- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
S Saripapatya22hellobrc simdi geldim eve kizlar gayet guzeldi hsg suan cok hafif agrim var o kadar tüplerim açıkmış rahim biraz saga dogru yatikmış bu ay dinlenin İsterseniz öteki ay tüp bebek aşamalarına gecelim dedi. Aslinda tüp bebekten once aşılama yapiyorum demisti ama anlamadim neden direk tüp bebek dedigini
Haklisin canim tüp bebekten basari sansi daha yuksek. Umarim güzel bi sonuc alirim artik dogal yolla olmayacağını anladim.☺geçmiş olsun :) bazı doktorlar aşılamayı çok düşük ihtimal olarak görüyorlar sanırım belki garanti olsun diye direk tüp bebek deneyelim demiştir.
Kaçırmazsın canım spermler 48-72 saate kadar canlı kalıyor günaşırı başla hadi bismillahTamam❤ .. ya aslinda kafama takilan soru su, simdi ovulasyon testimde pozitif cikmis, yani vucudumda hazirlaniyor yumurtlamaya/catlamaya, insallah saatini kacirmam eger erken catlarsa.
Cok haklisin ❤aynen mutlaka değerlendir canım. umudunu kaybetme bak burda neredeyse hepimiz aynı durumdayız. umudumuzu kaybedersek hiç çocuk sahibi olamıcaz stresten :)
❤❤❤❤ insallah hepimize hayirli haberler vermen nasib olur !!Kaçırmazsın canım spermler 48-72 saate kadar canlı kalıyor günaşırı başla hadi bismillah❤
Hayırlısı olsun canım tüplerde sorun olmamasına sevindim. Klomen denediysen aşılamayla vakit kaybetmek istememiş olabilir o yüzden demiştir.S Saripapatya22hellobrc simdi geldim eve kizlar gayet guzeldi hsg suan cok hafif agrim var o kadar tüplerim açıkmış rahim biraz saga dogru yatikmış bu ay dinlenin İsterseniz öteki ay tüp bebek aşamalarına gecelim dedi. Aslinda tüp bebekten once aşılama yapiyorum demisti ama anlamadim neden direk tüp bebek dedigini
Ahh canımm inşallah❤❤❤❤ insallah hepimize hayirli haberler vermen nasib olur !!
evet kuzu bence de zaman kaybı olmaması ve garanti olsun diye aşılamayı es geçmiştirHayırlısı olsun canım tüplerde sorun olmamasına sevindim. Klomen denediysen aşılamayla vakit kaybetmek istememiş olabilir o yüzden demiştir.
Amin canim benim Allah hicbirimizin kucagina boş birakmasinevet kuzu bence de zaman kaybı olmaması ve garanti olsun diye aşılamayı es geçmiştirAysenurrrO hadi hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla nasip etsin❤
Canım benim çok çok geçmiş olsun etiketlediğin için teşekkürler... tüpler açıksa neden tüp bebek yapıyosunuz benim bildiğim tüplerin kapalı olduğu ve açılmadığı durumlarda tüp bebek yapılır başka sorun var mı ki son aşamaya geçildi hemenS Saripapatya22hellobrc simdi geldim eve kizlar gayet guzeldi hsg suan cok hafif agrim var o kadar tüplerim açıkmış rahim biraz saga dogru yatikmış bu ay dinlenin İsterseniz öteki ay tüp bebek aşamalarına gecelim dedi. Aslinda tüp bebekten once aşılama yapiyorum demisti ama anlamadim neden direk tüp bebek dedigini
Sağol kuzuum.Amh düşük cikti ilerde yumurta bulamayiz diye acele ediyoruz yoksa size deneyin derdim diyo doktorCanım benim çok çok geçmiş olsun etiketlediğin için teşekkürler... tüpler açıksa neden tüp bebek yapıyosunuz benim bildiğim tüplerin kapalı olduğu ve açılmadığı durumlarda tüp bebek yapılır başka sorun var mı ki son aşamaya geçildi hemen
Anladım canım benim o zaman vakit kaybetmeden yapın rabbim kısmet eder inşallah en kısa sürede...Sağol kuzuum.Amh düşük cikti ilerde yumurta bulamayiz diye acele ediyoruz yoksa size deneyin derdim diyo doktor
Kaç kere klomen kullandın peki ilk miydiBen de doktoru aradım tekrar klomen kullanmak istiyorsan adetin 3. günü gel dedi. Ne demek istedi hiç anlamadım tedavi yöntemine ben mi karar vereceğim yani? Canım sıkıldı o öyle deyince tüp bebek merkezi araştırmaya başladım bayramdan sonra tüp bebeğe başlıyorum kesin.
Ilk canım ama ikinciyi kullanmadan aşılama veya tüp bebek düşünüyorum.Kaç kere klomen kullandın peki ilk miydi
Aslında iğneden 14 15 gün sonra adet olunuuyo ama nasil hesaplamistinizKzlar merhaba bugun catlatma ignemn 13. Gunu dun test yaptm ama negatif. Bugunde sabah cok yoktu ama artan bi gogus agrim var ignedenmidir normalde adet olncada agrimaz adet yakin ama bi hafta var ilk negatif gorup aonra pozitf olan varmi aranzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?