Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin Burada birlikte daha güçlü atlattık bu ayı üzüldük heyecanlandık ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. İnşallah bu ay kavuşursun yavruna biz burdayız bu ay da:)

Ay adet olsam da en azından şu ağrı sizidan kurtulsam
Ayy çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta o ağrı beni çıldırttı önceki ay da HSG den ağrı çektim resmen 2 aydır sürekli bi hsg bi çatlatma iğnesi bi adet sürekli kasık ağrısı çektim ya

Ayy çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta o ağrı beni çıldırttı önceki ay da HSG den ağrı çektim resmen 2 aydır sürekli bi hsg bi çatlatma iğnesi bi adet sürekli kasık ağrısı çektim ya
Yok anacım geçmiyor yumurtlama ağrısı adet ağrısı şu bu ağrısı. Ay 30 gün biz 45 gün ağrı çekiyoruz hiç bitmiyor. Erkek olmak lazimmis kafa rahat ağrı yok kanama yok stres yok. Çok kıskanıyorum onları

O kadar haklisin ki

Benim de iğne 17 temmuzda oldu ilişki sırasında sol tarafta inanılmaz batma oluyor normal mi acaba? Sizin kaç gün oldu?
Korkutmak istemem ama bende yaşadım bunu ve hep merak ettim sordumda bir yanıt alamadım , benim sağda 5cm yakın kist olmuştu tüm ağrılar onun yüzündenmiş ben 11 inde vuruldum iğneyi progrstan ilacı içtim pazartesi bitti dün adet olduk sandım bir ağrı girdi karnıma çoook az açık renk kahverengi leke gördüm , bugün kaset testlerden yapmayı düşünüyorum bakalım

evet ben de hsg den öncesini saymıyorum. sonrasını değerlendiriyorum :) hem dee nasıll utanmasam saat saat sayıcam ama hiç bir belirtiyi yaşamıyorum sanırım bu ay da olmıcak nasip bakalım teşekkür ediyorummm

çok teşekkür ederim napalım aylarca bekledik 1-2 hafta daha bekleriz değil mi :) hemen hemen yakınmış tarihlerimiz inşallah güzel haberler veririz buraya :)

Hoşgeldin❤ Burada birlikte daha güçlü atlattık bu ayı üzüldük heyecanlandık ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz. İnşallah bu ay kavuşursun yavruna biz burdayız bu ay da:)

teşekkür ederim bu ay olursa ilk iğnede olmuş olacak ama benm hiçbir şeyim ilkinde olmadığı için bu da olmayabilir. aslında çok şartlamıyorum kendimi ama işte olumlu veya olumsuz sonucu bilmek istiyorum hemen. allah hepimize hemen nasip etsin. olmazsa diğer ay devam çalışmalara

Kizlar ❤ biraz önce igneyi vurdum kendime. Igneyi vurmadan önce son duruma bakayim dedim ovulasyon testi yaptm. Pozitif. T cizgisi cok daha konuydu. Simdi igneyi vuruldum, sorum su, acaba igneye ragmen yumurtanin 36 saatten erkenden catlamasi mümkün mü?

Artik benimde 15 gün sonra belli olcak. Allahim hepimize cift cizgiyi görmeyi nasip etsin. Biz gecmis 3 günü degerlendirdik. Ve ben önümüzdeki 3 günü de degerlendirmeyi planliyorum bugün de. Siz nasil degerlendirdiniz?

eğer bunu ilişki günü için soruyorsanız yarın ilişki olmalı mutlaka doktorum öyle demişti. devamında da 1.5 hafta kadar 2günde 1. garanti olsun demişti :)

eğer bunu ilişki günü için soruyorsanız yarın ilişki olmalı mutlaka doktorum öyle demişti. devamında da 1.5 hafta kadar 2günde 1. garanti olsun demişti :)
Tamam❤ .. ya aslinda kafama takilan soru su, simdi ovulasyon testimde pozitif cikmis, yani vucudumda hazirlaniyor yumurtlamaya/catlamaya, insallah saatini kacirmam eger erken catlarsa.

Tamam❤ .. ya aslinda kafama takilan soru su, simdi ovulasyon testimde pozitif cikmis, yani vucudumda hazirlaniyor yumurtlamaya/catlamaya, insallah saatini kacirmam eger erken catlarsa.

öncesinde klomen ve estrofem kullandığım için doktor ovulasyon testi yapma gerek yok demişti. ama yanılttığı için mi dedi bilemiyorum canım

öncesinde klomen ve estrofem kullandığım için doktor ovulasyon testi yapma gerek yok demişti. ama yanılttığı için mi dedi bilemiyorum canım
Tamam... olsun ben en iyi önümüzdeki günleri ve bugünü degerlendireyim, ...
Zaten biraz umutsuzum Ama allah dan umut kesilmez..

Tamam... olsun ben en iyi önümüzdeki günleri ve bugünü degerlendireyim, ...
Zaten biraz umutsuzum Ama allah dan umut kesilmez..

aynen mutlaka değerlendir canım. umudunu kaybetme bak burda neredeyse hepimiz aynı durumdayız. umudumuzu kaybedersek hiç çocuk sahibi olamıcaz stresten :)

Kistten şüpheleniyorum ben de adetle atılsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…