı önceki ay da HSG den ağrı çektim resmen 2 aydır sürekli bi hsg bi çatlatma iğnesi bi adet sürekli kasık ağrısı çektim ya
Tamam kuzum cok sagol rahatim suanKuzuuu yarın HSG için hiç heyecanlanma birden olup bitiyor ben hiçbir şey anlamadım anestezili sen de stres falan yapma. Bu uğraşlarımız güzel şeyler için
O kadar haklisin kiYok anacım geçmiyor yumurtlama ağrısı adet ağrısı şu bu ağrısı. Ay 30 gün biz 45 gün ağrı çekiyoruz hiç bitmiyor. Erkek olmak lazimmis kafa rahat ağrı yok kanama yok stres yok. Çok kıskanıyorum onları
Korkutmak istemem ama bende yaşadım bunu ve hep merak ettim sordumda bir yanıt alamadım , benim sağda 5cm yakın kist olmuştu tüm ağrılar onun yüzündenmiş ben 11 inde vuruldum iğneyi progrstan ilacı içtim pazartesi bitti dün adet olduk sandım bir ağrı girdi karnıma çoook az açık renk kahverengi leke gördüm , bugün kaset testlerden yapmayı düşünüyorum bakalımBenim de iğne 17 temmuzda oldu ilişki sırasında sol tarafta inanılmaz batma oluyor normal mi acaba? Sizin kaç gün oldu?
Merhaba canim hosgeldin, aslinda ilk basta yapılması gereken hsg çekilmemiş baksana rahim kapaliysa o kadar ugrasında bi anlami yokmus. Ben yarin sabah çekileceğim yeni bi sayfa açacağım bu ay cok kötüydü benim icin adet olduğumdan beri hic istahim yok zorla yiyorum inan. Sende hic stres yapma ve unut kac gun oldugunu bekledikce adette gecikebiliyo canim. İnsallah hakkinda hayırlısı olur. Günler geçmek bilmiyordur simdi
çok teşekkür ederim napalım aylarca bekledik 1-2 hafta daha bekleriz değil mi :) hemen hemen yakınmış tarihlerimiz inşallah güzel haberler veririz buraya :)Merhaba canim hosgeldin... Allah yardimcin olsun oncelikle rabbim insallah en yakin zamanda guzel haberler almamizi nasip etsin hepimizee ♥ .. bende catlatma ignsi yaptim suan 3. Gunum bende bekleyis icindeyim agrilar herkesde farklilik gosterebiliyor aslinda ona bakarak umutsuzluga katilma ..
Hoşgeldin❤ Burada birlikte daha güçlü atlattık bu ayı üzüldük heyecanlandık ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. İnşallah bu ay kavuşursun yavruna biz burdayız bu ay da:)
eğer bunu ilişki günü için soruyorsanız yarın ilişki olmalı mutlaka doktorum öyle demişti. devamında da 1.5 hafta kadar 2günde 1. garanti olsun demişti :)Kizlar ❤ biraz önce igneyi vurdum kendime. Igneyi vurmadan önce son duruma bakayim dedim ovulasyon testi yaptm. Pozitif. T cizgisi cok daha konuydu. Simdi igneyi vuruldum, sorum su, acaba igneye ragmen yumurtanin 36 saatten erkenden catlamasi mümkün mü?
Tamam❤ .. ya aslinda kafama takilan soru su, simdi ovulasyon testimde pozitif cikmis, yani vucudumda hazirlaniyor yumurtlamaya/catlamaya, insallah saatini kacirmam eger erken catlarsa.eğer bunu ilişki günü için soruyorsanız yarın ilişki olmalı mutlaka doktorum öyle demişti. devamında da 1.5 hafta kadar 2günde 1. garanti olsun demişti :)
Tamam❤ .. ya aslinda kafama takilan soru su, simdi ovulasyon testimde pozitif cikmis, yani vucudumda hazirlaniyor yumurtlamaya/catlamaya, insallah saatini kacirmam eger erken catlarsa.
Tamam... olsun ben en iyi önümüzdeki günleri ve bugünü degerlendireyim, ...öncesinde klomen ve estrofem kullandığım için doktor ovulasyon testi yapma gerek yok demişti. ama yanılttığı için mi dedi bilemiyorum canım
Tamam... olsun ben en iyi önümüzdeki günleri ve bugünü degerlendireyim, ...
Zaten biraz umutsuzum Ama allah dan umut kesilmez..
İnsallah canim..çok teşekkür ederim napalım aylarca bekledik 1-2 hafta daha bekleriz değil mi :) hemen hemen yakınmış tarihlerimiz inşallah güzel haberler veririz buraya :)
Kistten şüpheleniyorum ben de adetle atılsa bariKorkutmak istemem ama bende yaşadım bunu ve hep merak ettim sordumda bir yanıt alamadım , benim sağda 5cm yakın kist olmuştu tüm ağrılar onun yüzündenmiş ben 11 inde vuruldum iğneyi progrstan ilacı içtim pazartesi bitti dün adet olduk sandım bir ağrı girdi karnıma çoook az açık renk kahverengi leke gördüm , bugün kaset testlerden yapmayı düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?