- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 34
Insallh tutar canmmHerkese merhaba :) inanır mısınız oturup 2 saat boyunca 24 sayfadaki tüm yazışmalarınızı okudum ve sizinle üzülüp sizinle heyecanlandım :) rabbim bekleyiş içerisinde olanlara en kısa zamanda nasip etsin. hamile olanların da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Öncelikle HSG MUTLAKA ÇEKTİRMELİSİNİZ. bir arkadaşımız tereddütteydi ama kesinleştirdi sanırım. 3 ay boyunca tedavisiz kendimİz denedik. olmayınca doktora gittik hemen hsg çekti ki hiç aklımızda yoktu. rahmin kapalıymış dedi tamamen, spermler hiç rahme girmemiş bile aylarca boşa denemişiz. ve 3 kere hsg oldum 2 gün içerisinde zar zor açıldı. daha sonraki süreçte de yine buna rağmen bebek olmayınca klomen ve estrofem kullandım ve geçen hafta ayın 22snde çatlatma iğnesi vuruldum. 1 haftam kaldı test yapacağım. çok zormuş beklemek ve her ay bir bekleyiş içerisinde olmak. iğneyi yaptıktan 3-4 gün içerisinde bahsettiğiniz ağrıları yaşadım ama şuan bel ve sırt ağrısı dışında hiç bir belirtim yok 7 gün olmasına rağmen
Buraya kadar sabırla okuduysanız teşekkür ederim. benle birlikte bekleyecek olan arkadaşlarla irtibat halinde kalalım inşallah :)